-Sponsrat inlägg-

1. Jacka från Armani Jeans HÄR / 2. Ring från Edblad HÄR / 3. Väska från Reiss HÄR / 4. Blus från Navy London HÄR / 5. Byxor från Vero Moda HÄR / 6. Armband från Lily & Rose HÄR / 7. Pumps från Zign HÄR

Likes

Comments

​Kappa Saint Tropez / Tröja Samsoe Samsoe / Skor Isabel Marant ​/ ​Marc By Marc Jacobs

Likes

Comments

Det var alltså dessa snyggingar som låg i paketet jag fick hem igår från mytheresa. Jag beställde de i fredags så de var superbra leveranstid, tipstips! Det är ett par ursnygga svarta sneakers från Isabel Marant. De kostade en slant men det var de verkligen värda!! Längtar såå efter att använda dem. Jag kommer förmodligen att matcha dem i höstkylan med ett par skinnbyxor och en stickad tröja. Super cozy!!

Likes

Comments

Cravings från sommaren, färska macarons från Laudrée i Paris samt brunch på PM

Hej finisar. Idag har jag fullt upp både i skolan och övriga tiden av dygnet. Efter skolan ska jag på ett möte som jag förhoppningsvis kommer att kunna berätta om inom kort! Sedan ska jag mötta upp Joséphine och Mollie för att bland annat fixa lite grejer inför helgens festligheter. En bra nyhet är att vi idag får nycklarna till vår nya lägenhet så resterande tiden av dygnet ska det flyttas grejer. Jag ska även försöka hinna hämta ut två efterlängtade paket som kommer på posten idag. En hint är att ett av pakten är beställt från mytheresa ;). Ser fram emot att visa er det imorgon!! Puss och kram.

Likes

Comments

Instagram @wilmahagelberg