Hejsan!
Idag har nog varit den sorgligaste dagen. Det enda man tänker på (nästan iallafall) är att allt du gör, gör du för sista gången. På lektionerna idag har vi mest gjort roliga saker, som att spela kahoot och leka lekar. Under sista lektionen hade vi en liten diplomceremoni på gräsmattan. Det var en ganska lagom avslutning i skolan innan vi åkte till stan. Idag köpte jag ingen lunch utan vi gick och kollade lite (de andra köpte lunch) innan vi skulle träffa gruppen igen. Efter det så gick till Torrey Abbey, som är Torquays äldsta byggnad. Det var faktiskt väldigt intressant även om vi inte var på en guidad tur. När vi var klara där åkte vi till stan och handlade lite till bussresan imorgon sen åkte vi hem och packade, duschade och åt. Nu på kvällen har det varit disco igen. Idag var det riktigt kul igen och en svensklåt spelades, sommartider. Vi var med spanjorerna idag igen. Det blev även lite romantik på discot idag för många bland annat Linn och Emilia. Vi var inte tvungna att gå på discot idag så det var väldigt få från sts där men det var packat ändå.

Även om det känns sorgligt att det är sista gången jag ligger här i sängen och skriver, så ser jag fram emot att få träffa min familj och mina vänner där hemma igen. Som tur är har vi ju London kvar men man lämnar ändå vardagen som har blivit här. Det kommer att kännas så konstigt att komma hem igen och inte behöva stressa eller ha aktiviteter hela tiden och att det är högertrafik :)Det känns både bra och dåligt men jag hade nog gärna dramat några dagar till.

Tyvärr så hinner jag inte fixa med bilder idag för måste sova men kanske lägger med några i nästa inlägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag kom jag och Emma försent till skolan igen pågrund av att bussen var försenad, som tur är blir de inte arga utan är väldigt förstående. På lektionerna gjorde vi faktiskt roliga saker. Först spelade vi trivial Pursuit (ett frågespel) och på de andra två lektionerna såg vi på frozen!!!!! Efter skolan åkte vi till stan och köpte Tocco's (igen) för att sedan spela running jeopardy. Frågorna var mycket svårare denna gången men det var fortfarande kul. Efter så åkte jag och Emma hem och packade och bara myste. När Greta och Constance, våra rumskompisar, kom hem lagade vi pasta carbonara. Tyvärr så åt inte jag och Emma pastan för vi hade redan fått middag och vi var tvinga att åka. Nu ikväll har det varit super mysigt, och sorgligt. Alla grupper samlades på en gräsmatta/park och ledarna hade köpt snacks som vi fick och sedan bara hängde och pratade vi där. Några fick och badade och lite så så alla var inte med hela tiden men det gjorde inget. Vi passade även på att fylla våra väskor med lite mer namn och annat, vilket helt plötsligt gjorde allt väldigt sorgligt för det slog en plötsligt att vi snart splittras. Det är en slags tradition att man ska skriva på sts ryggsäckarna för att komma ihåg allt och alla, lite som en yearbook i USA. Nu är jag och Emma påväg hem igen för att lägga oss så vi är pigga imon (sista dagen). Vi hade väldigt tur med vädret ikväll så vi hade gärna stannat längre men bussen tar ju sin lilla tid.

Tyvärr så kommer jag inte lägga upp några bilder idag kanske kan komma med några i morgondagens inlägg

