Den har helgen helgen har nog varit den bästa på länge!! Har umgåtts med mina tre favvotjejer hela helgen och vi har haft så sjukt kul, tycker om dom så mycket<3 Själva trästocks var dock inte alls bra så vi drog bara dit en kort stund båda dagarna.

I veckan kommer min mamma vara här så då kommer jag nog inte göra så mycket mer än att hjälpa hon städa ur huset och ta vara på den tiden med henne nu när hon hemma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sen jag sist skrev så har vi hunnit med att åka över till Norge en sväng, paddla kanot uppe på fjället och vandrat ännu mer! De va igår som jag och Josse hyrde en kanot och paddlade i en sjö på fjället och det var verkligen en upplevelse. Det var jätte härligt även om de ibland blev lite spännande då det blåste ganska mycket, haha.
Idag var våran sista dag så vi for iväg direkt på morgonen för att hinna gå en kort sväng innan vi skulle åka. Just nu så sitter vi på tåget och är påväg mot Sundsvall, dock så har de hänt någon olycka längre fram så vi får väl se när vi är framme.

Likes

Comments

Första dagen här har varit jätte bra. Det är här fjärde gången jag är ner och jag trivs verkligen så bra sjukt bra här. Direkt efter vi ätit frukost idag så åkte vi iväg för att gå upp för Svansjökläppen, väldigt fin utsikt där uppe! Efter det så åkte vi tillbaka hem, åt lunch och åkte in till Funäsdalen för lite shopping.
Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och umgås, vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon! Imorse steg vi upp 04.30 så nu sitter jag och Josse äntligen på tåget påväg ner till mamma. Vi ska stanna där i några dagar och förhoppningsvis så blir det fint väder och många turer upp på fjället. Vi är framme i Härjedalen på eftermiddagen nån gång så det blir att försöka fördriva tiden med massor av podcasts! Ska bli så roligt att träffa mamma igen och bara ta det lugnt.
Jag återkommer nog med bilder!✨

Likes

Comments

Hejsan! Jag heter Wilma Johansson och detta är mitt första blogginlägg(!!) I våras fyllde jag 17 och till hösten börjar jag mitt andra år på samhällsprogrammet med inriktningen beteende. Då jag inte jobbar eller stressar sönder över skolan så gillar jag att träna och umgås med vänner, min pojkvän och familj. Jag ser den här bloggen som en chans till ett nytt intresse men också en sysselsättning. Ha en bra dag!!<3

Likes

Comments