Tröja från NAKD

Igår bar jag den här tröjan med stolthet, jag menar hur cool är inte den? En ny favorit i garderoben!

Igår kväll drog jag på en spontan bio i Borås med några tjejkompisar. Vi kollade Blair Witch och jag satt och höll för ögonen i stort sätt hela filmen. Sån fegis är jag haha.
Efter det hade vi bokat ett bord på pinchos, har aldrig ätit där innan men har hört väldigt mycket bra om det stället och det stämde. Fick tyvärr inte med mig kameran så blev inga bilder... (silly me!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

drömmer mig tillbaka till dessa dagar vid havet...

Likes

Comments

Efter att ha spenderat halva dagen på sjukhuset i Gbg och resten av dagen i soffan kände jag att jag behövde rycka upp mig och ge mig ut i det sköna vädret.

26 grader 13 September?? Vad händer Sverige?!

Det blev i alla fall några kilometer med löpning blandat med gående. Och efter det några styrkeövningar hemma i trädgården. Härligt!

Likes

Comments

"You are my best friend, my human diary and my other half. You mean the world to me and I love you"

Likes

Comments

Kolla vad som låg i brevlådan när jag kom hem häromdagen. Vad som finns i får ni se någon annan dag. XO

Likes

Comments

I lördags firade vi min moster och hennes man som fyllde 60 med en tur i Göteborgs skärgård. Vi åkte "Trubaduren" som båten kallades.
Det är en skaldjurs kryssning där vi fick en guidad tur i Göteborgs skärgård och till lunch blev det skaldjursbuffé där vi fick äta tills vi inte orkade mer. Super mysig dag på havet med släkt och familj!

Likes

Comments

Jumpsuit - HÄR

​Denna skönhet bar jag på Midsommarafton. Fick syn på den på instagram och beställde hem den direkt. Stilren, classy men ändå lite sexig. Love it!

Likes

Comments

Från en fin kväll på sjön som tyvärr slutade med spöregn

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Ida på stan för att ta en lunch på torgstallet. Vi hade sjukt mycket att prata om eftersom vi inte firade midsommar ihop i år. Vi hade nog kunnat sitta där i timmar haha. Vi planerade även lite inför helgens bravader då vi tar bilen upp mot sthlm, shit jag är så taggad! Eftermiddagen slutade iaf med lite shopping och efter det jordgubbar hemma i Idas säng, mysigt.

Likes

Comments

Wilma & Moa | Ida & Julia | Meja & Elin

Nelly, Maja & Ida | Jag & Wilma

​Midsommarafton spenderades på dagen hemma hos Fannie & Molly Samuelsson. Vi åt supergod midsommarmat, hade musik quiz och spelade lite kubb. Framåt kvällen tog de flesta (jag och några andra åkte bil haha) cyklarna ut till Marbäck där festen fortsatte hemma hos Moa. En lyckad kväll blev det och som nästan alltid avslutades min kväll med att jag somnade bredvid Christopher, så mysigt. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw