Hej på er!
Känns som det var ett år sedan vi pratade! Hur mår ni? Jag mår iallafall bra, men har lite ångest inför skolstarten på måndag men med hjälp av vänner klarar jag mig säkert igenom åttan. Alla personer jag har pratat med säger att Åttan är det jobbigaste och tuffaste året i grundskolan. Så man e ju lite skraj... Men nog om skolan. Jag har haft ett fantastiskt sommarlov! Sommarlovet börjar med en vecka på Stadium sporta camp, helt klart bästa veckan på sommarlovet! Jag gick i Dans vilket jag har gjort dom andra två åren jag varit där. Ungefär en vecka senare drar jag och familjen till södra Frankrike med sol och bad. På vägen hem passar vi på att turista lite i Paris och åker sedan till Disneyland!! Ni vet att alla drömmer om den här perfekta sommarkvällen? Jag behöver inte drömma om den längre för jag fick uppleva den med två av mina bästa vänner, vi var o badade till åtta på kvällen, att kolla solnedgången vid ett par klippor vid havet är fantastiskt!! ( okej Wilma, sluta vara så poetisk nu:))
Sommarlovet slutar med en vecka på landet. Inte världens bästa väder men det var väldigt mysigt att få umgås lite mer med familjen.

Nog om mitt sommarlov nu, hur har ert lov varit? Har ni redan börjat skolan? Isåfall när? LET ME KNOW!!!

Kram Wilma<3

Likes

Comments

God morgon!
Vaknade för ungefär fem minuter sedan då min väckarklocka ringde. Städerskan kommer nog snart så jag får nog hoppa in i duschen och fixa iordning mig för Liseberg!!
Jag ska alltså till Liseberg med min friend Vera. Vi ska ta bussen in till stan o ha en grym dag! Vad ska ni göra idag?
Let me know!

Likes

Comments

Jaha, nu var det måndag igen. Skolan idag slutar 15:40, inte jätte tacksam att dom lägger den längsta dagen i veckan på just måndagen.... Aja jag får stå ut i två veckor till. Dagens första lektion börjar 09:05, ganska skönt med sovmorgon om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag iallafall bege mig till skolan så kanske vi hörs ikväll;)

Kram Wilma!!

Likes

Comments

Tänkte såhär en onsdag dela med mig av min addiction till brittiska Youtubers. Vet dock inte varför jag är så besatt av dom. ( hehe... kanske låter lite konstigt, besatt, hahah). Kanske är det accenten dom pratar eller bara att dom verkar så himla trevliga!? Anyway. Mina favoriter är nog ZOELLA (Zoe Sugg), POINTLESSBLOGG( Alfie Deyes), THATCHERJOE (Joe Sugg) ,CASPER LEE OCH TANYA BURR.


Nu har ni också fått lite tips på utländska Youtubers. 

KRAM WILMA

<3

Likes

Comments

Hej på er!

Jag e så ledsen att jag inte har kunnat blogga på nästan två månader. varför det inte har blivit några inlägg är för att jag har haft väldigt mycket i skolan. Det har varit så att jag har suttit och pluggat till olika prov, läxförhör med mera sent på kvällen. Det har såklart tagit på mig. Det är en anledning till ingen uppdatering till bloggen. Jag har också velat lägga lite mer tid och arrangering på min på min Youtube kanal ( Wilma Eklund)

Där har ni några anledningar varför jag inte har uppdaterat bloggen på sistone. Jag gillar verkligen att blogga och vill jätte gärna fortsätta med det och såklart så ska jag det!

KRAM WILMA 

<3

Likes

Comments

Gomorron på er!
Har precis gjort min juice och skall nu dricka upp den och se hur dagens smakar! Idag har jag engelska prov, känner mej väldigt säker på alla glosor,texter mm. Nu håller vi tummarna på att det kommer gå bra!

Btw, hur snabbt har inte denna veckan gått då?! Helt sjukt att det är fredag imorgon. Mina planer inför helgen ser typ ut såhär:
Fredag- Först dans och sedan ska Ebba sova hos mig!
Lördag: taggar inför mello och bara chilla hemma
Söndag: plugga lite och kanske ta en sväng in till stan och dra en runda inne på Lush...??

Likes

Comments

Ska nu lägga mig och sova men tänkte skriva ett blogginlägg först. Imorgon har jag matteprov, är inte jätte taggad på det men tror jag kommer klara det bra. På torsdag kommer jag nämligen ha engelska prov, känner mej säker på båda proven så vi hoppas på det bästa!
Såg ni inlägget imorse? Isåfall vet ni ju att jag och pappa håller på med våran juice challange! Dag nummer två blir nog en stark juice med cayennepeppar i.
God night sweetes!

Likes

Comments

Morgonen startar med en fräsh juice med pappa. Vi har nu femdagars utmaning framför oss.
I dagens juice:
Gurka
Äpple
Ingefära
Romansallad
Persilja
Citron

Likes

Comments

Har nu precis kommit ut ur badet! Idag använde jag mig av bara produkter ifrån Lush badbomben heter THE EXPERIMENTER BADBOMB
Sedan använde jag mig utav en slags olja som gör så att huden blir lenare. Därför tog jag inte någon body butter efter. Oljan heter
FLOATING ISLAND.


Likes

Comments

Pratade med mamma häromdagen om att jag vill göra något med mitt hår. Nu har jag haft det såhär i två år nu och tycker det är lite livlöst. Därför ska jag nämligen klippa det lite kortare. Vi har inte bokat tid eller något sånt vi vara bara pratat. Jag hade tänkt att klippa ungefär 10,15 centimeter tror jag. Vad tycker ni?

Likes

Comments