Jag har fått något för svart, älskar svarta kläder och svarta skor hur mycket som helst just nu. Man har väl alltid gillat svart men just nu är det något extra, därav kollaget bara består av svart (oopsi)

För övrig så ligger jag hemma i sängen och kollar bloggar och dricker coca cola, är alltså inte och åker snowboard... Som sagt det skulle bli första gången för mig (va jätte taggad!!!), tyvärr fanns det inte tillräckligt med sovplats i husbilen så jag fick bli hemma. Men det är bra då får jag och älsklingen sakna varandra lite. Igår var jag himla produktiv tycker jag, jag gjorde 3 skoluppgifter, två som skulle skickas in och förberedde mig inför provet vi ska ha på måndag. Vissa tycker kanske inte de är så mycket men för mig var det de. Idag var jag och mamisen även ute och promenerade en runda, himla uppfriskande. Imorgon ska vi nog ta en till promenad och bara snacka, Felix kommer ju hem också så han ska komma hit en stund på kvällen. kan tänka mig att vi bara sak mysa under den lilla tiden han kan vara här, det är ju trors allt skola dagen efter;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag va jag hemma från skolan (även i måndags, och gick hem från skolan i tisdags) för att jag hade ont i magen och mådde illa, de började redan igår kväll då jag blev svettig och somnade för jag mådde så dåligt. Jag mår bättre nu och ska försöka ta mig till skolan imon, vi har matte prov som ska göras! Idag har jag testat Max Nuggets och deras orginal dipp sås, mamma köpte det på Willys. Hur gott som helst! Nu ska jag ta en dusch och komma i säng! Hoppas ni mår bra vi hörs!

Likes

Comments

+ ska åka snowboard för första gången nu till helgen med Felix och hans familj om vädret är bra

-skulle tatuerat mig innan jag blev 17 men där jag skulle tatuera mig måste jag ha kommit in på de året jag blir 18 för att tatuera mig där

+ Jag har börjat ta tag i skolan mer och mer och faktiskt gör det jag måste

-vädret är inte alls roligt, vill ha värme och sol

+ Jag ska ta hål i öronen denna eller nästa vecka

-Har lite smått ångest över att jag måste ta igen flera kurser bara för att jag bytt linje

+ Snart är det sport lov vilket ska bli så skönt med lite ledigt igen, så jag kan vila upp mig

-Jag har extrema svarta ringar runt ögonen, känns inte som att det hjälper någonting när jag sover mer eller mindre ön jag brukar

Likes

Comments

Idag har jag jobbat en massa, både reklam och lager jobb. Efter jobbet åkte jag och Felix hem till mig och duschade och myste lite. I fredags åt jag pizza med tjejerna efter skolan och så sov jag hoss älsklingen, vi myste bara och lagad tacos! Nu ska jag bara äta upp min mango och sova! Natti vi hörs!

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att försova mig, inte så kul. För att jag försov mig så missade jag ena engelskan och fick med mig en engelska uppgift hem jag skulle göra färdigt, vilket jag suttit och gjort nu. Har lixom fått in ett annat tänk nu, vill bli klar med uppgifter från skolan så fort som möjligt. så slipper man paniken dagen innan de ska lämnas in att man inte gjort de ännu! Imorgon blir en chill dag börjar halv 12 och slutar två! Efter skolan drar jag till Felix och sover där. Men nu ska jag göra matte och fortsätt dricka äpple juice i mitt graciösa plast glas!

Likes

Comments

Hej på er!

Första skoldagen är avklarad, extremt tråkigt väder och börja med idrott klockan 11. Slutade även klockan fyra vilket var lite segt! På idrotten spelade vi fotboll, tillskillnad från alla andra idrottslektioner med fotboll så tyckte jag det var kul idag! För att vara första dagen efter lovet tyckte jag ändå att det var e bra dag, bortsätt från vädret då! Idag ska jag sova tidigt för jag somnade runt 4 igår, så det blir bara lite serie för min del och sen sova! Har eran dag varit bra? Vi hörs

Likes

Comments

Jag tänkte börja blogga igen, har haft lite uppehåll nu! Skolan börjar igen och man kanske inte hittar på lika mycket som på loven, men skulle nog tro att det kan trilla in ett par inlägg i veckan. En hel del har hunnit hända under lovet, jobbat en massa, shoppat, mormor fyllt år, jul och nyår har firats, Syrran fyllt 18 vilket innebar fest. Helt enkelt en massa roliga saker! Hoppas vi ses här en massor. Kram!

Likes

Comments