Header
View tracker

Trots att det är kämpigt med att hitta motivation till skolan nu så har de första skoldagarna på min allra sista termin gått smidigt. En bra start med andra ord! Längsta skoldagen avklarad och hela eftermiddagen/kvällen har jag spenderat tillsammans med Ida och Jennifer <3 Vi köpte med oss mat hem till mig, umgicks och pluggade visserligen inte lika mycket som tänkt men några mattetal gjorda är bättre än inget.

Nu ska jag se några avsnitt av OC, somna tidigt och förhoppningsvis vakna pigg imon när klockan ringer tidigt då jag planerat att rida innan skolan.

Likes

Comments

Är i tröttaste laget trots en väldigt lugn dag. Studentfest hörde dock till gårdagens planer så antar att en lugn dag blev passande. Ikväll planerar jag däremot att somna tidigt för att kliva upp och få något vettigt gjort imorgon innan det bär av mot mormor, då resten av dagen spenderas med henne för att fira att hon fyller år. ♡

Likes

Comments

Lite blandat från olika tillfällen, den i mitten från nyår! Denna gång fick det bli ett lugnt nyårsfriande, middag, kompishäng och sen somnade jag gott hos Ludde efter tre månader isär. Dessvärre fortfarande sjuk, trodde att jag var på bättringsvägen men icke. Så denna dagen har bara gått åt till att försöka må någorlunda igen. Hur som helst en bra start på 2017, inget att klaga på!

Likes

Comments

Jullovet kom när det var som mest efterlängtat! Det har varit så skönt med ledighet och så mysigt med jul <3. Dessvärre fått rejält ont i halsen och har försökt kurera mig så gott som det går de två senaste dagarna. Lyckades dock ta mig iväg för att handla lite inför morgondagen, hoppas verkligen jag tillfrisknat tills dess. Nu ska jag äta och kolla Harry potter ♡

Likes

Comments

Två svartvita med mitt ♡ Festligheter igår resulterade i att det fick bli en lugnare dag idag. Adventsmys i ett julpyntat hus har suttit perfekt för en julfantast som mig <3 Har precis bockat av lite skrivande på gymnasiearbetet som går trögare än trögast. Nu ska jag äta middag, skriva lite till och sen ta en ledig mysig kväll.

Likes

Comments

View tracker

Favs

Måndag igen men en pluggfri sådan så jag klagar inte! Så skönt med en lite lugnare vecka, även om allt är relativt och det alltid finns något att plugga på och ta tag i. Har spenderat i stort sett hela eftermiddagen/kvällen har jag spenderat med Ella <3 Thai mat och lite shopping kändes väldigt behövligt en dag som denna (!!)

Nu ska jag äta något, läsa Michela Forni´s bok och somna hyfsat tidigt!


Likes

Comments

Såå skönt med fredag! En jobbig skolvecka har lidit mot sitt slut och trots att helgen innehåller mestadels jobb så är det riktigt skönt att kunna bocka av den här veckan.

Likes

Comments

Hej måndag! Kort skoldag innebar en skön start på veckan. Har varit ute i kylan i stallet en stund, måste ändå säga att jag gillar att snön kommit <3. Nu sitter jag oerhört trött och läser historia. Nån timme till sen planerar jag att se vampire diaries som belöning. ♡

Likes

Comments

Suddiga bilder från gårdagen. Bra kväll med firande för Alice och Olivia ♡ En veckas jobb är nu avklarat och likaså är detta höstlov. Håller på att ta igen historiaplugget som jag borde tagit tag i tidigare i veckan. En lugn söndag med andra ord.

Likes

Comments

Att man blir sugen på att resa när man kollar tillbaka på bilder från en toppenresa! Höstlovsveckan är igång vilket delvis är väldigt skönt men eftersom jag har planerat in både jobb och har prov att plugga till lär det inte bli en alltför händelserik vecka. Några roliga planer att se fram emot dock!

Håller förtillfället på att frysa ihjäl och ska nu dricka te framför en serie för att värma upp mig själv. Började jobba vid 7 och kom hem runt 4, gick därefter direkt ut till stallet och red Roffe.

Likes

Comments