Idag var det måndag igen, tillbaka till skolan efter praktiken. Känns ändå rätt skönt att få träffa lite vänner. Dagen började för mig runt 08:00 då jag börjar 9:45 på måndagar, väldigt skönt. Jag hoppade in i duschen och sedan fixade jag mig som vanligt inför skolan. Blev klar 30 min innan det var dax att gå mot bussen så passade på att kolla på youtube. På måndagar har vi bara två lektioner och det är riktigt skönt så slutade 12:45. Tog bussen hem till Ella direkt efter skolan och käkade, sedan höll jag på att somnade så gick hem. Jag och Ella bor ungefär 3 portar ifrån varandra så det är sjukt nära. När jag kom innanför dörren la jag mig direkt i sängen och somnade, och vaknade runt 21:30. Blir så sjukt irriterad på mig själv när jag somnar efter skolan när jag vet att jag inte kan sova på natten sen. Men det är så sjukt skönt att sova efter skolan så kan inte hålla mig vaken, men jag får ju sota för det sen för blir svin trött i skolan istället! Iallafall när jag vaknade så kollade jag på youtube och väntade på att dagens avsnitt av ph skulle börja. Nu sitter jag bara i sängen och kollar youtube som mina flesta nätter ser ut. Måste verkligen försöka sluta sova efter skolan... Nu ska jag fortsätta kolla på Therese senaste vlogg! Ha det bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag gick upp runt 13:00 då jag sov längre för att min praktik började 14:45. Jag duschade och sminkade mig lite grann för att se lite fräsch och inte så trött ut.. som jag alltid är. Runt 14:20 så gick jag mot praktiken, där är väldigt nära så det är skönt att man slipper ta bussen och sedan spar man tid så man kan sova längre. Jag praktiserar på Attendo som är ett äldreboende, för er som undrar. Eftersom jag jobbade kväll så fanns det inte så mycket tid till att göra något då jag kom hem rätt sent runt 20:30. Så jag käkade kebab och pommes, jätte gott!! Seden runt 22 gick jag bara över till Ida och Anna som bor knappt 1 minut från mig. Där är jag rätt ofta och man känner sig alltid välkommen där, det är typ mitt andra hem, haha. Vi spelade spel och lyssnade på musik och käkade lite gott, som vi alltid gör! Nu ligger jag i sängen då jag nyss kom hem, så ska försöka sova så jag inte sover bort dagen imorgon. För imorgon lördag är min ända sovmorgon då jag har praktik igen på söndag morgon....hmm trist!! Godnatt!

Likes

Comments

1. Vad heter du? Wilma

2. Mellan namn? Kelly

3. Hur gammal är du? 16, fyller 17 i oktober

4. Bor? Västerås

5. Singel eller upptagen? Singel

6. Intressen? Vänner, smink osv

7. Favorit färg? Hmm.. marinblå & svart

8. Favorit artist/band? Har inget/ingen speciell

9. Beroende av? Min MOBIL helt klart

10. Planer för 2017? Inget jag tänk på riktigt än, tiden går så fort vi är redan inne i mars månad..

Likes

Comments

Det känns som att det ända jag har just nu är bara massa ångest. Allt angående skolan, på min skola har jag praktik halva månaden vilket jag tycker börjar blir ganska så jobbigt just nu. Alla jobbiga tider, speciellt när man börjar 07:30 eller slutar 21/21:30 det tar kål på mig. Man är helt slut efter en dag. Jag bara sover och jobbar, sover och jobbar så känns det iallafall. Jag har ingen ork till att träffa vänner eller göra saker under praktik veckorna. Det blir som att jag försvinner bort i 2 veckor från allt & missar saker som händer. Jag hoppas snart att nått kul händer för just nu är allt väldigt trist!! Det blir inte bättre av att jag ska jobba(praktik) till 20:30 på fredag och sen på söndag jobba igen 07:30. Ingen helg för mig...segt!!!!

Likes

Comments

I dag är dagen jag startar en blogg. Jag har alltid läst många bloggar dagligen och följt andras vardag/liv och jag har fått mycket inspiration av dom. Jag har väll alltid känt att jag också velat blogga men aldrig taggigt tag i det! Men nu har många av mina vänner börjat blogga så jag kände väll att det var dax!

Idag är det internationella kvinnodagen och jag har varit ledig, väldigt skönt. Jag väcktes av pappa som kom in med blommor. Det var från han jag fick reda på att det är internationella kvinnodagen idag. Förutom att jag fick blommor så har det inte hänt så mycket idag, eftersom att när jag är ledig så sover när typ bort hela dagen. Nu under kvällen ska jag beställa hem några sminkprodukter som behövs, sen MÅSTE jag försöka sova för jag har praktik imorgon 07:30, segt. Hörs :)

Likes

Comments