Header

Hej på er! Dem senaste dagarna har jag varit hemma från skolan med förkylning, feber och halsont. Men imorgon blir det iväg till skolan igen. Är fortfarande förkyld men känner mig samtidigt bättre. Just nu ligger jag i sängen och kollar idol och äter bär, så fräscht och gott. Men köpte en ask physalis på citygross och när jag skulle skölja dem så ser jag att 8/17 är mögliga?? Hur är det möjligt? Usch fy och blä säger jag bara, borde gå och lämna tillbaka dem men känner inte att det är värt det, haha. 

Likes

Comments

Igår firades jag av vänner och familj med mat, fika och dryck. Vi hade det mysigt, åt hemmagjord kinamat och till efterrätt marängswish (älskar det!). Fick lite presenter av min fina vän Emelie och blev så glad. Av familjevänner fick jag pengar och jag är så tacksam. Blev en lyckad dag även om jag var riktigt trött från dagen innan.

Nu har jag äntligen möblerat klart i mitt rum och min nya (sjukt stora) säng. Har nu skaffat mig en 180 säng. Innan hade jag en 120 men jag tyckte den var lite liten. 180 är ju största men det känns så bra ändå. Nu kan jag röra mig hur mycket som helst utan att ramla ner på golvet haha! :-)
Resten av dagen blir bara att vara hemma. Har blivit sjuk, eller ja, förkyld och känner mig hängig. Ska mysa ner mig i min stooora säng och kolla på något, men innan dess ska jag ta ett varmt bad och sedan äta tacos.

Likes

Comments

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM:@wilmakling