Tog mig in till Oxford street efter jobbet för att hälsa på Wilma på sitt jobb.
Hej på er,

i veckan har jag hunnit boka en resa, jobbat en hel del och blivit magsjuk. Inte så kul. Men förhoppningsvis så är det bara något jag ätit och kanske kan jag gå tillbaka till jobbet redan imorgon igen. Har också, som rubriken lyder, bokat en resa till min moster i Luxemburg. Åker redan om två veckor och det ska bli så mysigt att komma iväg lite.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

London
La bodega negra, kul middagsupplevelse med tequila som förrätt och dans som efterrätt.
Söndagspromenad, King's road
Sommarvärmen hittade fram till Hyde Park.

Efter jobbet idag gick jag och handlade inför kvällens middag. Måndag kväll och det var pastan, jag och det ett iskallt glas vin. Måndagen, som varken varit en av dem bättre eller sämre, avslutas med en kopp the framför Meltzer och döden. Vi kryddar väl på måndags-ångesten lite extra, tänkte jag.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag heter Wilma Dahné och är 19 år gammal. Jag flyttade från Sverige, Skövde till London i början av september. Jag arbetar här och delar en lägenhet tillsammans med en annan svensk tjej, som underligt nog, också heter Wilma. Ni kommer få följa min vardag i London där jag kort och gott skriver av mig för att komma ihåg vad jag egentligen gör på dagarna. En dagbok för mig, en dagbok för er. En öppen dagbok, helt enkelt. Läskigt.

Hur som helst, kan lika gärna nämna direkt att jag varken är duktig på att fota eller blogga så det får ni ha tålamod med. Välkomna!

Likes

Comments

Daily


Tisdag idag. Inte hänt särskilt mycket mer än att jag jobbat, lagat mat och däckat framför en dokumentär. En avslappnad tisdag, vilket behövs ibland. Kram

Likes

Comments