Vardag

Igår vara jag inne i Kungsträdgården efter skolan med en kompis för att kolla på Rix FM festivalen men det var inte så bra så vi torg och träffade några kompisar till min kompis och åkte runt lite i deras bil innan jag var tvungen att dra hem då jag hade skola idag. Gick från 8.30-16.30 idag vilket är så sjukt segt men imorrn däremot har jag bara en lektion och slutar därför 12.10 vilket är så skönt på en fredag.

Idag har det inte hänt så mycket mer, träffade en kompis och vi snackade om typ allt möjligt. Ibland är det skönt att prata av sig lite även fast det i stunden kan kännas jobbigt så behövs det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Food, Vardag

Här om dagen så ställde jag mig och bakade en citronmarängpaj för att vi skulle ha kräftskiva med mina budföräldrar men det blev inställt i sista sekund pågrund av sjukdom så det blev inget med de men pajen blev uppäten igår istället då min brorsa kom på besök.

Likes

Comments

Vardag

Första skoldagen idag på mitt andra år är nu avklarad. Dagen har i stort sett bara bestått av att visa runt de nya ettorna på skolan och området runt skolan precis tvåorna och treorna gjorde med oss förra året. Eftersom jag går dans på gymnasiet så gjorde vi även en lite välkomsdans till ettorna så att de skulle känna sig välkomna.

Även då det var första dagen så gick vi väldigt länge så är nu helt slut trots de lilla vi gjort så ska bara sätta mig och kolla på någon serie, äta gott och bara ta de lugnt och ladda inför alla kommande skoldagar fulla med ångest.

Likes

Comments

Vardag

Nu börjar nedräkningen till skolstarten, bara 1 vecka av sommarlovet är nu kvar och den börjar jag med att spendera hela dagen hemma framför Netflix och Youtube med feber, huvudvärk, ledvärk och halsont, och jag som hade tänkt hitta på massa roligt nu sista veckan innan helvetet sätter igång igen men icke san icke.

Även trots att jag inte tycker om min skola för fem öre så ska det åtminstone bli någorlunda skönt med alla rutiner som man helt tappat nu under sommarlovet. Jag hoppas att denna termin inte kommer vara lika jobbig så förra vilket jag egentligen tvivlar på men man kan ju iallafall försöka hoppas.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag legat i solen vid poolen i stort sett hela dagen med 23 grader i skuggan. Även hjälp pappa lite också med att städa husvagnen då vi ska sälja den för att vi var köpt husbil. Till middag blev det mat från grekiska kolgrillen då pappa ville bjuda mamma och mig på middag då det är våran namnsdag idag, mammas förnamn och mitt mellannamn.

Senare ikväll ska jag träffa några kompisar och vi kommer förmodligen åka lite bil då en av dem är över 18 och bara snacka om allt möjligt som hänt på den tiden vi inte sätts.

Likes

Comments

Life

Hej finisar. Det var ett tag sedan jag var aktiv här, tänker inte komma med en lång förklaring om att jag har varit upptagen för jag har allt annat än att varit upptagen. Anledningen till att det stått väldigt stilla här är pga att jag inte haft någon motivation men de tänkte jag försöka skaffa igen så därför testar vi nu igen och vad passar inte bättre än att ni får lära känna mig lite bättre så här kommer några sanningar om mig.

Jag är en bokmal och kan läsa ut 1 bok på en dag. Det är något som händer när man börjar läsa, man lever sig in och i vissa böcker kan man relatera så himla mycket. Den senaste boken jag läste var "den handlar om dig" och i den boken så kunde jag verkligen sätta in mig själv och relatera till nästan allt som hände huvudkaraktären. Tycker att det är extra intressant att läsa och fastnar mer i boken när den speciellt utspelar sig i områden man känner igen vilket denna bok även gjorde, den utspelade sig i och runt omkring Stockholm så när de nämnde någon gata så visste man exakt vart dem var någonstans.

Älskar popcorn med choklad. Två av mina favoriter, vad är inte bättre än en kombo? Oreomarabou är även väldigt gott till salta chips och popcorn passar även väldigt bra med ostbågar också så om ni inte provat något av detta så tycker jag att det ör dags att göra det.

