Blogkeen
Nouw

Blivit en del sömnlösa kvällar och nätter den senaste tiden. Funderingarna är så många att de om dagarna ger mig huvudvärk och en klump i magen. Och om nätterna lämnar de huvudkudden blöt av tårar. Studentbubblan sprack i början av augusti och helt plötsligt sprang livet ikapp mig. Och oj vad jag inte var redo för det.

Vägskälen är många och alla småvägar likaså, jag vet inte vad vill och jag vet framförallt inte vem jag är för tillfället.
När vi stod där bakom dörrarna ut i friheten den där molniga fredagen i början av Juni så tänkte jag att allt skulle lösa sig, att det inte var någon brådska. Men Augusti kom fortare än vad jag kunde ana och nu ska jag alltså bestämma mig. Önskar att någon kunde bestämma åt mig, vad som ska ske inom det närmsta. Folk benämner det som spännande och att jag borde "luta mig tillbaka och njuta av det som komma skall". Men hur ska jag kunna njuta av något som tynger mer än lättar mitt hjärta?

Just nu vill jag ingenting, och det kanske är okej det med. Jag kanske bara behöver lite mer betänketid.


Lovar att kika in här när livet börjat reda ut sig lite, just nu behöver jag en paus från alla måsten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskade lördag vad du varit efterlängtad!
Startade dagen med en sovmorgon och låg kvar och kollade youtube ett bra tag innan jag klev upp. Hunnit med ganska mycket idag faktiskt, bakade muffins på förmiddagen inför mamma och pappas middag ikväll och dom blev sååå goda. Kladdkakemuffins med fyllning av nutella.

Nu ikväll har jag umgåtts med Klara, suttit på hennes altan och käkat pizza, druckit vin samt snackat skit. En helt perfekt kväll. Nu har vi placerat oss i varsin soffa och här blir vi nog kvar innan jag cyklar hemåt igen.

Pussar

Likes

Comments

Hej hörni!
Och FÖRLÅT, under gårdagen skulle jag som sagt ha jobbat förmiddag men fick rycka in och jobba dubbelpass istället så var inte hemma förrän vid 18.30. Därav den uteblivna uppdateringen. Slängde i mig mat när jag kom hem och sedan kraschlandade jag i min säng och så var det godnatt. Kanske var det tur eftersom jag började 06 imorse, superstressig morgon med mycket beställningar samtidigt som det var mycket folk i både butiken och serveringen. Slutade vid 12 och åkte hem och la mig och sov, igen haha. Kan verkligen inte förklara hur trött och sliten jag är hela tiden, känner mig aldrig utvilad eller pigg. Förra månaden tog hårt på krafterna helt enkelt. Avslutade kvällen ute på altanen och käkade grillat med familjen i kvällssolen. Mycket uppskattat! Ledig hela helgen så imorgon vankas vinkväll med bästis, efterlängtat att träffa den damen. Nu har jag planerat att inte lämna sängen något mer idag, vi hörs imorgon!
Puss och kram

Likes

Comments

Tänkte faktiskt starta allt med att tacka tjejen till vänster om mig på första bilden för att hon fått mig att vilja börja blogga igen. Thank you Ellen!
Dagen idag har bestått av jobb och åter jobb, men imorgon står ett förmiddagspass på schemat och det tackar jag för. Innebär en ledig eftermiddag att spendera hur jag vill och det är ju inte fy skam. Eftersom klockan är ställd på 04.45 börjar det bli dax att tvätta bort sminket och röra sig mot sängen (som att jag inte redan befinner mig i den haha).
Sov sött!

Likes

Comments