Här har vi min fina jaktlabrador Nora. Hon är två år gammal. Med henne tävlar jag i Rallylydnad, Nosework och lydnad. I rallylydnad har hon titeln RLD N & RLD F. Bilderna ovan är från kvällens träning, där vi tränar Nosework. Nora älskar att hålla på med allt och det gör jag också.

Här är från en bild från en rallytävling i Järvsö. Det var den dagen vi tog titeln i andra klassen, fortsättningsklassen. Det vart även en andra plats på ena starten.

Här är Musse från kvällens träning där vi tränar Nosework. Musse är en blandras, 50 % flatcoated retriever, 25% rottweiler, 25% schäfer. Han är fyra år gammal. Med honom tävlar vi bara i Nosework. Men vi tränar även mycket annat. Det är helt enkelt bara Nosework han brinner för.

En fin bild på Musse från en clear round tävling i Nosework. Han ser så himla stolt ut på denna bild.

Inte nu i helgen utan nästa helg (30/9-1/10) tar jag, mamma och pappa husvagnen till Härnösand för att vara med på två Nosework tävlingar. En lördag och en söndag. Mamma kommer att tävla med Nora och jag med Musse. Så nu är det hård träning fram till tävlingen. Det ska bli så himla kul att åka iväg och tävla. Nosework är en ny sport och blev officiell i Sverige 1 januari 2017. Så utbudet av tävlingar är inte så stort. Men mina hundar blir så glada av att träna och tävla (och jag såklart) så det är bara att åka. Sen blir det ju en bekräftelse på vad man har tränat på och vad man behöver träna på. NYA MÅL helt enkelt. Mer om hur det gick på tävlingen kommer komma upp här efteråt. TAGGA !!

Hoppas ni gillade detta inlägg,

Pussar & kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej älsklingar !!

I fredags var jag i skolan & på idrotten hade vi orientering. Så då tog jag med mig fasters hund Figaro, så han fick vara med oss i skogen. Så mysigt. Under fredag kväll åt jag ute med min bästa vän!! Alla borde ha en vän som Totte, världsbäst<33 tack för en underbar kväll btw!!

Under lördag tillbringade jag hela dagen i Enånger. Hon jag går på hundkurser hos, Annelis Hundtjänst, anordnade en inofficiell rallylydnads tävling. Så jag fick agera domare. Så kul att se så fina hundar med deras matte. De utstrålar så mycket energi, kul att se. Mamma tävlade med båda mina hundar för första gången. Gick inte så bra med ena (Musse) men han är inte tränad i rallylydnad men med Nora gick de bra. En 2:a och 4: plats. (Hon har ju dock redan titeln i den klassen) Men de var kul att se mamma tävla. Hon som i vanliga fall står bredvid och tittar på:)

Såhär såg håret ut innan vi slingade det.

Bilden till vänster visar hur de blev efter att vi slingade. De blev inte så stor skillnad. Men i botten vart de väldigt ljust och
orange (höger bild).

På vänster bild är efter att vi la i lite mörkare färg i hårbotten. Högra bilden är efter att vi klippte av det ungefär 4 cm. Är super nöjd!! Detta gjordes av min bästa vän Ellen! Hon är super duktig!!


Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag haft!!

Pussar & kramar

Likes

Comments

Hej allihopa!!

I mitt förra inlägg nämnde jag att jag skulle till gymmet och köra jumping fitness. I detta inlägg tänkte jag skriva lite om det. Jumping fitness är en sorts träning där man främst tränar kondition men även balans, styrka och flexibilitet. Det är en rolig och skonsam träning som sker på studsmattor. Man gör i olika tempon med olika övningar och med hjälp av en instruktör som visar hur man gör. Gruppträningspassen sker till tempot av pulserade musik. Om man har knä eller rygg - och höft problem så kan man troligtvis köra jumping. Eftersom studsmattan är så mjuk och tar upp till 70% av stötarna. Jumping är superroligt men också väldigt jobbigt. De gymmet här i Hudiksvall som erbjuder jumping fitness är Form och figur. Det är ett tjejgym som ligger några minuter ifrån stan.

Senare i höst ska jag åka ner till Stockholm och gå en utbildning för att bli instruktör. Jag är SÅ taggad:)

Nu ska jag ställa mig och laga middag för att senare åka till gymmet och köra ett pass jumping.

Pussar & kramar !!
Likes

Comments

Ja som sagt, i Hudik är de marknad hela helgen. Så i fredags var jag på marknaden med lillebror och mina kompisar en stund. Men det regna hela kvällen så de var inte speciellt roligt, så de blev en kortis. I lördags gick jag med pappa & mamma. Vi köpte en varsin langos, sååå gott:) en måste när man är på marknaden. Vi köpte även Hasses munkar som vi bjöd de gäster som redan kommit. Det jag köpte var en fidget spinner, jag är helt beronde.. haha

Lite bilder som jag tog igår:) familjen hade en liten fest där vi bjöd familj och vänner på middag. Det är så kul och träffa sina släktingar och vänner när vi bor så långt bort ifrån dem, eftersom man aldrig träffar dem så ofta. Min familj flyttade till Hudik för några år sedan & alla våra släktingar och kompisar kretsar ju runt Stockholmsområdet. Så hela våran gård bestod av husvagn, husbil och bilar.
Idag så ska jag bara ta det lugnt och vila. Sen ikväll tänkte jag åka till gymmet och köra ett pass Jumping fitness.
De är såå roligt och svettigt !!

Hoppas alla haft en lika mysig helg som jag!!

Pussar & kramar

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Det har varit en stressad vecka för mig och därför har det inte blivit nå mer inlägg:( men idag är det äntligen fredag och HELG<333 I Hudiksvall är det marknad hela helgen, så det är de jag kommer ägna mig åt. Idag kommer även farmor & farfar samt mormor & morfar upp till Hudik. Familjen har en liten fest/släktmiddag imorgon. Så det ska bli mysigt. Hoppas ni får en mysig helg!!

Pussar & kramar


Likes

Comments

Hej!
Jag heter Wilma Hydén. Jag är 16 år gammal och bor i Hudiksvall. Jag går andra året på ekonomiprogrammet på Bromangymnasiet i Hudiksvall. Jag tänkte pröva något nytt och hoppas att blogga är min grej. På min blogg kommer jag lägga ut det mesta. Vardag, träning och fritid.
På min fritid (förutom skolarbete) lägger jag mycket tid på att träna. Jag älskar att träna. Men jag tränar även mina hundar, då jag även tävlar med dem. Mycket av detta kommer att komma ut på bloggen.
Pussar & kramar !!!

Likes

Comments