God morgon eller god dag kanske man ska säga.
Denna juliga morgon startade vi på Clarion Hotel med en jul frukost. Super gott! Efter frukosten gick vi omkring på stan en stund och jag tog en "drop in" klipptid hos Nikita. Så himla skönt att få bort allt de slitna. Dock kom jag dit helt osminkad,utan fransar så hon i kassan trodde att jag var 13 år. Haha ska man skratta eller ska man gråta. Bortsett från de så blev jag nöjd med klippningen. Efter klippningen fick jag ett par super söta örhängen med jultomtar på av min syster. Resten av dagen ska bara spenderas hemma. Ikväll ska vi spela bingo enligt tradition:)

Kram!! Ha en fin dag allihopa!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jul,jul och ännu mer jul! I skrivandes stund sitter jag vid matbordet och kollar ut genom fönstret. Det har verkligen börjat bli så mycket snö ute nu.
Så mysigt! Jag har julstökat lite smått idag. Jag har gjort knäck för första gången i mitt liv,och det gick ju faktiskt jätte bra. Jag var ju bara tvungen att provsmaka. Och resultatet blev.... Över förväntan,super goda! Resten ska vi spara till julafton! Igår slog jag in en julklapp till min syster. Det är en låda som jag har gjort själv och fyllt med massa skönhets produkter. Att få smink i julklapp är något man får räkna med,iallafall med mig som syster;). I veckan ska jag handla in dom sista julklapparna. Det är liksom julafton redan nästa helg. Tiden bara försvann iväg😱

Likes

Comments