Ciao !

Oj verkligen länge sedan jag postade här ! Lite konstigt kanske att jag efter en så här lång paus är tillbaka.. Fick iallafall sådan inspiration med bloggandet nu när det har blivit mörkt och kallt och man tillbringar mer och mer tid inomhus. Det var nog inte heller enda orsaken varför jag är tillbaka, vi pratade idag med flickorna i matbordet i skolan om bloggar och så kom det en sådan lite ''bloggkick''. Har nog funderat en tid redan på att börja på nytt men har varit lite osäker eftersom jag vill inte isåfall blogga en gång i månaden och där emellan klaga på hur oaktiv jag är, som det blev där på slutet av förra gången jag försökte blogga. Ska försöka att göra kanske 1 inlägg till dagen att börja med och någon gång kanske flera, beror lite på tid, idéer och inspiration ! Hoppas iallafall ni som läst förut vill börja på nytt och att det blir fler !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej söta !

Har jobbat ända från 10-19 idag så det är i princip allt jag hunnit med och nu sedan jag kom hem har jag endast tagit det lugnt och kollat lite tv. Ska strax hoppa i duschen och göra mej klar för att sova och imorgon är det jobb som gäller igen som ni redan visste. Men här är lite bilder från sista skolveckan så niorna hade diplomarbete och jag och luna gjorde en kokbok. Tänkte göra receptinlägg på endel av dihär någon dag men tills vidare bara bilderna.

Gonatt, sov gott !

Likes

Comments

Hej söta !

Vaknade vid 10-tiden idag och har efter det bara gjort ett gott morgonmål, duschat , solat och fixat mej i ordning för jobbet jag ska dra till snart. Har jobb hela den här veckan förutom söndag så det kommer nog bli en ganska tung vecka speciellt nu när man latat sej hemma i en hel vecka, men bra ska det nog gå bara man kommer in i rutinerna + att jag får ju jobba med det jag älskar, barn . Det gör nog det lite extra lätt när man verkligen har ett jobb man gillar och inte som de flesta ungdomarna bara måste ta det som kommer emot om man vill ha ett jobb alls ! Men tänkte iallafall visa vad jag har på mej idag, inget speciellt men har inte gjort något outfit inlägg på länge så tänkte det kunde vara lite roligt.

Likes

Comments

Hej söta !
Ligger bara hemma i soffan nu och har inte gjort riktigt något den här veckan, ska nog senare idag vara med vänner tror jag, dom tror typ jag dött här hemma. Nee skämt o sido, har varit hemma för att vår kisse är försvunnen och har sökt en massa efter honom, dock utan resultat men får hoppas han bara är på lite sommaräventyr och kommer hem hel och fin snart ! Iallafall så satt jag och scrollade lite klädinspo på weheartit helt för länge just, man hittar ju såå mycket fint och tänker om man skullle ha pengar skulle man själv klä sej lika fint... 😹 Har själv gått runt i mina nike joggers och typ någon sweather hela veckan, #goals nooot.

Likes

Comments

Hej söta !
Tänker inte ens ursäkta mej mera för att jag typ slutat blogga, då vill jag inte helt sluta för jag gillat det så mycket och tänker att jag kanske någon gång får inspirationen tillbaka helt och hållet. Iallafall så gick jag ut nian i lördags vilket betyder att jag gjort min skolplikt färdigt egentligen. Nästa år blir det gymnasiet vilket jag verkligen hoppas jag ska trivas med och tror nog det också. Gick iallafall ut med okej betyg och är riktigt stolt eftersom jag förbättrat i många ämnen. Efter avslutningen som var i domkyrkan eftersom vår skola renoveras var det studentfest hos kusinen och kvällen spenderades på en blåsig och kall holme med några vänner. På söndagen åkte vännerna tillbaks till stan och jag åkte på en till dimission. Jag börjar jobba nästa vecka så denna vecka ska jag typ bara slappa och njuta av ledigheten!

Likes

Comments

​Halloj !

Dom fyra senaste veckorna har faktist bestått av 90 % stress så ni har inte fått hänge med på det eftersom negativitet smittar... Allt börjar hallfall lugna sig nu och har endast 3 prov + Borgå prov i matta kvar och sedan ett projekt. Såå skönt eftersom det bara varit skola på skola typ sedan jag kom hem från Thailand vilket är en tid sedan. Känner att man får väl kämpa nu till slut men man kan enrå börja pusta ut lite för grundskolan nu. Har iallafall haft en super dag idag och bara skrattat med bästavännen och sedan gjort ett bra träningspass, inget bättre finns ! Flera sådana dagar tack !

Likes

Comments

Hej söta !

Blev ingen skola idag eftersom jag fortfarande är sjuk.. Lite jobbigt när man just började komma fatt i alla ämnen och så får man nya saker att göra hemma men så är deeet. Har iaf bara kollat grey och läst lite på boken jag måste ha läst slut under Mars. Tog lite bilder på katterna men Mini var den enda som ville sammarbeta, men fick några okej bilder på han så det var ju iaf lite lyckat.

Likes

Comments

​Hej söta !

Hade otur och blev sjuk på fredag så har typ koncentrerat mej på att börja må bättre under veckoslutet. Har blivit en massa episodes av grey´s anatomy och eftersom jag fortfarande har ämnen att ta fatt i i skolan så har jag hållit på med det lite också. Skönt idag när jag kollade provschemat och insåg att jag har endast 7 prov + nationella förstås kvar i högstadiet. Känns verkligen sjukt eftersom jag går mentalt på sjuan fortfarande. En annan sak som man blir super glad av nu är att man verkligen märker att våren är påväg och snart kan man börja köra skoter också, ganska skönt när man bor så långt ifrån alla vänner och har varit sådär halvt stuck på den här holmen sen det blev minus grader..

Hoppas ni haft ett bra veckoslut !

Likes

Comments