Header

Skola, Vardag, Mitt liv

Hej!
Just nu sitter jag och gör ingenting men jag ska snart gå ut till stallet och mocka och rida sen ska jag gå med min hund Alice. I eftermiddag ska vi kanske lasta av hö här hemma, beror helt på om det inte börjar regna eller så. När jag är färdig med allt så ska jag kanske vara med någon kompis, får se om det blir. Vet inte riktig vad jag ska skrivs i detta inlägg så de kanske blir ett kort inlägg.

Igår fick jag hem mina betyg, jag blev jätte nöjd för jag har höjt mig i några ämnen som jag har svårt för. Så nu har jag 225 i meritpoäng och innan hade jag bara 212,5, det är inte mycket poäng jag har höjt mig i men jag tycker ändå det är bra för jag har höjd mig med 12,5 poäng, så jag är jätte nöjd.
Nu måste jag gå till stallet så vi får höras senare, hejdå. 😃

Likes

Comments

Vänner och sånt, Vardag, Mitt liv

Hej!
Igår var jag ute med några kompisar. Vi käkade pizza på Simons i Ängelholm. Sen gick vi typ bara runt i stan och kollade. Det var jätte trevligt och mysigt, och är så glad att jag har mina vänner som gör mig glad. Vi hade jätte kul tror jag alla vi tyckte.
Idag kanske jag ska träffa några av dom kompisarna igen, får se om jag får för mamma. Blir en update om det senare.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så vi får höras sen, hejdå 😊

Likes

Comments

Vardag, Mitt liv, Vänner och sånt

Hej!
Just nu står jag och väntar på bussen för jag ska träffa en kompis och åka till Ängelholm och lyssna på när olika körer sjunger, lite gammal av mig men jag gillar typ gospel och sånt. Men vi ska kolla på det och vi ska nog oxå käka något i Ängelholm, vi har dock ej kommit på vad än men det får vi komma fram till sen när vi träffas. Ni får lite update senare ikväll eller imorgon bitti, får se om jag orkar ikväll men snart kommer min buss så vi hörs, hejdå 😃

Likes

Comments

Vardag, Hästar, Dawanty

Hej!
Idag har jag slutat skolan. Sista dagen som 8:a var det.
Till hösten börjar alla nationella prov och sånt.
Jag började 8.10 och då kollade vi på en film som vi åttor har gjort och en som niorna har gjort. Efter det så gick vi ut på fotbollsplanen och några sjöng och så pratade några nior och rektorn höll tal.
Jag slutade 10.30 och då gick jag och sa hejdå till lärarna och speciellt till vår matte lärare för han ska sluta, när jag kramade han hejdå och lycka till så började jag gråta för han är den bästa matteläraren jag har haft.
När jag slutade gick jag till Ica och köpte en glass och två munkar sen blev jag hämtad så jag åkte hem.
När jag kom hem så pressade vi hö sen gick jag ut till stallet och longera och myste med dawanty. Jag flätade hans man och pannlugg.
Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs, hejdå 😊

Likes

Comments

Mitt liv, Vardag

Hej!
Tänk att om en dag så är hela 8:an över för mig, tiden har gått så fort. Så många minnen har skapats med härliga personer och det ska bli fler.
Just nu sitter jag och väntar på att vi ska städa vårt "klassrum". Jag har tråkigt, hatar att vänta. Vill ha sommarlov men ändå inte för kommer sakna alla kompisar och så. Skönt med lite lov dock, välbehövt är det. Nu ska jag snart börja städa så detta blev ett kort inlägg men vi hörs sen, hejdå. 😃

Likes

Comments

Vardag, Mitt liv

Hej!

Just nu sitter jag och gör absolut ingenting. Har så jävla tråkigt men vet ej vad jag ska göra. Vill göra något med min vänner men ingen av mina vänner svarar så det blir en tråkig jävla söndag. Jag har inget roligt att skriva om, detta blir ett kort och tråkigt inlägg.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.

Igår körde jag med min syster moped för jag var svettig och ville köra för att lufta mig, låter jätte konstigt hahhahah. Nu har jag en svullen tå bara för det. När man ska starta moppen så slår man i foten i fotstödet, vilket gör jävligt ont men man kan inte göra något åt det. Jag har ju en egen moped men den ville inte starta så jag lånade min systers.

Nu ska jag gå och fika men vi hörs senare, hejdå :)

Likes

Comments

Mitt liv, Vardag

Hej!
Då ligger men i sängen igen och är sjuk. Vill inte vara sjuk, missar mycket då ju. Vaknade upp med krupphosta igen, var ju någorlunda frisk igår men det var nog inte så bra att jag badade igår. Idag så slutar min mamma på sin skola, hon pluggade till bagare och konditor så idag slutar hon så vi ska fira det med mormor och morfar. Får se hur mycket jag orkar vara med, men det kommer vara lugnt för det är ju bara de som ska komma, kommer inte vara någon jätte fest.
Nu ska jag ta och vila lite så vi hörs 😊

Likes

Comments

Hästar, Vardag, Dawanty

Hej!
När jag kom hem från skolan så cyklade jag och Emelie och badade i rössjön. Det var kallt till en början men sen när man hade varit i ett tag så var det inte så kallt längre. Vi var där typ en timme och vi badade hela tiden. Efter vi hade badat färdigt så var klockan så mycket så vi fick cykla hem. När jag kom hem gick jag ut i stallet och red Dawanty, först red jag ut en liten runda med mamma och hennes islänning sen red jag lite på banan.
När jag var klar med allt i stallet gick jag in och åt kvällsmat. När jag var mätt och belåten så gick jag och duscha och nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Kommer komma bilder längre ner sen allt idag. 😊
Kommer inte på något mer att skriva så ska nog sova, Så vi hörs imorgon. Godnatt 😴💤

Likes

Comments

Vardag, Mitt liv

Hej!
Just nu sitter jag och har rast och har snart min sista lektion för idag, en lång dag i skolan idag så går ända tills 15.30. Är typ lite halvt sjuk fortfarande men måste vara i skolan för jag vill inte hänga efter i något ämne. Jag vill typ bara hem och ta det lugnt o typ chilla i stallet. Men måste vara i skolan.
När jag har kommit hem ska jag typ äta och sen direkt gå ut u stallet och mocka, rider inte förens ikväll då det är lite mer svalt i vädret. Vill inte rida när det är så varmt för då blir jag och Dawanty bara så jävla svettiga (det blir vi annars oxå men värre om det är varmt).
Snart så börjar min lektion så vi hörs 😊

Likes

Comments