Hej! På fredagen skulle jag gå på bio med Amy och Elana. Amy kom och söka mig 9 tiden och sedan åkte vi till Elana. Elana sa att hon inte ännu riktigt var klar så vi gick till hennes bakgård var dörren till hennes rum är. Där står alla mina kompisar som jag lärt känna under året och skriker "surprise!". Fick typ en hjärtattack, haha! Blev ändå såå himla glad! Jag hade inte anat någonting. Amy och Elana gjorde ett jättebra jobb med att överraska mig. Elana sa att hennes föräldrar hade familjevänner hos sig vilket förklarade alla bilar på gården. Mina värdföräldrar hade vetat om saken i flera veckor och de var också där för att ta bilder och se min reaktion. Vi hade en bonfire på Elanas gård och det var jättemysigt att bara sitta där och prata med alla. Jag är så tacksam att så många kom och sa hejdå till mig. Jag är så glad att jag fick så många vänner det här året.

Idag är det min sista dag vilket känns jättekonstigt. Det känns inte alls som om jag ska åka hem imorgon. Igår var jag på en bonfire hos Habba med Elana. Hon kom sedan övernatten till mig. Idag har alla familjevänner varit här och sagt hejdå till mig. Vi ska gå äta till P.F. Chang's med mina värdföräldrar senare idag och sedan kommer mina tre närmaste kompisar komma hit för att säga hejdå till mig. Det kommer inte vara roligt men jag tänker att det är en see you later. Nu måste jag ännu packa det sista. Ha det så bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag blev det stranddag med mina kompisar. Klockan 9 började jag, Elana, John och Habba köra mot en strand som var 2 timmar härifrån. Det blev typ som en liten roadtrip och det var jätteroligt! Vi hade mat och snacks med oss. På stranden träffade vi också Erin och hennes pojkvän. Vi alla spelade vollyboll vilket jag är jättedålig på men roligt var det ändå. Jag trodde att vattnet skulle vara jättekallt men det var faktiskt helt okej. Vädret var annars också bra. Det kunde ha varit lite varmare men det dög. Klockan 3 lämnade vi stranden och gick lite runt i Grand Haven var vi var. Vi köpte glass och gick in i olika små butiker. Ungefär fem tiden började vi köra tillbaka hem. Det var jättemysigt att spendera tid med mina vänner. Det är så konstigt att jag snart kommer lämna dem. Som tur vet jag att vi är så bra kompisar nu att vi kommer hålla kontakten och jag vet att allting kommer vara likadant mellan oss när jag kommer tillbaka för att besöka dem.

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta lite om vad jag har hållit på med de här senaste dagarna. På onsdagen kom John först hit och vi var hemma hos mig i några timmar och sedan åkte vi till Elana. Efter att vi varit hos Elana en kort stund åkte vi alla till Amy dit Derek också kom. Vi chillade bara där och det var jättemysigt! Älskar att hänga med mina närmaste vänner nu när jag bara har en vecka kvar.

På fredagen var jag på ett professional baseball game med Elana, John och Habba. Habba hade extra tickets åt oss och det var suite tickets. Det var jätteroligt att sitta där uppe och bara prata med alla istället för att faktiskt kolla på spelet, haha! Efter spelet hade dom fyrverkerier vilket var fint.

Igår var det lördag och jag var på open houses hela dagen. Älskar att gå på open houses. Det är så roligt att se alla mina classmates och det är alltid god mat hos alla. Jag var på open houses med Elana och Habba. På kvällen åkte vi till John's vart också våra andra vänner kom och det blev en rolig kväll! Vi åkte även till Quintin men vi var bara där en liten stund. Vi sov alla över hos John.

Idag har det varit farsdag här i USA. Jag såg på film med min vpappa på morgonen och sedan har jag varit hela dagen hos min vmammas mamma. Vi gick även och äta till P.F. Chang's så jag blev jätteglad! Nu på kvällen pratade jag med Emma en stund på facetime vilket alltid är roligt.

Det är så konstigt att man nu kan säga att jag åker tillbaka till Finland nästa vecka. Tiden gick alldeles för fort och jag önskar att jag inte behövde lämna det här stället. Jag är såå glad att jag kommer se mina värdföräldrar igen i New York i juli. Det kommer dock bli jättesvårt att säga hejdå till mina vänner då jag inte vet när vi kommer ses nästa gång. Som tur finns det t.ex. Facetime och Snapchat vilket gör det lättare att hålla kontakten. Jag hoppas i alla fall att ni har det bra!

