Hejsan! Denna vecka har varit otroligt påfrestande och jag räknar ned dagarna till helgen. 😢 Idag har varit en extremt jobbig dag då jag började dagen med grov ångest. Jag orkade inte gå upp ur sängen och jag grät när jag förstod att jag var tvungen att ta mig igenom denna dag. Första lektionen idag var en stor redovisning som jag inte har orkat förbereda mig inför eftersom jag har haft sådan ångest inför den. Jag hade även ett möte med specialpedagogen idag om hur vi ska kunna förändra min skolsituation. Numera ska jag bl.a. ha matematiken på annan plats med andra lärare osv i min takt. Efter mötet så hade jag ännu ett prov denna vecka i engelska som jag inte ens vill tänka på. Var tvungen att åka hem efter detta då jag inte klarade av att hantera ångesten längre. När jag kom hem så la jag mig ned i sängen och bara stirrade upp i taket i 3 h, det kan vara det bästa ibland att göra när man känner att man inte klarar av omgivningen eller sig själv. Lyckades dock sätta mig på spinningcykeln och trampa bort lite stress nu på kvällen, tyvärr gör bara träningen mig ännu mer stressad då jag vill vara lika smal och hälsosam som alla andra. Man har sina dagar tyvärr då livet är hemskt och sådana dagar måste man bara klara av. Imorgon är det återigen en fullspäckad dag med bl.a. ett besök på psyk.
Kram på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkommen till min blogg och mitt första inlägg! Jag är en 17 åring med huvudet högt upp i det blå, och denna blogg kommer vara en avlastning för mig i vardagen kan man säga.

Jag bor ute på vischan med mina föräldrar och mina två småbröder, och nya upptåg pågår jämt hemma hos oss! Jag skulle vilja påstå att min familj är ganska annorlunda och det är väldigt skönt att kunna vara avslappnad runt dem och inte behöva hålla inne allt hela tiden. Vi har en liten hund som heter Skorpan som är familjens centrum kan man säga, Skorpan är den som gör att vi alla har något gemensamt, eftersom vi alla är väldigt olika.

Det är mycket som händer i mitt liv hela tiden men tyvärr så är det mest faktiskt negativt, iallafall på sista tiden. Jag fick i somras reda på att jag har en depression som har styrt mitt liv i cirka 4 år. Depressionen medför att jag har grov ångest, svårt att vara social, självskadebeteende och mycket mer. Jag går andra året på gymnasiet och jag studerar på samhällsvetenskapliga programmet med inriktningen beteendevetenskap. Gymnasiet är klurigt överlag att kunna hantera och som en 17 åring med en depression blir det ännu svårare att kunna hantera. Jag är en så kallad prestationsprinsessa som vill att allting ska vara så perfekt som det bara går, vilket det självklart inte blir alla gånger, och därför får jag en grov ångest som jag har svårt att bli av med. Enda sättet för mig att skaka av mig ångesten och gå vidare är en bra låt i hörlurarna och genom skrift. Jag gillar alla sorters skrift och jag skriver bland annatt dikter, så jag tror att en blogg kanske är ett sådant ställe där jag verkligen kan uttrycka mig på olika sätt!

Kram på er

Likes

Comments