Likes

Comments

Chockad <333 / Me / Nya kaktusar som kommer dö

Jag / blommor från Mathias / Sushi

Slitna jeans / Alla hjärtans dag / Me

Likes

Comments

( bilder från förra veckan, två olika tillfällen då vi gick på promenad )

Likes

Comments

Igår var det ju alla hjärtans dag vilket ingen kan ha missat. Det blev mitt första år som jag har firat denna högtid med någon speciell.

Dagen började med att jag vaknade upp själv vilket var tråkigt och jag blev genast fylld med ångest över alla förväntningar som ligger på den här dagen.

Skoldagen gick fort och jag var hemma snabbt. Gjorde mig iordning och köpte mat som jag & Mathias slängde i oss för att sedan hinna med 6 tåget. När vi kom fram skyndade vi oss till bion där vi skulle se fifty shades darker som var så bra ! Rekommenderar verkligen den. Efter det skulle vi invänta 10 tåget och gjorde lite slö tid på donken. Vi kom hem till 11 och jag fick somna i armarna på den personen som jag älskar mest och känner mig tryggast hos, så det vart en bra dag.

Vi gav även varann presenter. Det var fösta gången för oss båda att fira Alla hjärtans dag så vi gick nog lite all out... Utöver att vi såg på bio vilket Mathias bjöd på så fick jag rosor och choklad ! Vad mer kan man önska sig? Jag gav honom en söt liten nalle, ett kort med lite kära ord på och biljetter till Shawn Mendes konserten i maj! Ska bli sjukt kul!

Likes

Comments

Denna helgen har spenderats med Mathias, vilken skräll haha.
Jag har inte fått något plugg gjort så därför åkte jag hem tidigare än tänkt idag. Men vi hann iaf ta en mysig och kort promenad + fika ute i trädgården. Dem håller på att bygga altan så vi hämtade några plankor som vi kunde sitta på. Vi gjorde även varmchoklad och köpte fika, mys!

Likes

Comments

Denna helgen har gått riktigt snabbt känner jag, har endast hängt med Mathias men vi har hittat på lite olika roligheter. Jag har dock inte fått något plugg gjort men vad gör det...

Lördagens påhitt var att gå igenom och rensa hans rum som blev riktigt fint, efter det åkte vi och såg på La la land på bio. På söndagen åkte vi till Ikea och jag fyndade nya sängkläder + nya fejk blommor då jag inte kan hålla riktiga i liv... :(

Just nu ligger jag hemma hos mig i sängen med Mathias bredvid mig, femte natten gilt med mannen i mitt liv ;)

Likes

Comments

I fredags hade jag och Vilma tjejkväll, välbehövligt!
Hon sov även över hos mig och på lördagsmorgonen gick vi upp tidigt för att färga min utväxt... Efter det åt vi semla och sedan gjorde jag mig i ordning inför en överrasknings utflykt som Mathias mamma fixat. Vi fick inte veta innan vad det var men vi hamnade i Västerås utanför ett "lekland" som heter Yoump, det var sjukt kul och en väldigt bra idé !
Dagen efter gjorde vi oss i ordning i slö takt och kom hem till mig efter två för att sedan träffa Vilma på fika. Sjukt kul att vara med mina favorit personer samtidigt !

Likes

Comments

w/ best friend <3

Likes

Comments

Ikväll gjorde jag, Mathias och Kevin (kellin) smoothie's som ett snack, sjukt gott tyckte vi!

Vi hade hallon, jordgubbar, vaniljyoughurt i med en topp av lite kokosflingor.

Likes

Comments