När jag var knappt 1 år så tog mamma över en kompis till mig som hade vattkoppor för att jag också skulle få de och slippa det när jag blev större. När jag var ute med mamma och pappa så kollade människor på mig, de tyckte väl att jag såg rolig ut eller att de va konstigt att mina föräldrar hade tagit ut mig.

Jag har lidit av social fobi, aldrig blivit diagnostiserad med det men mycket tyder på att jag haft det; har haft väldigt svårt att vissats bland människor jag inte känner men även med människor jag känner också. Har även svårt att prata i telefon fortfarande men det var så mycket värre förut och samma med att äta mat, förut avstod jag nästan från att äta ifall vi skulle äta borta eller hade gäster men så är det inte längre, nu försöker jag verkligen för att jag vill kunna göra saker fästen det finns människor runt ömkrig. Sen jag blev konfaledare så har min sociala fobi i stort sett förvunnit vilket jag tycker är så himla skönt. Nu tycker jag att det är kul träffa nya människor men haft fortfarande svårt för vissa saker ism jag nämnde.

Tyck att jag är konstig med jag gillar varken pannkakor, tacos, pizza, hamburgare eller kebab. Självklart går det att äta men det är inget jag väljer i första hand.

Är det något mer ni vill vet om mig så får ni jätte gärna skriva det i kommentarsfältet så tar jag upp det i en Q/A eller i en sanningar om mig.


Likes

Comments

Resor

Telefonkiosk

London eye

Big ben

Lite övriga bilder

Likes

Comments

Vardag

Måndag - Första dagen på jobbet, har arbetstiderna 8.30 - 15.00 med 30min lunch. Ska arbeta på en resturang på ett äldreboende, kommer även få lite andra uppgifter så som att städa, diska men även ha lättare aktiviteter för dem boende. Hoppas verkligen att jag kommer att trivas och klara av dessa 3 veckor framöver av jobb. Förra året sommarjobbade jag också men klarade bara av att jobba 2 veckor sedan var jag helt slut och orkade knappt gå upp på morgonen, detta var pga min sjukdom så därför hoppas jag att jag kommer att klara av alla veckor i år.

Har precis kommit hem från jobbet då jag fortfarande är sjuk men eftersom det var första dagen så ville jag åtminstone åka dit och presentera mig. Nu sitter jag i soffan och tänka kolla på någon serie. Vid 15 tiden bär det av till sjukgymnasten för att gå igenom övningar jag ska göra för min rygg då jag har haft väldigt mycket problem med den på senaste. Eftersom jag är sjuk så kommer jag inte att få träna idag så kommer få hem övningar jag ska göra hemma sen när jag blir frisk.

Tisdag - Jobb 8.30 - 15.00.

Onsdag - Jobb 8.30 - 15.00. Ska dra in till stan efter jobbet tror jag och fixa lite små grejer som behöver göras om jag är frisk.

Torsdag - Jobb 8.30 - 15.00. Åka och kolla på skor då mina är helt förstöra och på gränsen till försmå, sen kanske det blir något mer men de får återstå och se.

Fredag - Jobb 8.30 - 15.00. Efter jobbet blir det att fira mig med några kompisar så kommer förmodligen vara helt förstörd dagen efter men det är sånt man får stå ut med för man fyller ju bara år 1 gång om året.

Lördag - Kommer förmodligen vara helt slut men ska eventuellt träffa en kompis beroende på hur jag känner efter dagen innan.

Söndag - Samla nya krafter inför andra jobbveckan.

Bild från London

Likes

Comments

Vardag

Idag blir jag 17 vilket enligt mig är typ sämsta åldern då man bara väntar på att bli 18år.

Min syster och hennes familj kommer hit en stund och även min brorsa för att fira mig lite. Jag själv mår inte så bra då jag har fått feber och är väldigt hängig så vet inte hur länge jag kommer orka hålla i gång idag men om jag orkar så ska jag eventuellt träffa några kompisar senare ikväll innan det är dags att hoppa i säng för att försöka ta sig till första arbetsdagen imorgon.

Likes

Comments