Header

Hello! Idag när jag kom hem gjorde jag en varm choklad, med protein i! Så här gjorde jag:
Blanda 2 tsk kakao och 1/3 dl proteinpulver i en kastrull. Häll på kall mjölk, ca 2 dl och rör om, sätt på plattan. Häll gärna i lite vaniljpulver för sötare smak, den var inte så söt utan.:) Värm upp under omrörning tills önskad värme, sedan är den klar!

Ingredienser:
Kakao
Whey protein powder (valfri smak)
Vanilj pulver
Lättmjölk

Xo

Det här blev mitt mellanmål!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår körde jag då legday främst, med fokus på ben och rumpisen. Med inslag av mage och rodd. Cyklade ju till och från gymmet sedan så det var ju uppvärmningen + cardio. Idag är jag öm i benen, har dans senare så vet inte hur det kommer gå..😅 Vi kör ju mage då och då, och då känner man verkligen coren.
Nu är jag påväg hemåt för att vila mig främst, äta något mellanmål och kolla på tv eller något. Har känt mig lite kallsvettig och varm??? Förstår inte varför. Anyways, vi hörs senare!

Xo

Likes

Comments

Hej allesammans! Nu sitter jag i skolan och jobbar väldigt produktivt.. Ska ha matte prov om en halvtimma ca. Känner mest att jag har gett upp om att vara duktig på matten, alltså jag får rysningar när jag inser hur dålig jag känner mig. Kan liksom inte bestämma mig om jag kan eller inte kan?! Helt sjukt.

Xo

Likes

Comments

Åh alltså hörni!! Liam kommer att sjunga (i idol såklart) The Weeknd's låt på på fredag! Eftersom jag är ett stort The Weeknd fan och även älskar Liam så blir jag så taggad att sitta och kolla på fredag! Hoppas (och ja förmodligen kommer han det) att han dödar låten!! Det gör han ju alltid iochförsig.

Måste ringa och rösta så han inte åker ut:) The Weeknd's fanbase -som man kallar det- kallar man för XO. Det är hans trademark, hans logo. Och det är delvis varför jag alltid slutar mina blogginlägg med mina 'Xo's.😘

Så... Xo

Likes

Comments

HÅR hörni! Älskart. Mitt hår är och har nog alltid varit en av mina bästa egenskaper. Det tar månader tills det blir "slitet" eller får kluvna toppar, får det ens det undrar jag vid det här laget? Hursomhelst har jag haft de flesta hårstilar. Långt, mellan, kortare och lugg. Nu funderar jag på lugg (bangs egentligen) och jag tror jag skulle passa riktigt bra i det. Har nämligen bokat klipptid till helgen så vi får se hur resultatet blir..😁
Xo

Likes

Comments

En svart bomber"jacktröja" över snäckfärgad blus, jeans, ullkappa och knähöga stövlar! Och en liten clutchväska på det. Perfekt! Och såklart mina favorit smycken på det, Lily and rose.

Xo

Likes

Comments

Hur underskattad att gosa in sig i sängen på kvällen? Det var precis det jag gjorde igår efter träningen. Var så sluut och kände mig proppmätt av någon anledning(?) och sedan en middag på det. Nej tack nu tror jag att jag går och lägger mig kände jag!

Idag är det skola till 20 över 4 och då ska jag till gymmet. (skräll) Nej men då ska jag iallafall döda min mage, rumpa och ben. Ha en go dag så hörs vi sen!
Xo

Likes

Comments

Nu har jag precis varit på gymmet, gick på curvebandet och körde intervaller var andra minut. Alltså gå 2 min, springa 1 min. Svett svett svett. Sedan skulle mamma hjälpa mig med en maskin där man kan göra knäböj med stång osv, men den var upptagen! Så jag körde situps mot studsmatta med boll. Och sen var jag klar kände jag.
Xo

Likes

Comments

Hej fina ni! En grej jag tagit upp på senaste tiden är läsning. Jag tycker tydligen om att läsa haha! Tjocka böcker, helst. Harry Potter boken har jag redan recenserat, den var bra. Uppföljaren till djävulen bär Prada är sådär, den orkar jag inte läsa.
Säker stil av Ebba Von Sydow och Emilia De Poret är en bra bok för modeälskare och icke modeälskare. Det är mer en handbok faktiskt. Och just nu har jag fått hem alla 3 böcker från Fifty shades of grey som jag ska läsa nu. Är redan fångad😳
Xo

Likes

Comments