Vardag

Hej!!

Igår var jag och Mirjam i min stuga och eftersom vi båda har jobbat bort sommaren så beslöt vi oss för att göra allt somrigt som vi kunde komma på.

• Vi paddlade kanot
• Besökte en ö
• Hade picknick
• Badade (förlåt för storyn)
• Hoppade studsmatta
• Körde vattenskoter (Mirjams körning får 10/10 av mig)
• Åt middag i farmor och farfars stuga
• Spelade kort

Så vi hade kort sagt det bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Igår var jag, Lovisa och Hanna i min stuga. Där så åt vi våfflor med färska bär och pratade. Så vi hade det helt enkelt bara bra.

Sedan på kvällen så skjutsade jag och Hanna hem Lovisa. Det var sjukt läskigt att köra så långt i mörkret utan gatlyktor. Särskilt när vi var utanför stan och varenda person har en utomhuskatt som springer över vägen...

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

I helgen så har jag inprincip bara jobbat. Jobbade 40h på tre dagar. Kändes verkligen som om allt jag gjorde var att äta, sova och jobba. Men nu är det äntligen över och nu kan jag bara se framemot lönebeskedet nästa månad..

Men på söndagskvällen så passade jag på att vara med Emmy. Vi gick på bio och såg Dunkirk och den filmen ägde!! Den var bra filmad, nytänkande eftersom det knappt var några dialoger i den sen så var Harry freaking Styles med i den!!!!! Eftersom jag och Emmy är och var hardcore One Direction-fans och har samma biosnacks smak (popcorn och karamellfrappino) så kändes det bara rätt att se den tillsammans.

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Igår var en bra sommarkväll. Jag och Mirjam spelade lite tennis (vi räknade inte poäng för vi båda sög) samt så pratade vi lite om livet. Så vi hade det kort och gott bra. Vi sågs inte så länge eftersom vi båda skulle stiga upp tidigt idag och jobba så det kändes onödigt att stanna uppe för länge.

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Igår var det en bra dag som började med frukost ute på altanen och sedan lite läsning ute i solen.

Där efter gick jag och Lisa på brunch (lunch) på cc. Det var otroligt gott och mysigt. Vi satt ute vid älven och åt så utsikten var on point!

Sedan så skildes vi åt och jag möte upp Mirjam på stan. Vi gick runt där och träffade Medeya, Linnea, Caspian och Signe i parken så vi satt där och pratade ett tag med dem.

Sedan åt vi varsin caesarsallad på flotten. Det var otroligt charmigt att sitta ute på älven och äta.

Efter det så spelade vi lite minigolf. (Vi utelämnar resultatet..) och när vi var klara med det så cyklade vi hem åt glasstårta och färska jordgubbar samtidigt som vi kollade på musikvideor.

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Igår så var det sjukt varmt och till värmen i öra då beslutade jag och Ebba att vi skulle ha Batman marathon. Dock så kunde vi inte hålla oss inne hela tiden så vi var ute och åt, vi gick en promenad samt så blåste vi soppbubblor. (Vi försökte se ut som dem på WeHeartIt men det gick ej så bra)

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Igår jobbade jag endast i 5h och vädret var på topp så jag begav mig till stugan för att ta vara på vädret. Där hade Tilda med sin kompisar och mormor var även där. Så vi åt gott, körde vattenskoter och bara njöt av att vara i stugan. Vi var även hundvakt åt en jättesöt hund med namn Felix. Han var inte ett lika stort fan av vattenskotern som vi andra är..

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Så i veckan har det varit mycket jobba så det har inte hänt så mycket intressant att skriva. Men jag och Emmy har hunnit med att sola, göra lite juice på mynta och melon samt återfunnit vår kärlek till One direction (genom att se This is us vilket är typ en av mina favoritfilmer)

Lisa har tyvärr blivit sjuk i veckan så jag bestämde mig för att återuppta en gammal tradition och cyklade hem till henne med en karamellfrappino

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Idag var det sol ute (för första gången på länge) så jag bestämde mig att bege mig ut till stugan. Där spelade jag och Tilda basket (resultatet bör ej nämnas), paddlade kanot, hade systersnack samt körde vattenskoter till farmor och farfar där vi åt glass i solskenet. Sedan när vi körde hem till stugan så väntade mamma och pappa på oss med enrisrökt lax vilket var sjukt gott!!

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Igår var det andra dagen av trästocks och den spenderades med Frida. Vi gick på Max och köpte pommes och millshakes. Sen gick vi till trästocks och åt nudelwok samt träffade lite folk. Vi gick ganska tidigt för Frida skulle jobba dagen efter och jag jobbade förre så jag var trött.

Men här kommer tre saker jag har lärt mig under denna helg:

• trästocks namn kommer från Woodstock
• säkert har antingen dålig hörsel eller så kan jag och Clara ej prata
• klockan är 4 två gånger per dygn

Likes

Comments