Imorgon byter vi avdelning igen. Jag har varit i receptionen i ca 2 veckor. Trivs ändå bra och känner ändå att det är något jag skulle kunna jobba med. Det blir lite långtråkigt men jag föredrar det framför en stressig restaurang alla dagar.
Malins syster kom hit i måndags och vi är lediga idag. De är på marknaden och eftersom jag varit där 3? Gånger redan så kändes det inte så kul att följa då de dessutom är dåligt väder.
Imorgon så börjar jag i animation(!!) igen. Malin föredrar reception och jag kände att det inte spelar någon roll var jag är de sista två veckorna så vi byter. 2 veckor är ju verkligen inte alls mycket, och jag har sån hemlängtan.
Tänk att vi har klarat 10 veckor nu. Nästan.
Vi fick en liten utskällning i förrgår eftersom att vårt rum är så stökigt. Men när vi bor 2st i ett litet rum så är det väl inte så konstigt att det blir stökigt efter ett tag och vi är mitt uppe i att försöka börja packa. Aja🤗
Nu är det i alla fall städat och jag är så redo att åka hem. :):)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 107 Readers

Likes

Comments

Nu har våran lärare varit här och de flesta av oss har gjort bort gymnasiearbetet. Jag gjorde ett minidisco och allt gick jättebra. Vi var inte så många dock, kanske 4 barn haha:):)
Gymnasiearbetet måste en planera, genomföra och utvärdera. Planeringen för ett minidisco är inte as svårt och det är egentligen bara att byta om till clownkläder, koppla in datorn i musiksystemet och trycka play på spellistan. Genomförandet gick som sagt bra och utvärderingen skrivs fortfarande.

Har gjort bort veckorna i restaurangen också. Är lite glad, om en får vara det. Tyckte att det var så kul från början och tiden gick så fort. Nu på slutet har tiden gått väldigt sakta och jag har haft känslan av att det typ " letades fel" på allt jag gjorde och eftersom att en aldrig får veta när en gör något bra alls här så är det svårt att veta vad en ska fortsätta göra och inte. :):):) ( såg nu att detta inlägget inte publicerats. Skulle egentligen ut 12e mars):):):)

Likes

Comments

Hejhej, idag ligger jag i sängen. Igår var jag på sjukhuset för att kolla upp Varför jag varit så yr och skakis de senaste dagarna men jag vet inte om de riktigt kom fram till något. De tog några prover och jag fick liggs med dropp i typ 4 timmar. Mådde bra medan jag hade dropp men typ 30 min efter att de tog ut det så blev jag SÅ trött. Sen gav de mig en vattenflaska och sa att jag inte fick äta "tung mat" och ett recept på medicin för magont. Förstod ingenting.
Imorgon ska jag på jobbet iaf eftersom det är så tråkigt att bara ligga här på rummet. Måste dessutom se till att göra mitt gymnasiearbete då.
Det är bara en vecka kvar innan jag byter till reception också, och då är det bara 4 veckor innan vi åker hem.

Restaurangen har iaf varit rolig och jag trivdes superbra i början och älskade att ha baren själv hela dagarna. Nu de senaste dagarna då jag varit så trött och inte kunnat/orkat prestera så bra som jag vill, har det blivit jobbigare. Jag känner att jag är lite förvirrad och lätt glömmer bort mig, och jag tror att det gör de andra lite irriterade. Men samtidigt så bör de inte lämna mig om de märker att jag inte klarar av det, kanske. :):):)

Fick en chokladkaka av ett svenskt par här som tyckte att jag "hade varit en solstråle och lyst starkare än vad solen gjort under veckan de varit här" och eftersom att jag är SÅ känslosam nu av någon anledning, började jag såklart gråta. <33333

  • 152 Readers

Likes

Comments

Hej hallå, igår var vi på karnevalen här på Teneriffa och det var inte lika ascoolt som vi trodde men det var jättefint. Vi tog bussen dit vid 8 och åkte hem vid 12 pga vi var sååå trötta. Vi kom hem vid 2 och klockan är nu 11.36 och jag har aldrig varit tröttare, börjar 13 idag ocksåå👍🏻 men ja det var fint iaf

