Header

Chloé

Nytt

Home

Personlig Almanacka

Visst är det kul när man hittar en doft som man vet att ingen annan har? Eller just runt om sin kompiskrets, jag däremot byter parfym VARJE gång flaskan tar slut. Jag tycker om att variera då jag alltid haft söta parfymer från start vilket ledde till att jag köpte en lite tyngre doft nu. På något sätt så känns dessa tyngre dofter lite mer "vuxna", kan också vara att jag alltid har haft blommiga dofter sen lågstadiet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma, var ledig ifrån skolan idag så det var väldigt skönt! Pluggade lite matte och fortsatte med mitt projekt i 2D ritning som ska vara klart nu på onsdag. Behövde verkligen långledigt, det tar på en att pendla men det fungerar än så länge, det vill säga så länge SJ är på min sida ;)

Likes

Comments

Jag har aldrig varit en person som har haft en Almanacka under varje år, men nu när jag studerar och ska flytta hemifrån så kändes det bara som att jag behövde en. Skriva ner tentor och inlämningar, händelser osv.. Och OJ vad jag har missat detta, har redan skrivit ner allt som kommer och sker de senaste veckorna som frisörtid/franstid och inflyttningsdatum. Jag designade min egna på personligalmanacka,se vilket var så himla smidigt och enkelt om du vet hur du vill ha den. Jag valde bilder som beskriver mig och som jag blir glad utav, studenten var det bästa så absolut blev det den största bilden, En bild på mig och Isak på balen som är så himla fin, samt en ritning på ett hus som symboliserar den inriktningen jag läser. Sist men inte minst ett par sminkborstar, NI vet att mitt sminkintresse är enormt så varför inte en bild som symboliserar smink!

I almanackan så får man cirka 40 sidor att välja på, bland annat rutmönster/sudoku/målarbok. Jätteroligt! Man får även med massa klistermärken som emojis med mera.

Likes

Comments

Jag säljer nu min balklänning då den inte kommer att komma till användning. Skulle du vara intresserad så är det bara att skicka iväg ett mail till wilma.blogg@hotmail.com så kan vi diskutera pris och även kolla med mått.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Detta hade jag på mig i lördags då jag var ute med mina vänner, vi hade bokat bord på Pinchos där vi sedan beställde in lite drinkar och hade allmänt trevligt. Vad tycker ni om min polo/mesh tröja? Den är väldigt höstig vilket kändes perfekt att ha på sig i lördags. Jag har i storlek XS, men så som det ser ut nu så är tröjan slutsåld tyvärr.. men ni hittar den HÄR

Likes

Comments

Fick dessa böcker i present utav david! Är så otroligt glad då jag har letat som en tok efter dessa, så himla fint som inredning under ett glasbord eller ovanpå en byrå i hallen. Har så dåligt tålamod då november känns som 3 år bort.. men sakta men säkert så är snart renoveringen här!

Likes

Comments

Där sitter jag med ett glas vin och poserar. För en vecka sedan så fyllde nämligen jag 19 år! Vilken rolig ålder, nej inte riktigt samma upplevelse som att fylla 18 eller 20. Det blev en helt vanlig skoldag för min del, första dagen till och med. På kvällen så blev det god mat på Pinchos, och jag är otroligt tacksam över alla presenter jag fick! Mestadels var inredning och praktiska grejer som är bra att ha nu när flytten väntar, till exempel en mikro och vattenkokare! Haha otroligt bra, så tusentusen tack allihopa!

Likes

Comments

Hej på er! I fyra månader har bloggen varit stilla, men det fanns helt enkelt inte tid när allt med student och bal drog igång. Vi tog studenten väldigt sent så direkt efter så började jag jobba, och sommaren gick något otroligt fort vilket de flesta kan hålla med om. Helt plötsligt så var det dags att ta sitt pick och pack till Göteborg, Så numera studerar jag till Byggprojektör och kommer göra det i två år. Men nu när alla pusselbitarna föll plats så var det dags att börja skriva av sig lite, i november står det renovering på schemat. Jag och Isak ska alltså renovera vår första lägenhet vilket kommer bli så roligt!! Självklart kommer för och efter bilder här på bloggen.

Har också uppgraderat mig genom att köpa ett nytt objektiv, kommer kunna ta bilder med hög kvalité vilket för mig blir otroligt mycket roligare att blogga. Så vill här med börja "om" bloggen, lägga ner mer tid och få den så stilren som möjligt!

Likes

Comments

Mycket skor nu på bloggen MEN, dessa är ju såååå fräscha och fina så ville bara visa er! Är mer än redo för våren nu!! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Idag är det mösspåtagning, är så stressad inför studenten så det finns inte. Men iallafall det var trevligt och solen skiner som bara den, sommaren kommer sakta men säkert!

Likes

Comments