View tracker
View tracker

Förra veckan passade jag på att köpa mig en ursnygg leopardpäls. Jag har velat ha en ett tag men har inte riktig hittat en hundraprocentig förens nu. Det bästa med pälsen är att den är hur varm och gosig som helst vilket gör att jag kommer att kunna använda den en hel del i vinter även om det blir mycket kallare väder. Den är hur som helst köpt på Zara för er som undrar och jag har för mig att den kostar runt tusenlappen. Tipstips! Kram.

Likes

Comments

View tracker

Hej finisar! Idag ligger jag hemma sjuk med en jobbig förkylning, ont i halsen och feber. Jag fick hur som helst hem lite kläder idag som fick mig på en aning bättre humör. Tänkte visa er någon dag framöver men för tillfället ska jag enbart ligga kvar i sängen, vila och kolla några avsnitt av Gossip Girl. Ha en trevlig måndagskväll! Puss.

Likes

Comments

Alltså kolla vilken drömmig kaka min kusin bakade i fredags. Hon är så duktig! Hoppas allt är bra med er. Min helg bestod mest av festligheter och kompisar. I lördags var vi några tjejer som förfestade hemma hos mig innan vi drog vidare och i söndags kom Josephine och Mollie på fika innan en hockeyträning på närmare 2 timmar. Jag har fortfarande oändligt med plugg i skolan. Tyvärr har även min kamera gått sönder men mobilbilderna får funka så länge! Puss.

Likes

Comments

Instagram@wilmahagelberg