Header

För ungefär tre år sedan var jag och min familj på road trip i Europa, en av de bästa resor jag varit på faktiskt! vi stannade en dag på massor av fina platser men en av de städer vi besökte har jag lite extra bilder från :) Jag tänkte dela med mig utav några av de bilder jag har <3<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen har varit jätte mysig med mycket skratt och mat , hehe! Vi käkade lunch på JOS där jag tog en sallad ( som ni ser på bilden) efteråt gick vi runt och kollade i lite affärer men jag hittade inget ja tyckte ja ville köpa så vi gick för att ta en fika på condeco , efter det var vi alla ganska trötta men jag Sofia och Stella stannade kvar lite och gick till mango för att kika lite. Sedan kom mamma oh körde hem mig och Sofia då Stella skulle på träning!

Kanske kommer lite uppdatering ikväll då ja ska sova hos Sofia! Supermys<3

Likes

Comments

Imorgon har min skola då studiedag! Ska faktiskt bli riktigt skönt med en ledig dag. Denna torsdag började som vanligt med skola, har haft en ganska jobbig dag idag då ja varit riktigt trött och bara allmänt låg pga skolstress.. Men senare på kvällen mötte jag upp Agnes,Melinda och Hedda! Vi möttes vid affären för att sedan åka vidare. Agnes och Melinda har moppe så jag och Hedda var passagerare;) Vi träffade en del från parallell klasserna som vi sedan var med resten kvällen.
Nu ligger jag iallafall i sängen och ska sova då ja ska in till stan imorgon med lite kompisar!
Puss och kram!

Likes

Comments

Ska nu dra iväg till skolan med Maja som kommer och hämtar mig. Idag är ingen rolig dag då vi slutar 15:40.. men efter skolan blir det hem och kolla på Glee the concert! Är så taggad på att se den då jag velat göra det väldigt länge! Men nu drar vi iväg till skolan!

Likes

Comments

Äntligen fredag hörni!! Började skolan idag som vanligt vid 8 och slutade runt tre tiden, kom hem strax efter tre och har egentligen bara tagit det lugnt nu. Ska nu ta fram dammsugaren och dammsuga hela nedervåningen., då jag ska ha kalas för släkten imorgon kväll:)

Har inga direkta planer ikväll, kanske hittar på något med några kompisar eller så blir det chilla i sängen med lite haj filmer, haha!

Puss och kram!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att hemkunskapen ska börja. Tisdagar en en sådan dag som bara är allmänt jobbig, en lång dag med långa lektioner är inte vad jag vill ha just nu..
Lektionerna idag är hemkunskap, samhäll, svenska , matte och franska...

Men ni får ha en bra dag i skolan!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Har nu precis haft ett av de jobbigaste passet i mitt liv! Idag hade jag och mamma bokat body pump 09:15 en söndagmorgon. Var ju jätte taggad på o sticka iväg till gymmet så tidigt och köra ett pass.
Eftersom detta var första gången för oss båda så såg vi ju helt lost ut! Hahaha! Vi kollade runt och gjorde som alla andra vilket ledde till att instruktören kom och hjälpe oss istället. Men nu sitter jag här och väntar på mamma som solar och sen ska vi hem och jag ska göra världens godaste söndagsfrukost!

Puss o kram!

Likes

Comments

Vardag

Hej sötisar!

Hoppas ni har häst en grym vecka, jag har mått sådär då jag har haft väldigt ont i halsen och en hosta, men sånt får man leva med. Dagen har bestått utav skola som vanligt.. Idag slutade vi halv 3 och hade lektionerna matte, no, so,musik,,bild och sist slöjd. Många lektioner intryckta på en dag. Man märker verkligen att hösten börjar komma när man måste cykla hem i regnet :/

När jag kom hem gjorde jag en smoothie och sen åkte jag och mamma iväg till frisören då jag skulle klippa mig. blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt!

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på ett Glee avsnitt och sen sova!

puss&kram

Likes

Comments

Vardag

Jag är nog inte ensam med att ha en riktig ångest inför skolan. Jag kommer börja nian vilket är ett väldigt jobbigt år då vi ska välja gymnasier och ha alla nationella prov i alla ämnen ( även franska vilket jag är lite rädd över haha). Åttan gick väldigt bra även om jag hade det lite jobbigt under vår terminen dör jag nästan inte kunde hantera alla prov och läxor plus att kunna hänga med mina kompisar vilket det inte fanns någon tid till. men nian kommer vara värre, eller iallafall vad jag tror.

jag börjar skolan på måndag vilket betyder att jag har en dag kvar utav mitt sommarlov. Under hela sommarlovet har den ångesten bara vuxit ju närmare Augusti vi kommer, men det jag är mest nervös inför det är nationella proven.. Men det kommer att gå bra med stöd ifrån kompisar och familj då jag tror att det inte kommer att kännas lika jobbigt när man väl kommit in i lite rutiner och börjat vänja sig med det vanliga igen.

Är det någon som läser detta som redan gått ut nian som vet om det är lika jobbigt som jag tror haha kommentera isåfall.


puss o kram!!

Likes

Comments