Likes

Comments

Hej! Jag har blivit en country tjej! Haha nej skojar men på fredagen var jag på en country konsert med mina kompisar. Det är ganska många här som tycker om country musik och jag har också börjat tycka om det. Det är liksom country-pop som jag tycker om. Konserten var i alla fall jätterolig fast jag inte visste ens hälften av sångerna, haha! Jag såg inte så mycket då jag är ganska kort men jag fick sitta på Johns axlar vilket hjälpte.

Jag har ett roligt veckoslut bakom mig. På lördagen var jag hela dagen på open houses. Det var jättegoda efterrätter hos alla. På kvällen kom John, Habba och Elana först till oss och sedan åkte vi till en bonfire. Det var ganska tråkigt där så vi åkte i stället till Elana. Vi blev alla där över natten och det blev en jätterolig kväll! Igår var jag jättetrött hela dagen då jag och Elana hade gått och sova halv 4. Jag gick i alla fall på några open houses med Amy och Elana. Igår på kvällen åkte vi också till Kyle's bonfire då vi firade hans födelsedag. Det var riktigt mysigt! Idag är det bara två veckor kvar och det känns såå konstigt att jag typ måste börja packa snart. Ska inte tänka på det för mycket. Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej! Igår var det graduation day! Klockan 12 tiden hade vi family lunch vilket var jättemysigt. Mina värdföräldrar överraskade mig med P.F. Chang's (godaste maten någonsin). Uncle Bob, aunt Judy, Brandon och min vmammas pappa var här. Det var roligt att se alla igen och bara umgås här hemma. Klockan 5 skulle vi vara i lokalen där graduation hölls. Dom flesta hade dekorerat sina caps med vad dom ska göra nästa år. Jag skrev på min "back to reality" då jag inte ska till något college nästa år utan jag ska bara hem tillbaka till verkligeheten i Finland. Jag är ändå så glad för alla mina kompisar som ska till college nästa år! Själva ceremonin kändes väldigt traditionel med den där sången som alltid spelas i filmer när någon har graduation. Efteråt tog vi bilder vilket var kaos då alla seniors och föräldrar försökte få bilder med varandra. Jag var hemma ungefär halv 9 tiden och 9 kom John hit. Vi väntade på att Elana skulle bli färdig med sin family dinner. Klockan halv 10 hämtade vi henne och åkte vidare till en bonfire var vi mötte Amy och Derek. Det var riktigt roligt på bonfiren och jag pratade med många människor som jag inte träffat förut vilket alltid är kul. Jag är så glad att jag fick chansen att delta i en amerikansk graduation!

Likes

Comments

Hej! Den här veckan var jag på roadtrip med dom bästa Amy och Elana! Vi startade på onsdagen och började köra mot Ohio. Det tog ungefär 4 timmar. Vi stannade två nätter hos Amy's kusin. Det var en jättefin plats som hon bodde på. Hennes man gav oss en tour av den lilla ön som dom bodde på och det var såå fina hus där! Sedan hade vi en bonfire på kvällen och efter det såg vi på film. På torsdagen åkte vi med båt över till Cedar Point! Det är en nöjespark i Ohio. Jag var där i augusti och det var verkligen såå roligt igen! Älskar bergodalbanor! Cedar Point har jättestora bergodalbanor och det är bara så roligt att åka i dom. När vi hade åkt i allting som vi ville ringde vi båten och de kom och hämta oss. Vi var jättetrötta när vi kom tillbaka så vi såg slutet av filmen som vi hade börjat på och sedan började vi redan gå sova. På fredagen hade vi tidig väckning då vi måsta vara hemma före 11 p.g.a. Amy's jobb. Vi hade dessutom manikyr appointments klockan 10 inför graduation som är idag! Det var i alla fall tre lyckade dagar med mina bästa vänner!
Igår var jag på typ 13 graduation parties. Det var jätteroligt men på kvällen var jag jättetrött. Det är så roligt att se alla på dom här graduation festerna och det är alltid god mat. På kvällen åkte jag med Elana och John till två olika bonfires vilka var riktigt mysiga också. Det var en lång men bra dag. Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej! Igår var det måndag och jag tänker berätta om hur min dag såg ut. Klockan 12 tiden kom min vmammas mamma hit och sedan också Brandon och hans flickvän Abbie. Vi hade en family lunch vilket var riktigt mysigt. Vi spelade också ett spel ute. Jag kände mig typ jättetrött hela förmiddagen men försökte ändå hålla mig vaken. Klockan 6 tiden kom John hit och sedan Elana. Vi skulle och bowla, eller det sa dom till mig. Istället tog dom mig till P.F. Chang's som en överraskning då de vet hur mycket jag älskar den restaurangen. Har verkligen de bästa vännerna! Blev så himla glad! Efter P.F. Chang's gick vi till Forever 21 för att jag och Elana försökte hitta graduation klänningar. Jag hittade ingen graduation klänning men jag köpte en annan klänning åt mig. Sedan körde vi tillbaka hem till mig och spelade biljardbord vilket jag är jättedålig på men roligt var det. När John hade vunnit flera gånger tog vi en promenad in the neighborhood och sedan åkte de båda hem. Det var en rolig dag/kväll!

