Måndag igen.
Kom nyss hem efter en lång dag i skolan. Fick bli musik och skicka in en inlämning när jag precis kom hem. Hur kul?
Är så himla trött och har ont i huvudet också.
Dock kan jag berätta i förhand att jag ska på Mary key party på torsdag hos en av mammas nära vänner. Är faktiskt riktigt taggad.
Blir nog en uppdate på torsdag.
Ha en bra måndagskväll'!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 28 readers

Likes

Comments

  • 68 readers

Likes

Comments

Blir ett snabbt inlägg på hur helgen såg ut för mig.
Blev 16 år i söndags!! Fick pengar,smink och lite kläder av mina päron och släkten! Senare på kvällen blev det en mysig snacks middag med mamma,brorsan och björn!
Nu är jag påväg hem från skolan i alla fall. Skönt att komma hem till sin säng nu och bara kunna lyssna på musik! Älskart! ❤️

  • 120 readers

Likes

Comments

Nu är det tisdag och jag gör ett inlägg om helgen som var....förlåt men jag kände för att skriva lite om den.
Lördag morgon började dagen med att jag och min mamma tog bilen in till Knalleland i Borås. Vi gick runt en bra stund och jag köpte till mig en pälsväst. Sedan fick jag vara med när mamma köpte några presenter till mig, men dom får jag inte innan söndag. Därefter gick vi till viskan och tog oss en god lunch. Och himmel vad gott det var. En rekommendation är lasagne!
Söndagen hade jag min sista fotbollsmatch för i år. Det blev 2-2 så jag ska inte klaga. Efter att alla tjejer duschat så gick alla upp från Sätilas fotbolls plan, till båthuset som ligger i Sätila. Där bjöd våra tränare på mat.
Jag hoppas jag hinner lägga ut ett inlägg tom helgen som kommer för den blir nog mest intressant.
Kommer nog bli lite fest med kompisar också fyller jag år! ❤️

  • 182 readers

Likes

Comments

Har för de senaste inte hunnit med att uppdatera. Men jag kan nu skriva att jag har fullt upp i skolan. Har uppgifter att lämna in. Efter skolan har jag alltid somnat när jag kommit hem och aldrig haft tanken att lägga upp något. Ber om ursäkt! Idag ska jag i alla fall ta bussen hem med en kompis och få lite hjälp med inlämningarna jag har. Sedan blir det att laga mat och chilla kvällen ut. :)

  • 235 readers

Likes

Comments

Under hela min vecka har jag bara gått i skolan, tagit bussen eller tåget hem varje dag och när jag väl kommit hem så har jag somnat eller också tagit min tid att gå ut och springa.
Har faktiskt inte velat lägga upp något under veckan eftersom jag inte mått så bra de senaste dagarna kan man säga. Har både varit ledsen, arg och glad. För mig har bara allt varit jobbigt. Ny skola,nya vänner, kompisar och pojkvän. Allt har bara blivit rörigt och just nu försöker jag bara att styra upp mig själv och allt annat. Vem som helst vill väll kunna må bra? Eller?
I vilket fall har jag haft tid att springa.
I måndags och tisdags fick vi träna på att rull permanenta. Kan säga att det var väldigt svårt till en början men man kom in i det efter ett tag. Vi har även fått lära oss hur man klipper,plattar ett hår,lockar ett hår och hur man tvättar ett hår.
Jag är riktigt nöjd med vad jag valt och vad jag vill jobba med kan jag säga.
Ha de gött heej! :)

  • 386 readers

Likes

Comments

Hej på er! Igår blev det en lång dag.
Vid 12 tiden drog jag ner till Kinna och träffade en kompis, efter att 2 timmar gått drog jag hemåt igen och tog en dusch. Senare mot kvällen åkte jag tillbaka till Kinna för att möta upp Josefin och Alice. Vi satte oss på donken och pratade i någon timma, och efter det träffade vi på Oskar som jag sedan hängde med när Josefin och Alice åkt hem. En stund senare åkte vi hem till en av Oskars kompisar, och där blev det lite party. Tror jag kom hem runt 2. Så vaknade runt 12 idag och just nu ligger jag på soffan och lyssnar på musik. Ska nog städa lite hemma tänkte jag. Får se om det blir att träffa Josefin senare idag! Ha det gött hej! :)

Likes

Comments

På morgonen vaknade jag av att jag var förkyld.. Väldigt förkyld. Det bara rann som vatten ur näsan hela tiden så jag kände att jag behövde vara hemma från skolan idag.
Vill egentligen till skolan för man har ju precis börjat ny skola och fått mycket information så är rädd att missa något. Men vi har bara 2 lektioner så jag hoppas inte det kommer något viktigt.
Har tittat på hur vädret kommer bli idag. Det ska tydligen bli runt 24-25 grader varmt idag.
Så ska försöka att komma ut lite och ta en promenad eller något.

Vi hörs i nästa inlägg!!
Hejdåå'
👋🏻

  • 606 readers

Likes

Comments

Dessa har börjat bli mina favvo låtar. Dom är väldigt bra! När man sitter i bussen på väg hem eller påväg till skolan, när man kanske är ute o springer så passar dessa bra för mig! Lyssna gärna på någon som du kanske inte har hört innan! Väldigt bra allihopa!

  • 631 readers

Likes

Comments

Man kan säga att man är trött efter första dagen på gymnasiet.
Allt startade kl 9 i almås idrottshall. Vi fick väldigt mycket information om scheman och om skolan och papper som föräldrar ska skriva på. Dom delade ut busskort till alla som behövde ha det och sen fick vi gå runt skolan och lära oss vart allt låg.

Jag kan säga att jag absolut inte kommer ihåg mycket alls av vad lärarna sa eller vart man ska gå när man har "en viss" lektionen, men man lär sig nog med tiden.
Vi fick sluta rätt så sent, runt cirka 3 -4 tiden, så är väldigt trött nu. Ska på dans nu också och efter dansen har jag fotbollsträning. :/
Kommer sova som en stock sen.

Ha en bra kväll!;)

  • 660 readers

Likes

Comments