Haalllååå där! 💓

Tänkte börja med och säga att den här helgen har varit den bästa på länge. Igår sov jag hos en väldigt väldigt nära vän som är som min storasyster, vi började gårdagskvällen med att gå till en pizzeria där det bara fanns en pizzabagare, då vi skulle beställa en kebabtallrik men pizzabagaren kunde typ bara några svenska ord och förstod inte alls mycket av vad vi sa så när vi hade beställt upprepar han gång på gång med lite brytning "2 minuter jag ska fixa kebabsås till pizza" då både jag och min polare Claudia kolla på varandra och sedan sa " du, vi tar bort beställningen ", det var allt något man fick fundera på vad han skulle mena med det där 😂. Och en sak både jag och Claudia och säkerligen de andra personerna som såg oss igår tycker var väldigt roligt, jag och Claudia satt på en bänk vid ICA och småpratade lite, tills vi började slå oss löst i pannan och skrika "ooooåååhhh" lite bebisaktigt dock väldigt svårt att förklara men får hoppas de går att förstå. Folk stannade upp och kolla samt garvade åt oss hahah. Men de värsta av allt var när vi var påväg hem och gick förbi tre skitsnygga killar som stod ute och rökte, då vi såklart inte såg att de var killar först så vi körde den lilla slå på panna och skrika "ooooåååhhh" grejer såklart, och sjöng i en annan dialekt till en låt, kan lova er att de kollade verkligen riktigt riktigt mycket och trodde vi var helt dumma i huvudet. När vi kom fram en bit tills vi såg att de var killar så skämdes vi ihjäl och Claudia bor ju nära dessa killar så hon vågar ju knappt gå ut längre 😂 Detta kanske inte ni tycker är så roligt men trust me skulle ni vara med hade ni verkligen tyckt att de vart roligt 😂

Hoppas ni får en underbar söndagskväll och en underbar vecka 💓

Glöm inte följa på sociala medier.

SNAP:Beeeeliebeeer

INSTA:Wilmahfeliziaa

FACEBOOK: Willmaah Felizia

Puss & Kraaam 😘


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er allihopa.

Jag vill börja med å säga att jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte bloggat på länge, men det har varit väldigt mycket med skolan och med mitt mående och sånna grejer. Så var tvungen att ta tag i det först, men nu är jag iallafall tillbaka och ska försöka hinna med å blogga rätt ofta 😊

Jag hoppa att ni mår bra, själv mår jag väldigt bra nu!😃

Men har inte mycket mer att säga i detta inlägg, men kommer fler inlägg nu i veckan. Men har liksom inga fler idéer på vad jag ska blogga om, så kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, vad som helst!😚

Följ gärna mig på sociala medier också!!😉

Instagram: Wilmahfeliziaa

Snapchat: Beeeeliebeeer


Ha det bäst 😘😘

Likes

Comments

Hej på er.

Jag skulle vilja prata om ett ganska allvarligt ämne.
Jag har ADHD, och tar högsta dosen på concerta 54mg.
Vissa personer tror att ADHD nu skulle vara en sjukdom eller ett handikapp, vilket det inte är.
Jag ser ADHD som en personlighet, jag är dock inte som alla andra men det är ju inget negativt med det?
Finns några få saker som jag gör och reagerar som inte andra gör.

' Jag blir förbannad inte arg.
Jag blir inte bara glad utan överlycklig.
Och är jag ledsen är jag helt förtvivlad. '

Står jag och pratar med någon så kan jag inte fokusera mig på vad personen säger, jag fokuserar mer på saker runt om kring mig eller tar upp min telefon och kollar på den. Det är inte det att jag inte vill lyssna på personen utan mer att jag kan varken fokusera eller koncentrera mig på vad personen säger.
Jag har också svårt för att kunna lyssna på råd eller regler. Jag lever i min egna lilla värd. Men det är ingenting jag väljer själv.

' När jag blir arg har jag ingen kontroll över vad jag säger '

Jag kan bli arg för minsta lilla då jag inte kan kontrollera min ilska då jag kan säga vad som helst till vem som helst, men de som känner mig tar aldrig åt sig men det är inte med min mening när det händer.

' Du frågar fall jag gillar och bråka eftersom jag är involverad i så många konflikter '

Jag har inte den spärren som alla de andra har när det kommer till bråk.
Jag bråkar inte för att jag tycker det är kul, mer ifall jag ser någon bli mobbad lägger jag mig i och försöker få stopp på det, eller ifall nån som står mig nära hamnar illa till så lägger jag mig i. Och om någon går på mig personligen. Jag söker inte bråk, det är bråk som söker mig men jag undviker det helst.
Jag tänker aldrig på konsekvenserna fören efteråt för allt jag sagt kom bara ut med ren impuls. För jag kan inte kontrollera mig.

' Du är ju aldrig öppen och berättar vad du känner för mig eller när du mår dåligt och säga vad som hänt '

Jag kan inte direkt säga vad jag känner för en person eftersom det tar tid för mig att lära känna mina känslor, man ska absolut inte tjata på mig då jag blir stressad och känner mig pressad.
Jag har svårt att prata om mina känslor med någon därför att jag inte vill att folk ska veta hur jag mår eller att de ska veta att jag inte mår så bra, jag vill alltid vara den person som sprider glädje och alltid är glad. Därför är det svårt att berätta hur jag mår osv.

' Du är glad och positiv ena sekunden och andra sekunden hatar du mig '

Jag kan inte alltid vara glad och positiv och sprida glädje till alla, jag har mina dåliga stunder också där jag bara stänger ute allt och är dryg emot alla, vilket inte heller är min mening.

' Hur kan du leva med ADHD '

Det är inte lätt för mig att hantera ADHD eftersom jag har så svår typ av ADHD.
Det är jobbigt för mig att kunna lära mina vänner att hantera mig, och det är svårt att själv veta hur man ska hantera olika situationer.
Jag har levt med ADHD i snart 16 år.

Vi med ADHD har starka känslor, vi hatar mer, men vi älskar mer.
Vi är också väldigt smarta och går fort när vi tänker.


Jag är mig själv, ADHD det är de jag har och det jag alltid kommer leva med. Jag är stolt över min ADHD och jag är glad över att jag står kvar hur mycket den än förstört för mig bl.a gällande vänskap och förhållande.

Jag hoppas ni kan förstå mig och inte tycka jag är dum i huvudet för att jag har ADHD❤

Kärlek till er 💓

Likes

Comments