Header
View tracker

Klickade hem lite nya sminkprodukter för någon dag sedan och har nu fått dem. Har inte testat dem så mycket men jag är ändå nöjd! Produkterna finns på cocopanda.se som jag tycker ni ska kika in om ni vill ha smink eller annat till ett lite billigare pris. Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt höstlov har varit så himla bra och jag har haft otroligt kul. Ville såklart inte att det skulle ta slut, men idag gjorde det det och så är det. Nu får jag istället klara mig i ca 7 veckor med skola innan jag går på lov igen.

Likes

Comments

View tracker

​Hej på er! 

Kom nyss hem från skolan då jag slutade tidigt idag, så skönt. Just nu sitter jag och fikar med varma och nybakta kanelbullar, så gott! Senare idag har jag planerat att gå ut och fota lite. Troligtvis själv haha :-(. Var ute igår också och tyckte det var så kul och fick till bra bilder. Skulle även behöva åka till Ikea och rusta, får se om det blir av. Kram på er! 

Likes

Comments

​Är så lycklig att det äntligen börjar bli kallare!! Ni anar inte hur mycket jag gillar hösten, alla färger, flera lager kläder, tjocka mysiga tröjor och halsdukar. Det är bland det bästa. Är grymt taggad på hösten och jag ska fota massvis. 

Likes

Comments

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM:@wilmakling