Bästa kvällen<333

Kändes verkligen som sommar, vi var ute i tjocktröja! Vi gick upp på ett berg och såg på solnedgången jag och min bästavän Olivia. Vi tog en massa fina bilder och ja det kändes verkligen som sommar! Hoppas ni också har den feelingen. Haft den förut men då vaknar man ju upp med regn utanför fönstret och det förstör ju haha<33

Håller på och ladda över klippen från min vlogg kamera till datorn. Vloggade nämligen när jag var bortrest i Leeds (England) och har inte hittat sladden som jag behöver för att föra över förens nu. Ska kanske redigera lite idag vi får se om jag orkar. Är verkligen jättetrött.

Vi har matteprov på onsdag och säger bara en sak och det är att jag suger på matte alltså verkligen haha<33 Men kämpar på ändå för att man vill ju inte behöva gå om. Jag är inte jättebra i skolan men får godkänt och det är det viktigaste.

Nu ska jag redigera en liten stund. Måste verkligen få upp den här videon och funderar på att vlogga någon dag snart i skolan osv. Behöver verkligen spela in lite videos men snart är det påsklov och då ska jag göra det!

Älskar er & ha det bra<3333

Likes

Comments

Igår kom mormor och morfar hem från Nerja i Spanien. Efter tre månader fick jag äntligen träffa dem. Jag och mamma var och hämtade mormor och morfar igår på Arlanda och idag kom dem ut hit till landet. Vå gjorde våfflor ute i solen och hade det jättemysigt!

Som ni märkt har jag gjort en ny blogg vilket innebär ny start.

Youtube kanal : Wilma Karlsson

Instagram : Wilma.Karlsson_

Snapchat story (same) : Lillan_44

Musical.ly : wilma.karlsson_

Ask.fm : Wilmakarlsson_

Mail: wilmakarlss.n@gmail.com

Men nu kör vi igång den här bloggen och min youtube kanal!!

Älskar er<333

Likes

Comments