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte berätta lite om gårdagen. Jag och Elana vaknade här hemma hos mig och vi lagade oss klara. Klockan 10 skulle vi vara i skolan. Där fick vi information om graduation och vi fick våra cap and gowns. Det kommer bli så roligt att vara med om graduation här! Sedan hade vi senior picnic vart alla hade med sig något att äta. Det var jättemysigt att vara med alla seniors en sista gång (fast jag kommer se många av dem nu i sommar också). Alla skrev i varandras yearbooks och jag har fått så fina kommentarer att jag blir jätteglad varje gång jag läser dom. Sedan skulle Amy ta hem mig men vi blev en timme och hjälpa Derek att byta hans flat tire. Jag gjorde inte så mycket då jag inte vet någonting om bilar men det blev fixat! Sedan körde alltså Amy hem mig. Hemma somnade jag i typ tre timmar då jag hade gått så sent och sova natten före.

Idag ska jag klockan 6 tiden med mina värdföräldrar på bio och se på den nya pirates of the caribbean. Efter det kommer Amy och Elana att plocka upp mig för vi ska till en bonfire. Det kommer förhoppningsvis bli en rolig kväll! Det är så konstigt att jag har sommarlov nu. Alla andra i skolan som inte är seniors har ännu skola i två veckor. Jag har en månad kvar nu och jag ska göra den här sista månaden den bästa någonsin!

Likes

Comments

Hej! Bilderna är från igår. Jag hade alltså min sista skoldag igår! Det var en ganska chill dag i skolan då vi inte lärde oss någonting nytt mera. Efter skolan kom jag hem och var här i ungefär en timme och sedan kom Elana och John hit. Vi hängde här en stund först och sedan åkte vi till Buffalo Wild Wings. Där mötte vi Halle och Daniel. Jag var där för första gången och det var faktiskt ganska gott. Efter att vi hade ätit körde vi en snabb sväng via butiken och sedan till Kyle's. Hos Kyle var det mycket människor. Alla var seniors från vår skola så det var roligt att spendera tid med alla. Mina skor blev dock helt blöta och täckta i lera men jag hade en jätterolig kväll! Jag och Elana hade planerat att stanna där över natten i en av Kyle's husvagnar men vi bestämde oss sedan att åka hem till mig i stället. John körde hem oss och det blev en väldigt lyckad kväll. Jag hoppas att vi kommer ha liknande kvällar nu i sommar! Ha det så bra!

Likes

Comments

Hej igen! Igår var jag på senior awards night. De som var inbjudna fick olika awards för t.ex. höga GPA scores (great point average). Jag fick Honorary Hornet Award för att jag är en utbyteselev. Jag var jättestolt över Amy och Elana som fick jättemånga olika awards! Det var väldigt många lärare som höll tal så det tog ganska länge men det var ändå helt roligt att se vad alla fick. Graduation närmar sig och jag är jättetaggad! Jag är såå glad att jag fick vara en senior det här året och får uppleva en amerikansk high school graduation.

Efteråt tog vi bilder som ni kan se ovanför. Jag har verkligen blivit jättenära med dehär fina människorna och jag är jätteglad över att jag får spendera en månad av mitt sommarlov med dem! Jag vet också att vi kommer hålla kontakten när jag åker hem. Amy har dessutom sagt att hon kommer komma till Finland och träffa mig hennes andra år på college. Har nog de finaste vännerna på båda sidorna av jordklotet vilket gör mig jätteglad!

Likes

Comments