Header

Hund jag / B&J mys med pojkvän <3 / jag på gymmet när pojkvän gymmar

Bästa vän / Before work / A pretty smoothie

Handsome boyfriend / snygg outfit / lilla jag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjenixen alla följare !

Vaknade upp på rätt sida imorse, är jätte glad och pigg idag. Dock så är tågen inställda denna vecka så man måste ta ersättningsbussar, fucking sucks...
Sitter just nu i sängen, nyduschad och ska äta min smoothie. Tänkte nog läsa lite ur min bok också.

Glömde nästa säga, min storebror fyller år idag. Han är 98:A alltså fyller han 19 i år! Grattis Simon !!!

Kram, W

Likes

Comments

Denna vecka är nu påväg mot sitt slut. Har varit väldigt chill då jag var ledig på måndagen och hemma på tisdagen. Haft mycket att göra i skolan och kommit ikapp med det som jag behöver. Helgen har varit sjukt chill då jag knappt gjort något.

Likes

Comments

Ligger fortfarande i sängen denna underbara lördagsmorgon ! Så skönt att få sova ut ordentligt.

Dagens planer finns typ inte. Jag ska träna lite senare och sen vet jag inte mer. Typ läsa lite och kanske plugga.
Dem ska tapetsera i vår trappa och hall, och ska därför stänga av internet? Vet ej varför? Men ja så jag kommer inte ha wifi idag och imorgon...
Ikväll ska jag nog åka till Mathias då han kommer hem från studentkryssningen och sen vet jag inte mer i nuläget.

Kram

Likes

Comments

Hejsan !

Kom nyss hem från skolan, puh. Har haft idrott idag och vi tränar inför ett lopp som vår skolan har. Vi ska springa ca 6 km ! Hoppas jag hinner träna upp min kondition tills dess. Med tanke på hur dåligt det gick idag eftersom jag är sjukt otränad måste jag verkligen ta tag i det här. Jag har redan gjort upp ett schema som jag ska följa. Önska mig lycka till haha.

Likes

Comments

Vaknade upp imorse bredvid Mathias vilket är en bra start på morgonen, men tydligen inte bra nog. Min kropp var fysiskt redo att gå upp men mitt psyke orkade inte.

Ibland måste man lyssna på sin kropp.

Jag har sovit några extra välbehövda timmar, kollat lite serier och youtubevideos. Sedan har jag även börjat läsa Michaelas bok, sjukt bra! Vill genast köpa fler böcker av henne då jag älskar hennes sätt att skriva.

Igår kollade jag även klart på thirteen resons why, en väldigt känslosam serie men ett oklart slut. Tycker den var sjukt äkta och intressant men lite tråkig i mitten.

Kram, W

Likes

Comments

Likes

Comments

Wow detta lov har gått fort. Imorgon är sista dagen och jag kan knappt komma ihåg vad jag har gjort? Är ganska slut i kroppen då jag haft saker att göra hela tiden. Känns skönt att bara kunna chilla lite och kolla på serier med lite godis.

Tulpanerna ovan fick mamma men hon tycker inte om tulpaner haha så hon gav dem till mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej! Var några dagar sen jag uppdaterade, sorry hehe. Trodde faktiskt att jag skulle uppdatera mer eftersom att jag har lov men har haft fullt upp, jobbar nästan varje dag. Aja kom nyss hem i alla fall. Slutade fyra och har jobbat i åtta timmar, puh. Jag kom hem till ett fyllt påskägg eller snarare påskpåse. Fick fransar, kinder, lindt, ännu mer godis osv haha.

Ska bara chilla resten av kvällen. Äta gott och kolla på thirteen resasons why, är helt fast haha.

På bilden ser ni även Michaela Forni's bok, jag har velat beställa några av hennes böcker ett tag nu och förra veckan beställde mamma denna åt mig. Ser fram emot att börja läsa den!

Likes

Comments