Likes

Comments

Hej, tyvärr kom det förra inlägget upp för sent men här kommer ett till.
Idag började vi med att, som vanligt, åka till skolan. Idag vi hittade vi faktiskt tack vare att vi var typ 8st på bussen. Lektionerna var som vanligt och efter åkte vi till stan. Vi gick till Costas, som typ är Englands Espresso house, och fikade sedan gick vi till Poundland och en amerikansk godisaffär. Aktiviteten på eftermiddagen var "primark challenge" vilket gick ut på att vi i grupper skulle hitta den bästa outfiten på olika kategorier. Alla grupper hade en "modell" som provade kläderna och hade en liten modeshow. Personalen på primark var sådär göada men vi hade extremt kul iallafall. Vi fick sluta rätt tidigt så vi åkte hem och tänkte packa, det slutade med att vi låg i sängen och såg på film. Vi fick stressa oss att göra oss iordning för partyt, som var halloween tema, för Emma skulle vara Minnie Mouse. Jag klädde inte ut mig och det gjorde nästan ingen annan heller. Discot var väldigt fint pyntat och idag var nog det bästa discot av alla. Dem hade pyntat allt jätte fint och det hade kommit väldigt mycket nytt folk och alla var väldigt taggade. Idag var vi med några spanjorer från de andras grupp som vi känner lite så vi hade väldigt kul tillsammans och dansade HELA tiden. Nu är jag väldigt trött och ska gå och lägga mig så hörs imon.

Likes

Comments

Hej!
Ligger fortfarande en dag efter med inläggen men tänkte ändra på det idag. Igår började vi vår nya skola, Torquay Boys grannar school. Vi tog en tidigare buss än vanligt för vi behöver byta båda på Paignton och i Torquay. När vi kom på den sista bussen till skolan så satt vår lärare där, så vi satte oss och tänkte att han visste vägen. Problemet var att när vi kom fram till ändhållplatsen (typ 40 min ifrån skolan) frågade han om vi visste vart vi skulle. Vi hade båda alltså suttit och väntat på att den andra skulle gå av. Iallafall hamnade vi vid nåt köpcenter mitt i ingenstans och kom inte till skolan förens 10:30 (vi börjar 9), så jag och Emma spenderade 2,5 timmar på en buss igår. När vi sen kom till skolan fick vi en lista med regler som vi måste följa. Några är klädregler men det är också att man inte får äta/prats i korridorer eller prata med killarna som går på skolan. Jag tycker personligen att reglerna är lite konstiga men aja det är ju bara i några dagar. Efter skolan åkte vi till modell village, vilket är en utställning där alt är i miniatyr storlek. Det kostade 6pund men det var rätt kul för vi fick spela minigolf och gå på 4D film. Efter så köpte vi markeringspennor och skrev på ryggsäckarna. Min är typ redan full men vill ha fler namn. På kvällen hade vi karaoke vilket var jätte kul. Jag och några kompisar sjöng "were all in this together" och sedan sjöng alla svenskar "heroes". Så jag sjöng två låtar och det var vissa som sjöng väldigt många fler.

Ska försöka uppdatera ikväll igen men det är student party så får se om jag hinner:))

Likes

Comments

Hej, tänkte bara berätta lite kort om gårdagen.
Jag och Emma fick båda tillåtelse att vara med den andra gruppen hela dagen så vi åkte till Brixham. Brixham är en liten gullig fiskestad som man kan ta lokalbuss till från Torquay. Vår "riktiga" grupp var på Paignton Pier på förmiddagen och sen spelade några golf medan resten var på stranden. Iallafall i Drtmoor var vi först på stranden och spelade lite beach tennis med några spanjorer vilket var sjukt kul. Sedan gick vi till en saltvattenpool där jag, Emilia och Linn var de enda som badade. Vi kom tillbaka vid 4 och då åkte vi direkt hem och duschade och fixade oss. På kvällen träffades hela "squasher" igen och så gick vi och åt på rockgarden. Kvällen blev jätte mysig och vi åt riktigt god mat:)) När vi kom hem gick vi och la oss direkt för idag började vi på en ny skola.

