Hej hej!

Dagarna har gått fort fram, har alltså gått en vecka sen jag anlände.

I tisdags började jag jobba på riktigt, men blev en lugn start då både D o J var på tennisläger både tisdag och onsdag, I torsdags fick jag glädje att träffa deras Farmor, en vad jag måste benämna som en fantastisk kvinna. Energisk, pratsam och väldigt omhändertagande om sina barnbarn. Hon påminde jättemycket om min egna älskade farmor, som även hon är världens bästa.

I fredags åkte familjen för och campa, vilket lämnade mig själv till o ta hand om familjens hus o hamster. Utgång blev det oxå. Blev meddragen till O`neils i centrala london. En rätt avslappnad club med tre dansgolv och livemusik. Där var vi medan kvällen blev till natt och natten blev till morgon.

Sletna som in i lyckades jag och Rebecka ändå ta oss in till centrala london denna fina sommardag för bakismat på Mcdonalds samt shopping på Oxfordstreet, följt av en stilla lördagskväll och sleepover.

Nu ska vi snart sova för att imorn bege oss till Scandinavian Kitchen och köpa på oss ett lager Marabou mjölkchoklad.

Kram och puss, sovgott <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola!!

Klockan är nu 22.00 och har precis gått en runt o kollat så att killarna släckt lamporna och hälsat John Blund välkommen.

Denna dag har känts så otroligt lång. Jag började med att gå upp vid nio för M som är pappa i famlijen skulle visa vägen till pojkarnas skola. Efter det tog jag mig samman och gick själv en runda runt om i Ealing, dels för att kolla in var gymmet jag planerar att gå med i ligger, även kolla på hotellet jag och min pojkvän bokat låg samt hitta vägen själv till Broadway Ealing. Gick faktiskt förvånansvärt bra, då mitt lokalsinne kan va något av de sämre. Självklart blev det en tur till Primark igen då det är runt 26 grader varmt här och sommarkläder glömde man packa ner. Lunch blev det på ett litet stånd mitt inne i gallerian som heter Auntie Anne's, åt några kringlaliknade små saker med smält ost i mitten. Så gott!!!

Förövrigt har kvällen varit helt okej lugn, lagade mat åt mig o pojkarna eftersom M o K skulle äta med några vänner. Sen efter några avsnitt av The Big bang theory (killarnas favorit program) så var det dags att sova.

Imorgon väntar första rediga jobbedagen då jag ska vara ensam med pojkarna hela dagen.

Nej nu ska jag se lite på tv och sen är det dags för även mig att försöka sova lite.

Godnatt och ha det mys <333


Likes

Comments

Hej hej!

Igår var det äntligen dags för avfärd och när jag landade på Heathrow flygplats var klockan runt 13, stod de o väntade på mig. På grund av trafiken tog det lite längre tid än planerat att komma fram till mysiga ealing, där jag nu ska spendera detta spännade år. Att get settled in gick snabbt och kände mig hemma såfort jag kom innanför dörren. Familjen är även de väldigt duktiga på o få mig känna mig välkommen och det märks på de att de vill att jag ska trivas hos de, vilket känns extra skönt för mig.

Min dag idag började med att K som är mamman i familjen gick igenom pojkarnas rutiner och sedan mötte jag upp med en annan au pair som bor i samma område. Hon visade mig runt lite, vi tog en fika innan vi tog oss vidare till Broadway Ealing shopping center (såklart blev det en tur till Primark as well). Efter det tog jag det lugnt i trädgården, de har en amazing baksida där jag spenderade min eftermiddag.

Nu tänkte jag se några avsnitt av friends innan jag ska sova och imorn tänkte jag ta mig en promenad runt i området för att lära mig hitta. Imorgon kväll ska jag även var barnvakt för första gången och även då va ensam med pojkarna.

Men Godnatt och sov gott <3


Likes

Comments

Hej hej!

Hur sjukt känns inte det här, jag åker om fem dagar, är jag redo?

Många av mina vänner ska återvända till skolan, börja högskolan och jobba. Detta lämnar jag. Ioförsig ska jag med jobba, men det blir ändå inte samma sak. Även om jag planerar att va hemma över julen så känns det otroligt. Menar jag ska flytta. Till London. Har varit helt lugn hela sommaren, men har nog inte insett förräns nu när jag har börjat packa att jag faktiskt ska åka.

Att jag går från panik, rädd, glad och exalterad är kanske helt normalt? Men nu känns det ändå dags, vill bara åka!


Likes

Comments