Header

Hundar, Mitt liv
Igår la jag ut på min snapchat att folk skulle ställa frågor till mig som jag kunde svara på här på bloggen så här kommer alla svar.

Gillar du någon? Gillar många som vänner men ingen som jag kan säga att jag är kär i.

Vad föredrar du, bikini eller baddräkt? Bikini helt klart.

Har du varit utomlands? Ja

Är du en katt- eller hundmänniska? Hundmänniska.

När insåg du att du var bisexuell? Några år sen.

Vad tycker du är meningen med livet? Så djup fråga och kan svara jätte långt men håller mig kort och säger bara två saker, min familj och mina vänner.

Vad vill du jobba med i framtiden? Vet faktiskt inte helt men vill jobba med djur iallafall.

Har du något intresse? Ja, att ta hand om Tess (''min'' hund) och gymma.

Har du någonsin brutit något? Nej

Vad har du för mobil? Iphone 6s

Har du något jobb? Ja typ, sommarjobbar just nu och ska jobba där i tre veckor.

Har du några fobier/rädslor? Ja, är livrädd för clowner och dockor.

Vad hatar du mest? Mobbning och när folk tror dom kan styra och ställa över andra.


Ni får gärna komentera vad jag kan skriva om för jag inte så mycket idéer så kom med tips


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt liv
Man kan inte alltid vara glad 

Hej på er alla fina människor.

Alla känner vi någon som mår dåligt, har mått dåligt eller så är det kanske du själv som inte mår bra. Jag vill faktiskt börja med att säga, att det är absolut inget fel på dig och nej, du måste inte ha en anledning till att må dåligt heller. Ibland är det bara så, man vet helt enkelt inte varför även fast man kanske har det perfekta livet. Det värsta man kan höra när man mår dåligt är, men ryck upp dig, gud så lat du är eller men du som verkar ha det så bra kan väl inte må dåligt? eh jo. Det är jävligt påfrestande att få höra alla dessa saker hela tiden och det är svårt att förklara för någon som aldrig upplevt det själv. För alla mår vi dåligt ibland, har dåliga dagar osv. Men när det kommer till den gränsen när det aldrig går över, när man tappat glöden totalt och livet känns bara meningslös, ja då borde man ta sig en funderare på att söka hjälp. Det vore jävligt trist att ett liv ska tas bort, när det finns väldigt fin hjälp att få, trotts att det brukar ta tid. Men håll ut... snälla.

Jag kan själv från egna erfarenheter så mår man inte alltid bra. Men jag tänker såhär att man måste även ha vissa dåliga dagar för att kunna uppskatta de bra dagarna. Men för vissa blir det kanske lite för många dåliga dagar, och till er som känner så vill jag bara säga detta, ge aldrig upp och du klarar detta. Jag har även mått så illa så att jag har skadat mig själv och tänkt på att ge upp och bara lämna allt. Men tack vare mina vänner som har funnits för mig så har jag valt att kämpa. Så fort jag mår dåligt så brukar jag prata med mina närmaste vänner och då brukar det oftast bli bättre.

Tycker alla som någonsin mår dåligt ska prata om det och inte bara gå med ett ''fake smile'' för det är okej att må dåligt, man kan inte ha ett perfekt liv. Om du mår så illa så du funderar på att lämna allt så tycker jag att du bör skaffa hjälp för jag lovar att du klarar detta. Var stark och lev vidare. #bestrong #bethebestyoucanbe

Likes

Comments

Åsikter
En sån där jobbig feminist

Ja, jag är en sån där jobbig feminist som tycker att kvinnor har samma rättigheter som männen. Vi kvinnor har rätten till att få samma lön som er män, vi har även samma rätt att ha samma jobb som er. För ett tag sen sa en kille ni min klass till mig '' kvinnor ska bara vara i hemmet och göra kvinnogöra och männen ska bara kunna åka till sitt jobb och sen komma hem till färdig middag och ett städat hem''. Då blev jag riktigt trött på vissa killar, vi kvinnor ska inte behöva göra allt i hemmet, vi har rätt till att ha samma jobb och utbildning som er och vi ska inte bara stå i köket och laga mat till er. Lär er att laga er egna j*vla mat. Nu låter det som att jag kanske hatar män men så är det inte, jag hatar detta patriarkatet som vi lever i. Ni som inte vet vad patriarkatet är, patriarkat kan även kallas manssamhälle, alltså ett samhälle som ''styrs'' av män.

Jag uppmuntrar att alla som tycker som mig aldrig ska sluta uttrycka sina åsikter och inte bry sig vad någon tycker om det. #girlpwr #feminist #staystrong

Likes

Comments

Hundar, Mitt liv, Skola, Vardag
De va ett år sen så kanske dax att skriva något här...

Hej, precis som rubriken säger så var det mer en ett år sen jag skrev och kände att jag nu ville pröva att blogga igen. Jag har slutat nian och ska börja gymnasiet till hösten, längtar så mycket. Jag ska börja på Segra i Östra Ljungby, jag ska gå inriktningen djursjukvård. Nu i ettan måste man välja mellan att gå häst eller hund och då har jag valt att gå hund. Jag ska då ta med en hund som vi har här hemma som heter Tessie, hon är en schäfer blandning på 1 år. Jag har slutat att rida för ett tag sen. Jag slutade att rida för att mitt intresse inte fanns där längre. Senast jag skrev här hade jag långt hår, det har jag inte längre, klippte av det för ungefär 5 månader sen. Dock så saknar jag mitt långa hår så mycket så jag ska spara ut det nu igen och låta det bli långt igen. Vet inte vad jag ska skriva mer så säger godnatt nu. Hoppas alla har haft en bra dag.

Detta är Tessie

Hur jag har klippt mig, fast denna bilden är tagen samma dag som jag klippte mig så ser inte ut så nu.

Likes

Comments

Skola, Vardag, Mitt liv

Hej!
Just nu sitter jag och gör ingenting men jag ska snart gå ut till stallet och mocka och rida sen ska jag gå med min hund Alice. I eftermiddag ska vi kanske lasta av hö här hemma, beror helt på om det inte börjar regna eller så. När jag är färdig med allt så ska jag kanske vara med någon kompis, får se om det blir. Vet inte riktig vad jag ska skrivs i detta inlägg så de kanske blir ett kort inlägg.

Igår fick jag hem mina betyg, jag blev jätte nöjd för jag har höjt mig i några ämnen som jag har svårt för. Så nu har jag 225 i meritpoäng och innan hade jag bara 212,5, det är inte mycket poäng jag har höjt mig i men jag tycker ändå det är bra för jag har höjd mig med 12,5 poäng, så jag är jätte nöjd.
Nu måste jag gå till stallet så vi får höras senare, hejdå. 😃

Likes

Comments

Vänner och sånt, Vardag, Mitt liv

Hej!
Igår var jag ute med några kompisar. Vi käkade pizza på Simons i Ängelholm. Sen gick vi typ bara runt i stan och kollade. Det var jätte trevligt och mysigt, och är så glad att jag har mina vänner som gör mig glad. Vi hade jätte kul tror jag alla vi tyckte.
Idag kanske jag ska träffa några av dom kompisarna igen, får se om jag får för mamma. Blir en update om det senare.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så vi får höras sen, hejdå 😊

Likes

Comments