En just nu ostabil och deppig tjej. Ja, livet är inte som man önskar ibland. Det är mycket plugg, mycket träning och mycket som krävs av en. Livet är en bergochdalbana och just nu är jag på botten, tyvärr.

Hej! Jag heter Wilma och jag är 16 år. Som ni kanske märker är allt ganska mörkt och dystert i min värld just nu. Därför bestämde jag mig för att starta en helt egen blogg. Intressant, eller hur? Min plan var att använda bloggen som en sorts dagbok men kom sedan på att det faktiskt kan vara folk som läser bloggen. Det hade varit lite stelt. Därför bestämde jag mig för att bara skriva ner mina tankar och inte mina djupaste hemligheter kanske.

En annan del av min "blogg-plan" var att använda skrivandet som en sorts distraktion. Senaste tiden har jag haft det jobbigt i olika relationer med kompisar, pojkvän, skola och mina fritidsintressen. Jag har inte riktigt varit mig själv. Bloggens syfte är alltså att jag ska distrahera mig själv från att bli någon annan. Jag ska inte bli en klängig flickvän, en självisk kompis eller en stressad och negativ människa. Jag ska förbli jag. Wilma Ida Elise Edman. En tjej med mycket energi, hög volym och en ren livsälskare. Välkommen till min blogg.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments