Nu har jag precis haft fika nummer två för idag. Jag och Mathias åt lite fika på två goda ting tidigare och nyss har vi haft födelsedagsfika för Kevin.
Helgen har gått snabbt men har knappt gjort något, har mest chillat, ätit gott och hängt med vänner och familj.
Snart är det dags att även ta tag i plugget, usch.

Mina nya fina slip-ons, Mathias fina arm <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag ledig från skolan då mina lärare var på utbildning eller bortrest. Har dock gjort hemläxor och pluggat lite. Kevin kom även förbi en stund efter han fikat med mamma, han fyller fjorton idag! Wow vad tiden går fort. I mina ögon kommer han alltid vara 8 år haha, min finaste lilla kellin.

På eftermiddan tog jag och Mathias bussen in till Strängnäs för att äta på greken. Första gången jag åt där och det var riktigt gott, bra service och stället ligger mysigt vid hamnen.

Likes

Comments

Är det bara jag som får mer stress av att läsa rubriken haha?
Stress är i alla fall ämnet jag tänkte skriva om idag. Jag skulle säga att jag är en sjukt stressad människa.
Jag skjuter upp läxor tills jag knappt hinner göra dem och jag har så mycket i mitt huvud hela tiden.
Det här är verkligen inte bra för jag kan aldrig lugna ner mig. Det är alltid massa saker som snurrar i skallen. Igår bröt jag ihop för att jag var stressad, det är definitivt inte första gången det hänt kan jag säga.
Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här mer än att berätta hur stressad jag är haha.

Likes

Comments

... för det är vår 3 månaders dag ! Haha vet att det låter jätte fjantigt och det är ju egentligen mer än 3 månader men jaja.

Vi tänkte inte direkt fira idag utan vi gör det framåt helgen istället med lite middag ute. Idag måste vi båda plugga och det tänkte vi göra med lite fika eller rättare sagt. Frukt, glass och energidricka.

Likes

Comments

Jag måste börja med att säga en sak. Jag kommer att vara personlig på min blogg, men jag kommer inte berätta ifall jag bråka eller så med någon.

Men ja, på det ämnet. Helgen blev inte som tänkt. Fredagen började bra men slutade piss. Lördagen var piss men slutade ok. Sedan söndagen började bra och var bra hela dagen!

Likes

Comments

Igår träffade jag Vilma som bestämt. Vi åt sushi och köpte hem massa godis och snacks, mums. På kvällen satte vi på tv'n och kollade på Let's Dance. Känns nostalgiskt att kolla på det dock vart vi missnöjda över hur juryn dömmer ibland.

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem. Vi fick sluta 12 istället för 12:45! Sjukt skönt att hinna äta och även hinna med 13:00 tåget.

Ikväll ska jag och Vilma titta på Let's Dance samt äta sushi och lite gott ! Imorgon ska jag jobba i 8 timmar och sen åka till Mathias tror jag. Sen på söndag ska jag troligtvis grilla vid vattnet med Mathias, hur mysigt?

Likes

Comments

Den här dagen började på bästa sätt. Vaknade upp, utvilad och bredvid min fina pojkvän. Det var för en gångs skull ljust så jag kunde sminka mig vid fönstret vilket har det bästa ljuset enligt mig.
Små saker som att vakna upp med en puss eller en fin komplimang gör verkligen så mycket! Är verkligen tacksam att jag har honom.

Idag var det ingen vanlig skoldag då vi fick plugga på det vi behövde. Min klass hade Historia och matte men man kunde plugga på annat om man behövde vilket jag borde ha gjort... I alla fall på rasten så gick vi och köpte glass, hur mysigt att man kan äta det nu igen? Har saknat solen kan man säga.

Men nu sitter jag på bussen hem, han med 14:00 tåget och ska hem och plugga och även färga håret innan Mathias kommer, hörs!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag likaväl som Vilma. Vi båda tog lite sovmorgon för att sedan träffas runt tolv på lite pluggfika. Som vanligt blev det inte mycket plugg gjort men det gör inget. Alltid skönt att träffa Vilma och kunna prata ut om allt. Finns verkligen ingen bättre vän än hon !

Likes

Comments