Header

Ponnyskrutt <3

Godmorgon! Klev upp för ett bra tag sedan, åt frukost och fixade stallet. Nu har Ida och Jennifer vaknat till liv, som sov här inatt. Vi ska om en stund göra pannkakor till lunch och förhoppningsvis får jag lite plugg gjort innan jag åker och jobbar. ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min älskade kusin som varit mer som en syster hela livet ♡

Få gånger har det känts så skönt med helg. Verkligen behövligt med några dagar ledigt även om både plugg och jobb hör till planerna. Nu har jag precis slängt i mig lite mat och ska ner till stallet en sväng. Ikväll väntas idolmys med amigos. 

Likes

Comments

Kommit halvvägs men verkligen värd (!!)

Idag är en sån dag som det på ena sidan känns som jag hunnit med mycket men det å andra sidan känns som om jag ej gjort ett skit. Har avslutat dagen i form av myskväll med Gabby och Ida, med tacos framför TV:n. Guldvärt ♡

Likes

Comments

// Två från idag //

Det blev ett riktigt plugg-maraton med Gabby efter skolan idag. 4 timmar i sträck satt vi och skrev på vår redovisning som nu äntligen är inskickad. Har precis ätit och planerar att somna tidigt då jag är hur trött som helst. Vi hörs! ♡

Likes

Comments

​Underbar helg i GBG med de två som betyder allt <3 Eftersom Hanna i hela mitt liv bott granne med mig känns det ovant att hon flyttat dit. Men så kul att hälsa på och hoppas hon kommer hem snart igen. 

Nu är det måndag och jag äter frukost för att om ett tag bege mig iväg mot skolan. ♡ De närmaste veckorna har vi väldigt mycket plugg så min eftermiddag lär inte bli alltför händelserik. En tripp till stallet ska det iaf bli! 

Likes

Comments

En lång och grå dag, fy vad deppigt det lät men ändå en hyfsat bra beskrivning på den här tisdagen. Lång skoldagen och känns som om dygnet har alldeles för få timmar så att man inte hinner med något kul alls. Har däremot fått vettiga och behövliga saker gjorda som en del plugg. Vilket känns skönt och ska nu avsluta kvällen framför serier. Ställer dock klockan tidigt för att hinna rida innan skolan. ♡ Viktigt att kunna räkna ner dagarna till en riktigt bra helg som håller motivationen uppe när man drunknar i plugg. 

Likes

Comments

Hej! Måndag och jag har frusit i stort sett hela dagen, plockade fram vinterjackan till stallet innan. Men trots det längtar jag till julen, snön och skidor <3 Skolan gick relativt fort och var i stallet en bra stund därefter. Nu har jag precis ätit och plugg väntar resten av kvällen.

Likes

Comments

En bra start på dagen tack vare en supermysig brunch hos Ida för att fira att hon, Nora & Gabby fyllt år. Har nu kollat ett oth avsnitt och ska resterande timmar av denna dag beta av lite plugg. 

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Rimligt att säga godmorgon klockan halv 2.. gick dock upp vid 9 tiden men har dragit ut på morgonen alltför länge. Avokado mackorna har aldrig smakat bättre <3 Igår var det festligheter, 250 dagar kvar till studenten och med halloween tema som gällde, hade en rolig kväll.

Nu har jag precis ätit upp min lunch och ska strax göra mig iordning för att åka och jobba! Ikväll blir det nog en lugn och mysig kväll ♡

Likes

Comments

Jisses vad kallt det var idag! Har frusit i princip hela natten. Har dessutom fortfarande lite feber men känner mig ej dödssjuk så kämpade mig igenom skoldagen. Eftermiddagen blev därför väldigt lugn, kollat oth, ätit choklad och druckit varmt <3 Nu har jag dock börjat plugga filosofi och ska fortsätta med det en stund till. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll och mår prima imorgon. 

Likes

Comments