View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

På senaste tiden har jag haft nässelutslag, varit förkyld, haft svinkoppor och just nu har jag ögoninflammation. Jag förstår inte hur jag hela tiden har något!? Det är sjukt utmattande iaf och jag vill bara bli frisk nu. Idag fick det bli en hemma dag med plugg då mitt öga har svullnat upp :/

Likes

Comments

Idag var en sån där skön dag. Jag hade sovmorgon och började 12, då har jag bara haft en lektion och sedan han jag med 3 tåget hem !
Dock är jag väldigt trött och efter i skolan men kan inte plugga för jag har så mycket annat i huvudet.

Likes

Comments

Jobbigaste känslan när man vaknar av larmet 6:45 på en lördag och måste jobba. Det var dock jätte kul och mysigt på jobbet idag men att ta sig dit är lite jobbigare...

Likes

Comments

Idag är det kortdag vilket menas att jag bara har en lektion och sedan kan åka hem. Den enda lektionen som jag har idag är idrott och då ska vi köra mma, hehe. Efter det ska jag ta mig hem men någon ersättningsbuss eftersom att tågen inte går atm ( hur jobbigt som helst ) och på kvällen ska jag träffa en vän !

Likes

Comments

I fredags träffade jag en vän. På lördagen jobbade jag och sen åt sushi med Emma. Igår fikade jag med några vänner och hängde sedan med en vän. Idag har det varit studiedag och jag har bara degat hemma hos Vilma då vi tittat på film och ätit gott.

Likes

Comments