  • 170 Readers

Likes

Comments

Har varit i restaurang/bar nu i snart 1 vecka. Trivs jättebra och alla är så mysiga. Jobbar 9-17 och hinner då med 2h i restaurangen och sen har jag baren resten av dagen.
Var på sjukhuset idag pga har inflammerade halsmandlar och kan ej leva men gick ändå till jobbet efteråt. Fick antibiotika utskrivet?? Nej tack🤔
Mammsi och pappsi åker hem på söndag och då har vi nästan gjort halva tiden här nere. Vill inte ens hem ju

  • 195 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu i sängen med Malin och väntar på att börja 20.00. Vi byter avdelningar på måndag, jag går till restaurangen och Malin tar receptionen. känns ju kul:) jag var ledig tis-ons och var på stranden båda dagarna, brände rumpan och gick på siam mall och köpte underkläder pga orkar inte tvätta. Imorgon är det fest för alla trainees och jag jobbar till 23(orkar egentligen inte ens), men det kan ju bli kul.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och väntar på Theresa som ska ta mig till sjukhuset.
Igår i slutet av 2a passet kände jag att antingen kommer jag kräkas eller svimma. Först kändes det som att det var pga röklukten när dom röker inte för jag tååål den inte. Sen gick jag ut och tog luft men de hjälpte ej. Så när vi slutade sprang jag hem och jag har nog aldrig kräkts så mycket i hela mitt liv. Så jag har inte ätit något sen dess eftersom jag bara kräks upp det. Kul men framförallt spännande!! Nej jag vill helst ligga här resten av dagen.
I tisdags och onsdags var vi lediga och vi var mycket på stranden och åt subway kanske 5-6 gånger på 2 dagar. Vi var även på Siam mall och köpte kläder och torkad frukt på lösvikt för 12eur?? Är lite glad att jag blev sjuk nu istället för då hihi

  • 258 Readers

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag fick halva dagen ledigt pga att Ivan, chefen för animation ska ha ett möte. Så jag ska dit en timma vid 15 och öva på en dans med honom som vi ska visa upp imorgon, lol kan den inte ens. Sen jobbar jag 20-23 ikväll. Jag och Malin har även tisdag och onsdag ledigt tillsammans, så det är ju ganska skönt. Om 2 veckor kommer mammsi och pappsi❤️❤️❤️

  • 278 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu på rummet och äter nötter och tomater. Är lite för lat för att laga något riktigt och är less på all fet mat här. Igår var vi på Siam mall och åt bl.a på subway och jag var så glad över att kunna ta en fräsch sallad men tyvärr så dränkte dom den med dressing som ej var god.
Marivi var här igår och pratade med mig och min chef Ivan, och nu har jag 2 dagar ledigt istället för 1,5(!!!). I övrigt händer det inte så mycket. Det är 17 dagar kvar till att mina föräldrar kommer hit, 21 dagar till att jag ska byta avdelning till restaurang och 74 dagar kvar till att vi åker hem👍🏻

Likes

Comments

Ligger just nu på rummet eftersom jag har rast i 2h. Jag har 3 pass på en dag, vilket är himla skönt. Jag börjar 10.00 och jobbar till 13.00, sen har jag rast till 15.00 och slutar 17.00. Eftersom att Malin slutar samtidigt brukar vi gå till stranden innan jag börjar mitt tredje pass vid 20.00 och slutar 23.00. Igår efter jag slutat kom Olivia och Felicia förbi och vi gick till donken vid stranden = mysigt. Sen gick vi förbi en bar med karaoke och hängde där ett tag.
Idag har jag hittills målat ansikten, haft biljard och "aqua gym". Imorgon är jag ledig fram till kvällspasset så jag lär ju ta en sovmorgon.

Likes

Comments