Header
View tracker

I lördags bodde jag, Hannah och Tindra på hotell så jag köpte med mig en tidig julklapp till Tindra!

Frost morgonrock från Cubus.

Alltså denna var av så himla mysigt material, vill typ också ha en morgonrock från Cubus. However, kolla vad stor lillisen har blivit! Jag köpte strl 116 och den var bara lite stor!! Lillen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är en junky för mysdressar, mjuisbyxor,stora myströjor och allt vad MYSIGT innebär som man kan ha på sig i allmänhet. Har en hel byrå hemma fylld med myskläder (shorts, dressar, killtröjor, mjukisbyxor osv). Helt galet? Borde köra en rensning! Men älskar att glida runt mjukisar hemma, hos Fredde/Mathilda/Madde och hem från träning.

I lördags fick jag en mjukisdress från Cubus, har redan en i svart som jag brukar ha när jag åker till och från träningen, älskar den så köpte en till! I ljusrosa denna gång. Dessutom var den på rea, 299:- istället för 499:- !! Kap

ser ut som nocco skumtomteburken enligt Calle hahaha, sant ju

Likes

Comments

View tracker

Lite fler bilder från julklappsdoppet tagna med kameran:

Massor av gamla simmare kom tillbaka och tävlade på julklappsdoppet, så jävla härligt att se alla igen! Kändes som hemma litegrann.

Likes

Comments

Hallå på er!

Idag var planerna att åka och göra spirometri på sofiahemmet och sen träna, men har sjukt ont i halsen och har känt mig hängig sen typ i fredags så missar träning + julbord med jobbet :(

Istället åkte jag iväg på min spirometri, för er som ej vet vad det innebär så är det en slags utredning för andningssvårigheter med hjälp av olika tester. Det höll på i en timme, sen åkte jag in till stureplan och köpte kaffe till mig och mamma och mötte sedan upp min kära mor i hötorget för lite julklappsshopping. Vilket gick toppen idag! Vi hittade faktiskt allt vi sökte.

När vi kom hem beställde vi en varsin sallad och kollade på real housewifes. Har en del skolgrejer att göra men tar tag i det på ws i skolan imrn!

majoriteten av bilderna har 0 med dagen att göra men passade fint med orangea bakgrunden

Likes

Comments

Let's go RANGERS

​en TB till när jag & pappa fick biljetter av bästa Henke för att se New York Rangers vs Florida Panthers på Madison square garden. Jag kan egentligen extremt lite om hockey men fyran vad kul de är att gå på hockeymatch i USA

Likes

Comments

tindris ❤️ NKs julkskyltning

Likes

Comments

Idag simmade jag Julklappsdkppet för 4:e (?) och sista gången!
Faktiskt gick det bra för mig, pers på allt, trots att tävlingen bara erbjöd korta distanser! Så jag är nöjd. Tävlingen gick dessutom väldigt snabbt, började 9 och slutade ca 11:15.

Efter tävlingen åt jag godis och kollade gamla disney filmer med Malin hela dagen!! Det var väldigt mys, och skönt efter tävling.

Likes

Comments

Instagram@wilmaekwall