Header

Idag har jag en typ av uppkörning för moppe, eller jag ska övningsköra i trafik med en av instruktörerna på kursen!
Ska bli intressant för har typ aldrig varit i Märsta mer en typ 30 min Max om man bortser från själva kursen i säg!

Btw var de tävling på edsbro RF igår och även min allra första tävling utanför ridskolan!
Min allra största dröm sen 3-4 år tillbaka har varit att få komma ut och tävla utanför ridskolan med antigen någon ponny från ridskolan eller en medryttarponny. Och igår fick jag äntligen göra de! Sjukaste på länge!!!
Haha as kul och extremt lärorikt.
Fick en bra rytm och ett bra flyt tills hinder 6 då han rev och hinder 7 tyckte han va läskigt så han ville inte hoppa och vägrade ut sig, men inte bara hans fel! Jag behövde vara så mycket mer övertygande en vad jag var igår! Men jag är sjukt nöjd ändå!

Igår kväll va familjen och åt middag på några klippor och då passa jag på att bada;)

Likes

Comments

Idag blir de första hoppträningen för min och Mino.
Mino är en maxad c-ponny som jag rider 1-2 ggr i veckan, och de är tänkt att jag ska börja tävla honom nästa år för hon som tävlar nu är 19 och fyller 20 nästa år vilket innebär att hon inte får tävla längre. Så då är tanken att jag ska börja tävla.
Men så igår så ringde tjejen som äger Mino och sa att hon inte fick tag på hon som brukar tävla och att de va en tävling nu i helgen, och så frågade hon om jag ville tävla. Och självklart ville jag de! Jag menar de är en dröm som jag har haft sen 3-4 år tillbaka och nu äntligen får jag antagligen uppfylla den!

Men så idag så ska jag hoppa honom satt jag känner att jag klarar av honom på en bana för jag har bara hoppat honom 40 cm enkelt språng.
Så ifall de inte går så anmäler hon bara inte mig så får vi vänta! Men förhoppningsvis så finkar de och vi kommer iväg på söndag:)
En klass men 80-90 första gången:) känns super kul:)

Här är Mino och jag på en dressyr träning för inte så länge sedan:)

Likes

Comments