Header

I början av sommaren besökte jag denna fantastiska stad, hade inga speciella förväntningar så blev positivt överraskad över hur fint det faktiskt var överallt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En magisk dag som blir svår att slå!

Likes

Comments

Likes

Comments

Person man värdesätter högt ♡

Har till och från varit sjuk i knappt tre veckor nu, framförallt i form av en hosta som aldrig ger sig. Förra helgen var det Göteborg Horse Show som var himla kul! Denna helgen har jag jobbat och umgåtts med mina fina vänner. Har där emellan varit hemma ett par dagar från skolan på grund av sjukdom och nu är jag hemma igen... så frustrerande. Hostar mig bokstavligt talat igenom nätterna och ingenting hjälper. Idag är det iallafall bättre än igår och min förhoppning är att jag ska känna mig någorlunda okej till imon då vi åker till Stockholm med skolan.

Likes

Comments

Det har varit så så så skönt med lov (!!). Känns mindre kul att lovet börjar lida mot sitt slut dock. Kom hem i torsdags från årets skidsemester, som verkligen levde upp till sina förväntningar. I helgen måste jag ta tag i allt plugg som jag skjutit upp under veckan, bortsett från det väntas mellomys ikväll ♡

Likes

Comments

Haft en sån skön helg, speciellt efter en vecka som den här. Nu är det två relativt lugna veckor pluggmässigt kvar fram till sportlovet, snö och skidor <3 Hade dessutom studiedag i fredags så jag, Tuva och Olivia passade på att åka upp till GBG över dagen. Långhelg med andra ord, vilket också varit så skönt.

Likes

Comments

Trots att det är kämpigt med att hitta motivation till skolan nu så har de första skoldagarna på min allra sista termin gått smidigt. En bra start med andra ord! Längsta skoldagen avklarad och hela eftermiddagen/kvällen har jag spenderat tillsammans med Ida och Jennifer <3 Vi köpte med oss mat hem till mig, umgicks och pluggade visserligen inte lika mycket som tänkt men några mattetal gjorda är bättre än inget.

Nu ska jag se några avsnitt av OC, somna tidigt och förhoppningsvis vakna pigg imon när klockan ringer tidigt då jag planerat att rida innan skolan.

Likes

Comments

Är i tröttaste laget trots en väldigt lugn dag. Studentfest hörde dock till gårdagens planer så antar att en lugn dag blev passande. Ikväll planerar jag däremot att somna tidigt för att kliva upp och få något vettigt gjort imorgon innan det bär av mot mormor, då resten av dagen spenderas med henne för att fira att hon fyller år. ♡

Likes

Comments

Lite blandat från olika tillfällen, den i mitten från nyår! Denna gång fick det bli ett lugnt nyårsfriande, middag, kompishäng och sen somnade jag gott hos Ludde efter tre månader isär. Dessvärre fortfarande sjuk, trodde att jag var på bättringsvägen men icke. Så denna dagen har bara gått åt till att försöka må någorlunda igen. Hur som helst en bra start på 2017, inget att klaga på!

Likes

Comments

Jullovet kom när det var som mest efterlängtat! Det har varit så skönt med ledighet och så mysigt med jul <3. Dessvärre fått rejält ont i halsen och har försökt kurera mig så gott som det går de två senaste dagarna. Lyckades dock ta mig iväg för att handla lite inför morgondagen, hoppas verkligen jag tillfrisknat tills dess. Nu ska jag äta och kolla Harry potter ♡

Likes

Comments