Godmorgon på er! Det är måndag, det regnar och jag är trött. Kan det bli en mer jobbig start på dagen? Cyklade till skolan idag eftersom jag missade bussen också, usch. Sitter på samhällslektionen nu. Har min längsta dag idag men det är skönt att ha den i början av veckan så att den är över sen. Har bara en inlämning och ett prov den här veckan, så himla skönt. Oj vilket ointressant inlägg det här blev, men har inte en sån intressant måndag om jag ska vara ärlig. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att tillåta sig själv att vara ledsen är något jag haft svårt med. När någon eller något gör mig ledsen visar jag det nog mer genom att jag blir nedstämd eller tystlåten. Man märker nog att jag blir ledsen eller att någonting är fel, men jag säger det inte rakt ut. Jag säger oftast inte till när jag är ledsen. Istället för att visa att jag är ledsen håller jag mina känslor för mig själv och bygger på händelse på händelse tills dess att bägaren rinner över. När bägaren väl rinner över, ja då gör den det rejält och jag blir jätteledsen. Jag vet inte varför jag gör som jag gör men jag avskyr att vara ledsen och må dåligt. Men vem gör inte det egentligen? Jag vill inte må dåligt så istället för att tillåta mig själv att vara ledsen en kväll eller så, skjuter jag istället upp det tills dess att jag helt enkelt inte klarar av att hålla allt inom mig längre. om det är smart? absolut inte.

Jag vill vara glad och lycklig konstant, men det fungerar såklart inte så. Det är totalt omöjligt för mig och för vilken annan människa som helst att aldrig bli sårad, eller att aldrig känna sig minsta lilla nere, det lovar jag. Jag måste helt enkelt bli bättre på att tillåta mig själv att vara ledsen, för det är helt okej. Det är okej att vara ledsen, det är okej att gråta och det är okej att inte vara på topp hela tiden. Jag önskar verkligen att jag hade lätt för att tillåta mig själv att vara ledsen och må dåligt, men jag kan inte det. Det är dock någonting som jag behöver jobba på för jag vet att  det egentligen bara skadar mig själv i slutändan.

Personligen så mår jag bra av att faktiskt gråta ut då och då, att få öppna hjärtat och släppa på allt som tynger mig. Tårar är trots allt, enligt mig, ord och känslor som inte kan formuleras i skrift eller tal. Det kanske bara är min åsikt, vad vet jag, men så ser jag på tårtar. 

Så, note to myself: det är okej att vara ledsen, det är verkligen det. Det är okej att inte må bra och det är okej att släppa på alla känslor när problem uppstår. Att gråta,  att be om hjälp och tröst. Det är till och med mer än okej. 

Likes

Comments

Nora och Johannes <3 // en bra sommarkväll // jag och A sommaren 2015

myskväll med Alva och Emma// jag och Alva på någon fest haha

gammal bild på mig och Hannah // hoppar ut i iskallt vatten för att få en bra bild, lyckade inte ens med det // övningskör, 8 månader kvar till körkort, yey

den bästa människan jag vet, Julia

världens finaste mamma när hon var mindre <3 // sötnos Emma // något jag behöver just nu

min favorit Ebba // jag förra sommaren // från en båttur på havet med A och hans vänner

Likes

Comments

När man inte ens vill vara utom honom, inte ens för en natt även om man sover bort den. Då är man nog lite kär. - M.Forni

Likes

Comments

Favoritbutik?
Skulle nog säga zara!! Och Nelly

Något beroende?
Det jag är mest beroende av just nu är nog godis, haha det kan nog killen på hemmakväll intyga.

Vilket var det mest känslosamma ögonblicket du haft i ditt liv?
Det är way toooo personligt för att dra hör på bloggen. Det håller jag för mig själv

Hur är du i ett förhållande?
Oj, jag hoppas och tror A ser mig som en bra flickvän. När jag bundit mig till en person är jag väldigt lojal skulle jag säga. Är nog lite svartsjuk av mig också sorgligt nog.

Hur är du som singel?
Passss

Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller hjärna?
Vilken hjärna? Hahah nej men jag lyssnar nog på båda samtidigt skulle jag säga. Hjärtat först och hjärnan sen

Vad gillar du mest med dig själv?
Skulle nog säga mina ögon

Hur kommer ditt liv att se ut om 10 år?
Att gå klart skolan, fixa Polishögskolan och sen bara bilda familj, har verkligen ingen plan för livet, men det är det jag vill hinna med iallafall.

Vad tar du helst på dig?
Skulle du frågat för någon månad sen skulle jag säga ett par slitna jeans, en T-shirt på det och några snygga sneakers. Nu skulle jag föredra yogapants, någon stickad tröja och sneakers. Yogapants är livet.

Hur är du som person?
Ser mig själv som en glad person, skrattar oftast hela tiden. Inte så blyg utav mig, så har ganska lätt att lära känna nya personer.

Förebild?
Har en förebild, min mamma.

Om du fick en miljon vad skulle du göra då?
Skulle nog spara en hel del, ut och resa och shoppa såklart.

Hur långt har ditt längsta förhållande varit?
Jag har träffat A i snart 11 månader

Vad ser du framemot?
Resan till Kreta med A, mindre än 3 veckor kvar nu. Ska bli så kul och skönt att komma iväg till värmen ett tag.

År du en flirtig person?

Nej det skulle jag inte säga. Är den ganska oseriös person

Hur lång är du?
171 cm

Vad innebär lycka för dig?
Att jag konstant ler, inte känner mig ledsen eller ner på något vis. Att vara omgiven av människor som får mig att må bra gör mig också lycklig.

Likes

Comments

Just nu är jag i någon period då jag hela tiden lyssnar på gammal musik. Okej gammal var väl att ta i, men några som är ett par år. Old but gold musik helt enkelt. Älskar att lyssna på svenska gamla låtar också, bästa som finns. Helt ärligt what would i do without music? De är det jag vaknar till,lyssnar på när jag sminkar mig, när jag åker till skolan, lyssnar på på rasterna, lyssnar när jag tränar och lyssnar när jag åker buss. Jag är besatt.


Likes

Comments

Godmorgon, hur mår ni? Jag känner mig utvilad för jag lyckades sova många timmar inatt trots att jag somnade så sent. Gårdagen spenderade jag först med A och senare under kvällen hemma hos Julia och Ebba, tittade på film och pratade bara. En helt okej lördag helt enkelt.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på tv medan jag äter frulle, känns som att det här kommer bli ännu en lugn dag. Det jag har inplanerat är iallafall att hinna plugga, har tre uppgifter som ska lämnas in. Så typiskt mig att göra allt i sista sekunden, orkar inte med mig själv ibland. Sen kommer mamma och hämtar mig, ska ut och övningsköra lite. Antar att jag sen åker hem till mamma och käkar middag, har blivit så lat på senaste. Orkar verkligen inte laga middag själv haha.

Idag är vädret verkligen ett höstväder, grått på himlen och frost på marken. Tycker verkligen om när det är sånt här väder, då får jag chansen att klä på mig alla mina mysiga stickade tröjor<3

Nu ska jag äta upp och börja ta tag i livet, önska mig lycka till med alla inlämningar. KRAMIS

Likes

Comments