​Yay yay. 

Jag var på Justin i torsdags. Efter skolan så åkte jag in och mötte upp Olivia som kom med tåget och sedan åkte vi hem till mig och gjorde iordning. Sedan åt vi en snabb middag på Phils i Sumpan, och efter det tog vi tåget till Globen. 

Vi kom dit runt 19 tiden så vi behövde inte stå i kö vilket var väldigt skönt. Jag och Olivia hade ståplats, jag har aldrig haft ståplats förut så det var kul men ändå extremt svårt att se nånting för mig som bara är 1.60cm. Där jag stod var det inte bara massa skrikande tjejer, det var personer i alla åldrar, mammor som var där utan sina barn och killgäng. Extremt kul för Bieber som har sån målgrupp. 

Tyvärr tyckte inte jag att Justin Bieber var så bra. Han verkade uttråkad och visade inte upp hur duktig sångare han är. Det var ändå coolt och se honom igen, han tog även med mina favorit låtar så jag är mer än nöjd. De bästa låtarna var "Sorry" och "Baby". 

Någonting som jag verkligen störde mig på var mobiler och ryggsäckar, allvarligt vem har på sig en ryggsäck på en konsert där alla står som klister på varandra? Och mobilerna? De var folk som stod och filmade konstant i 2 timmar. Jag tycker att man ska dansa och sjunga med till låtarna. Jag menar inte att man inte ska fota och filma men man behöver inte göra det till varje låt som han spelade. På t.ex sista låten som var "sorry" så såg jag och Oliva absolut ingenting. Folk stod och filmade hela framträdandet. Sååååå tråkigt. 

Kvällen var jätte bra och det var skit kul att se honom live igen. Det var kul att se Olivia igen även om det bara var för några timmar :( 

Nu ska jag gå och lägga mig så sov gått. Puss!


Likes

Comments

1. Jag har spelat handboll så länge som jag kan minnas, för ett och ett halvt år sedan så bytte jag jag från AIK till Bolton.

2. Jag går första året på gymnasiet, jag läser samsam på Blackeberg.

3. Jag blir lätt uttråkad.

4. Hemmadagar är bäst!

5. Jag ÄLSKAR kläder. Nästan lite för mycket ;)

6. One tree Hill och Gossip Girl sviker mig aldrig.

7. Jag älskar julen.

8. Jag säger "huggorm" inte "huggorm"

9. New York, bästa stället jag har varit på.

10. Jag kan leva på Taco.

Likes

Comments