Likes

Comments

Hej, ledsen att jag inte hann uppdatera men hade fullt upp.
Igår var vi iallafall på utflykt hela dagen. Vi skulle träffas vid busshållplatsen 8:30 så jag och Enma fick ta taxi 07:15 till Paignton station för bussen går inte så tidigt, vilket jag tyckte var väldigt konstigt. Jag fick tillåtelse att vara med den andra gruppen så jag åkte i deras buss och var med den gruppen. Först åkte vi iallafall till ett naturreservat i Dartmoor vilket var sådär. Det var rätt långt att gå och luften var väldigt tunn, plus att vädret inte var så bra. Det bästa var att det fanns hästar. Vi vet inte om hästarna var vilda eller bara frigående för de var så lugna runt människor. Efter det så åkte vi till Exeter vilket var riktigt fint. Det enda vi gjorde i Exeter var att gå runt och shoppa. Vi fick tre timmar på oss men vi hade lätt behövt tre till:)) När vi kom tillbaka åkte vi hem och åt, och för första gången fick vi sallad till maten vilket var riktigt gott. På kvällen åkte vi in till stan igen och träffade Emilie, Emilia och Linn. Vi tänkte gå och sätta oss på ett mysigt kafé för vädret var så dåligt, men allt var stängt så det blev donken. När vi kom hem var vi så trötta så vi gick direkt och la oss.

Likes

Comments

Fredag igen!!
Idag har varit ä av de bättre dagarna. Vi började med att ha "treasure hunt" på morgonen vilket innebar att man skulle hämta, fota eller lära sig något och visa ledarna. Det var faktiskt roligare än det låter. Eftersom vi skulle ha picknick på kvällen gick vi till Toccos, som jag har pratat om tidigare, och frågade när de stängde. Han sa att de skulle stängs tidigt så vi köpte pasta redan vid 11 som vi skulle ha till middag, innan vi åkte till skolan. Eftersom det var så bra väder satt vi på gräset utanför skolan och åt vår lunch. Lektionerna idag var faktiskt roliga och vi fick se frozen!!!! Jag och en annan tjej fick även ett enormt skrattanfall mitt i lektionen, antagligen för att vi var så trötta, så vi blev utskickade lite men det var lugnt. Efter så stannade vi kvar i stan och tittade och degade på en gräsmatta. Picknicken var faktiskt väldigt mysig och alla i gruppen har kommit närmare varandra nu. Efter att vi hade ätit lekte vi några lekar, bland annat "running jeopardy", vilket är en frågesport men den som kan svaret måste komma först fram till ledaren för att få svara. Vi tävlade såklart i lag och gjorde sammanlagt 4 olika lekar. Vi blev klara rätt tidigt så efter det gick vi ner till vattnet och fick för oss att bada så vi hoppade i frös nästan ihjäl:)) vi kom hem i hyfsad tid för imon måste vi ta taxi hemifrån 07:15 för att hinna bussen till Exeter.

Likes

Comments

Hej!
Idag hade vi inge aktivitet på morgonen så vi fick lite sovmorgon vilket var väldigt skönt och behövligt. Vi mötte gruppen vid 11 vid pariserhjulet för att äta lunch och leka lite lekar så det var väldigt mysigt, men jag är så extremt rädd för fiskmåsar och dom som finns här är galna vilket gjorde att jag typ fick panik några gånger:)) Sedan hade vi ju skola spm vanligt, lektionerna har faktiskt börjat bli roligare för alla har börjat känna varandra mer. Efter skolan var det som vanligt väldigt stressigt att komma hem och äta eftersom vi skulle vara tillbaka vid 18:45. Ikväll så har vi varit på Kent's Cavern vilket är ett stort grottsystem som är uppbyggt som ett "spökhus". Jag kan bara säga att det var riktigt läskigt och att jag fick väldigt ont i halsen:) Eftersom vi blev klara så tidigt där åkte jag, klara, Evelina och Emma tillbaka till stan och bara var innan vi åkte hem. Idag har varit en ganska lugn dag vilket är skönt för man känner sig så trött hela tiden. I det här landet verkar dom inte äta några grönsaker eller något som faktiskt är mättande så man äter bara chips typ och är hungrig hela tiden. Jag tror att vi ska be familjen att få mer frukt till lunchen men vi får se.
Tyvärr så har jag inte tagit några bilder idag för man fick inte fota på Kent's Cavern och det andra har ni ju redan sett.

