Skulle inte tacka nej till dessa tre skönheter ovan att flytta in i min garderob nu till sommaren. Klicka på plaggen för att komma till återförsäljaren.​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag så trött på att vara blek så idag gick jag och köpte denna.Jag har många kompisar som har testat just denna och dem har tyckt att den ger en fin och naturlig bränna, kladdar inte osv, så det ska bli spännande att se resultatet. Det är en l'oréal sublime bronze express pro self-tanning dry spray och den finns att köpa i vilken mataffär som helst skulle jag tro men min är inhandlad från HM. Jag varken vill eller har tid att sola solarium, det känns som ett väldigt bra sätt att få lite färg och bli lite fräsch under vintern osv men jag kan inte släppa hälsoriskerna med att sola solarium. Har aldrig gjort en "fake" bränna men gud så mycket fräschare man blir bara tack lite färg. 

Likes

Comments

Hej allihopa! Som ni kanske har märkt så har jag inte har bloggat på ett tag men förhoppningsvis så är det ändring på det nu. Här i Gävle fick vi påsklov i torsdags, otroligt behövligt måste jag säga. Har några grejer jag har tänkt hinna med nu på lovet men först och främst tänker jag passa på att vila ut eftersom efter lovet börjar alla nationella prov, usch. Jag och syster åkte till Hemlingby och körde ett hårt sprintpass i morse och efter det tog vi bussen ner på stan och shoppade lite grann, ska försöka lägga upp bilder inom kort på det vi fick med oss hem idag.

Glad påsk på er alla!

Likes

Comments