​Hej på er! 

Kom nyss hem från skolan då jag slutade tidigt idag, så skönt. Just nu sitter jag och fikar med varma och nybakta kanelbullar, så gott! Senare idag har jag planerat att gå ut och fota lite. Troligtvis själv haha :-(. Var ute igår också och tyckte det var så kul och fick till bra bilder. Skulle även behöva åka till Ikea och rusta, får se om det blir av. Kram på er! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Är så lycklig att det äntligen börjar bli kallare!! Ni anar inte hur mycket jag gillar hösten, alla färger, flera lager kläder, tjocka mysiga tröjor och halsdukar. Det är bland det bästa. Är grymt taggad på hösten och jag ska fota massvis. 

Likes

Comments

Hej på er! Dem senaste dagarna har jag varit hemma från skolan med förkylning, feber och halsont. Men imorgon blir det iväg till skolan igen. Är fortfarande förkyld men känner mig samtidigt bättre. Just nu ligger jag i sängen och kollar idol och äter bär, så fräscht och gott. Men köpte en ask physalis på citygross och när jag skulle skölja dem så ser jag att 8/17 är mögliga?? Hur är det möjligt? Usch fy och blä säger jag bara, borde gå och lämna tillbaka dem men känner inte att det är värt det, haha. 

Likes

Comments

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: @wilmakling