Likes

Comments

Hej:)
Idag har varit en riktigt kul dag. Vi började med att delas in i grupper om fyra och ha ett photoquiz. Ett photoquiz går ut på att man får ett visst antal olika grejer som man ska ta bild på eller med. Beroende på hur svårt det är får man olika höga poäng, t.ex "ta en bild med bara tjejer" ger 10p medan "ta en bild på någon som äter glass" ger 20p. Iallafall så vann inte mitt lag men vi hade kul ändå. När vi var klara stannade vi kvar i stan och gick och köpte lunch. Vi köpte pasta från en "foodtruck" där vi får rabatt och den var riktigt god. Man får maten i en "chinamatlåda" så vi tog med den och gick till starbucks för där finns wi-fi. Efter så hade vi skola som vanligt, men den sista halv timman fick vi faktiskt vara ute och leta "I spy", vilket faktiskt är roligare än det verkar.

Efter skolan åkte vi hem och hade cirka två timmar hemma innan vi skulle vara tillbaka i stan. Vi visste inte vad aktiviteten var men vi hade räknat ut att alla grupper skulle göra något tillsammans. När vi kom dit fick jag följa med den andra gruppen till en gräsmatta och det visade sig att vi skulle göra "make-overs" på våra ledare. Vår grupp valde att vi skulle göra Helena (som deras ledare heter) till en fiskmås. Vi hade riktigt kul och på slutet kom det andra grupperna och ledarna hade en catwalk. Kvällen slutade med några lekar innan vi åkte hem.

Vi tog även lite bilder för vi alla hade våra Hoodies så vi kände oss lite Krim;)

PS: Helena är egentligen blond men vi sprejade hennes hår med orange färg.

Likes

Comments

Hej ledsen att jag inte har uppdaterat med haft det så sjukt stressigt och varit så trött när jag kommit he. Iallafall så tänkte jag börja med att skriva lite om i förgår.

Då hade vi sts world championships. I vår grupp valde ledarna att vi skulle spela parfotboll vilket innebär att du har ena benet ihoptejpat med någon annan. Jag kunde tyvärr inte vara med och spela på grund av en knäskada, men det var kul att titta också. Efter det så hade vi såklart lektioner och istället för att åka hem innan kvällskryssningen så åkte jag, Emma, Eve och Klara till stan och åt middag. Sedan hade vi då kvällskryssningen som inte direkt var en kryssningen utan en tur på en fiskebåt i 45minuter men det var kul. Efter det så fick vi faktiskt åka hem så vi var hemma hyfsat tidigt och gick och la oss nästan direkt.

Igår hade vi Ringo rides på morgonen. Ringo rides är när man åker i en ring bakom en båt och vi åkte faktiskt i två ringar bakom så dom skumpade in i varandra. Jag har åkt ring många gånger förut men det är ändå lika kul varje gång. Vi fick låna våtdräkter och hjälm ifall vi skulle åka av men han körde lugnt så alla klarade sig. Efter ringo rides gick vi lite på stan för Emma ville köpa något nytt till Hollywood partyt. Tyvärr så hade vi bråttom tillbaka till skolan så Emma fick lägga undan kläderna så länge. Men efter skolan gick vi tillbaka till stan igen och hämtade Emmas kläder, och jag beställde en grå hoodie med Torquay sts på framsidan och Wilma på baksidan. Vi mötte sedan upp Constance och Greta och åkte hem men bussen tog väldigt lång tid så vi har inte hemma förens vid 6. När vi kom hem åt vi direkt sedan skulle alla duscha och fixa sig så det blev väldigt stressigt. Det var som sagt Hollywood disco så vi hade planerat att locka håret och fixa men vi hade alldeles för lite tid så jag valde kläder på 3 min för jag hade tänkt ha klänning men hade ingen freebra. Sen sminkade jag mig sjukt fort och gick hemifrån med blött hår. När vi kom tillbaka till stan igen gick jag och hämtade min hoodie innan vi gick till "discot", och den var skit snygg. Igår var discot riktigt kul igen för det var många bra låtar man kunde sjunga med till och någon som "pratade". Tyvärr spelade de bara engelska och spanska låtar, även om vi önskade "din tid kommer" Otto Knowes remix.

Bilderna från de senaste dagarna är inte så bra men de får duga.

Likes

Comments