​Svart, egentligen en jävligt tråkig färg (ursäkta språket) men fruktansvärt snyggt till verkligen allt! ÄLSKA svart!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måste inget annat än älska mitt nya iPhone skal från Malene Birger!!! ljust och fräscht även fast vi närmar oss mörkare tider. Nedanför hittar ni även fler olika skal från Malene Birger (skit snygga!!!)

Likes

Comments

​Hej vänner! kikade in på NA-KD och hittade sååå mycket fint, här är några av mina favoos!!!! 

( inlägget innehåller adlinks)


Likes

Comments

Likes

Comments

INLÄGGET innehåller reklamlänkar till NA-KD

Hur söta är INTE DESSA  SKOR?!?! Som en dröm till den snygga t-shirt toppen

T-SHIRT TOPP // ROSA SKOR

Likes

Comments

Kolla vilka jäkla snygga ''wrap''toppar!! All by ginatricot

(inlägget innehåller reklamlänkar till Ginatricot)

Top 1 & top2

Likes

Comments

Hej alla fina! Hur är det med er?? Var precis ute och gick med min hund och kom och tänka på hur jäkla lycklig jag är som har djur runt om kring mig!!!! Själv har jag i helgen köpt en egen undulat (det kommer ett inlägg om honom) och har sedan tidigare både hund och kanin. Och på gården där jag bor finns det även hästar och får. Mitt liv utan djur skulle kännas så tomt, som om något saknades... Jag har haft olika typer av djur hela min uppväxt och är förmodligen anledningen till varför jag inte skulle kunna vara utan djur. Om jag skulle få frågan '' vad älskar du mest av allt på hela jorden bortsätt från din familj?'' så skulle mitt svar vara djur. Min kärlek till djur är helt obeskrivlig och kommer alltid att vara.

(Euforia på bilden är en av hästarna på gården)

Likes

Comments

​Till alla ni som snart ska flytta hemifrån eller håller på att flytta hemifrån vill jag tipsa om att kolla in ellos,se för alla möjliga fina inredningsdetaljer! #loveit 

Likes

Comments

Helt ärligt, finns det några snyggare bikinis än dom från triangl? Har aldrig sett så snygga bikinisar i någon affär någonsin! Vill verkligen beställa hem en men har så svårt att välja vilken....

http://Triangl.com

Likes

Comments

Mitt senaste inköp är den här supersöta toppen från Zara för 249kr! Verkligen en topp som kommer passa i sommar, den har fina detaljer på armarna och en stor volang! Jag har storleken M men skulle nog kunna ha en S.

Likes

Comments