Igår jobbade jag till 3 sen åkte jag och Liam in till stan. Vi firade att vi har varit tillsammans 5 år på onsdag och att Liam snart fyller 18. Vi bodde på hotell, åt på pinchos på kvällen och sen hotellfrukost idag! Så mysigt verkligen!!

Jag har världens bästa kille, älskar han♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen blev det shopping i Umeå, familjehäng och sen firade vi farsdag i söndags.
Mamma är här tills på lördag så hon bor med mig i stan hela veckan. Ikväll så for jag på gymmet, de var ett tag sen jag gymmade och det kändes faktiskt väldigt bra att va där!

Nu ska jag sova för jag är helt död, tack och hej för den här gången.

Likes

Comments

Fredag idag, yeey. Veckan har varit hyfsat bra och är ändå lite stolt över att jag har varit i skolan heeela veckan(!!)

Jag och Liam badade igår och de var så sjukt härligt verkligen. Det var första gången eftersom vi precis fick har fått hem det badet. Där kommer mycket tid spenderas framöver kan jag säga!

Ikväll är de utmaning som gäller, naturgodis som ni ser på bilden. Nån gång måste jag ändå utmana mig själv så det är lika bra att börja göra det nu.

Likes

Comments

Dagarna hos mamma har varit bra men tyvärr gick de alldeles för fort då jag ska hem redan imorgon. Har väl för det mesta bara tagit det lugnt och bakat med mamma men vi har även hunnit med några promenader och korta turer upp på fjället.

Likes

Comments

Imorse började den långa resan till mamma och jag fördrev tiden med bok och podcasten spöktimmen.
Det var första gången jag reste själv hit men jag tycker det gick hyfsat bra ändå trots lite läskiga situationer haha.
Efter 12 timmars resa var jag äntligen framme, är väldigt trött nu kan säga!

Likes

Comments

Igår var de halloween/födelsedagsfest och jag hade faktiskt jätte roligt!
Pinchos öppnade ju igår här i skellefteå och vi hade turen att vi hann boka ett bord idag. Har aldrig ätit där tidigare men det var verkligen så sjukt gott! Älskar konceptet med att man äter olika mindre rätter istället för en rätt.

Klockan nu är ställd på 04.30 då jag åker till mamma imorgon, tagga!!

Likes

Comments

Eftersom mitt mående påverkar allt just nu så har jag inte orkat skriva nånting här. De känns bara så jävla meningslöst att uppdatera men samtidigt så tror jag att de är bra att få skriva av sig ibland.
Tiden har gått åt till att gå i skolan och antingen fara hem för att det helt enkelt blivit för jobbigt eller till att må piss resterande tid av dagen.
Jag står och stampar på samma ställe just nu känns det som. Samtidigt så gjorde ett jävla jobb i sommar med maten så jag har ju faktiskt ändå tagit mig en lång bit på vägen när det gäller just det.
Imorgon börjar i alla fall sista skolveckan innan lovet och sen är det fest på fredag vilket är något jag verkligen ser fram emot. Sedan åker jag till mamma under lovet och det känns så bra för jag saknar henne i massor.
Jag ska verkligen försöka kämpa på allt jag bara kan för att orka med hela den här veckan. Det känns ju faktiskt lite lättare när man vet att det faktiskt kommer något roligare när den är slut.

Tack å hej💗

Likes

Comments

Läxorna och proven läggs liksom på en stor hög nu och jag vet inte vars jag ska börja. Känner mig typ efter i allt så måste försöka ta tag i det. Dock så är jag så jävla trött och slut men jag har ju inget annat val.

Men nått som gör allt bättre är att mamma kommer upp hit imorgon!! Har saknat henne så mycket!

Likes

Comments

Igår var vi på bröllop då min kusin gifte sig, dagen var väldigt bra och det var ett även ett väldigt fint bröllop!
Efter vigseln åkte vi till en lokal där det blev middag med god mat och massa fina tal. Vi kusiner, eller "pysselklubben jr", sjöng en låt vi hade gjort till dem haha.
Vi var hemma vid 3 tiden och då somnade jag direkt, var sjukt trött.😅
Tog en hel del bilder men här är några av dom!

Likes

Comments

Nu har jag gått den första hela skolveckan och det är så skönt med helg.

Har kört en del backintervaller i veckan och jag tycker verkligen att det är så roligt! Har haft och har fortfarande problem med att hitta balans i min träning. Det är väldigt lätt hänt att träning går över till något negativt som förstör mer än vad de ger mig. Men när jag kört backintervaller så har jag inte tänkt på nått annat och sen är det ju en sån jävla härlig känsla när man är uppe på toppen!

Här kommer i alla fall tre bilder från de senaste dagarna👇🏻

Likes

Comments