Header
View tracker

Två svartvita med mitt ♡ Festligheter igår resulterade i att det fick bli en lugnare dag idag. Adventsmys i ett julpyntat hus har suttit perfekt för en julfantast som mig <3 Har precis bockat av lite skrivande på gymnasiearbetet som går trögare än trögast. Nu ska jag äta middag, skriva lite till och sen ta en ledig mysig kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Favs

Måndag igen men en pluggfri sådan så jag klagar inte! Så skönt med en lite lugnare vecka, även om allt är relativt och det alltid finns något att plugga på och ta tag i. Har spenderat i stort sett hela eftermiddagen/kvällen har jag spenderat med Ella <3 Thai mat och lite shopping kändes väldigt behövligt en dag som denna (!!)

Nu ska jag äta något, läsa Michela Forni´s bok och somna hyfsat tidigt!


Likes

Comments

View tracker

Såå skönt med fredag! En jobbig skolvecka har lidit mot sitt slut och trots att helgen innehåller mestadels jobb så är det riktigt skönt att kunna bocka av den här veckan.

Likes

Comments

Hej måndag! Kort skoldag innebar en skön start på veckan. Har varit ute i kylan i stallet en stund, måste ändå säga att jag gillar att snön kommit <3. Nu sitter jag oerhört trött och läser historia. Nån timme till sen planerar jag att se vampire diaries som belöning. ♡

Likes

Comments

Suddiga bilder från gårdagen. Bra kväll med firande för Alice och Olivia ♡ En veckas jobb är nu avklarat och likaså är detta höstlov. Håller på att ta igen historiaplugget som jag borde tagit tag i tidigare i veckan. En lugn söndag med andra ord.

Likes

Comments

Att man blir sugen på att resa när man kollar tillbaka på bilder från en toppenresa! Höstlovsveckan är igång vilket delvis är väldigt skönt men eftersom jag har planerat in både jobb och har prov att plugga till lär det inte bli en alltför händelserik vecka. Några roliga planer att se fram emot dock!

Håller förtillfället på att frysa ihjäl och ska nu dricka te framför en serie för att värma upp mig själv. Började jobba vid 7 och kom hem runt 4, gick därefter direkt ut till stallet och red Roffe.

Likes

Comments

// Tb en skön sommardag, dagar som denna med prov att plugga till saknar man ledigheten extra mycket //

Dagen har gått i ett, med ett matteprov som inte är något att hänga i julgranen och en lång skoldag följt av jobb. Stannade kvar och kollade lite på tävlingarna på Elmia när jag hade slutat. Kul när det inte blir så mycket häst i vardagen längre! Nu pluggar jag affärsjuridik inför morgondagens prov och varierar med Wahlgrens värld. ♡

Likes

Comments

​Två saker är höjdpunkter på vintern; det första är Julen, det andra är skidor <3 Ser verkligen fram emot det när jag ser dessa bilder. 

Lugn med effektiv dag idag. Efter lite om och men ska jag avsluta kvällen med att läsa lite affärsjuridik för att sedan sova. 

Likes

Comments

...och så var denna fruktade veckan här! Stressigaste på denna hösten hittills. Mycket plugg, prov och jobb. Men det ska nog gå det med! I helgen väntar dock firande för min kära Jennifer som fyller år idag (!!), viktigt att ha något att se fram emot veckor som denna. 

Likes

Comments

Ponnyskrutt <3

Godmorgon! Klev upp för ett bra tag sedan, åt frukost och fixade stallet. Nu har Ida och Jennifer vaknat till liv, som sov här inatt. Vi ska om en stund göra pannkakor till lunch och förhoppningsvis får jag lite plugg gjort innan jag åker och jobbar. ♡

Likes

Comments