Hallå på er! Torsdag & redan helg, vilket var väldigt behövligt nu. Usch, skolan är riktigt jobbig nu faktiskt. Jag sitter iallafall i bilen påväg ner mot Varberg tillsammans med Anna & hennes mamma. Vi ska nämligen till Asia Spa, så det blir en riktigt mysig start på denna långhelgen! Ha en bra kväll hörrni!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Bild från säsongens sista fotbollsträning igår

​Sitter på min första lektion för dagen och är klar med grejerna vi skulle få gjort så jag slänger in ett inlägg. Igår var jag i skolan som vanligt, tog en prommis hem, sov en stund, och åkte på fotbollsträning som jag inte var med på, utan var bara med och kollade på eftersom ryggen fick sig en och annan smäll på matchen i söndags. När jag kom hem pluggade jag enda fram tills paradise började. Och det är ungefär så min dag kommer se ut idag med, plugga röven av mig inför provet imorgon och sen kolla ph. Ha en fin dag!!

Likes

Comments

Hallå på er. Redan söndag kväll, fan va fort helgerna går. Min blev något stressig men en väldigt lyckad sådan! Igår åkte jag som sagt hem till Clara för att fira henne med ungefär 20 andra tjejer vilket blev asbra. Vi åt och drack gott fram tills niotiden då vi hoppade på bussen. Resten av gänget drog till Göteborg men jag mötte upp mina tjejer på bussen, då vi skulle vidare till Johan.

Kvällen började jättebra, med sång, dans och ett gött gäng. Men den slutade mindre bra. En olycka där ambulans blev inkopplad, vilket blev väldigt rörande. Vi stannade ett tag till efter incidenten, men vid 4 tiden somnade jag hemma hos mig. Hade trots detta en jättebra helg, så jag är nöjd. Hoppas eran var lika bra. Kramis <3

Likes

Comments

Igår överraskade alla tjejer i klassen Lisa hemma hos Carin, och vilken bra kväll det blev till slut. Vi satt och lekte lekar, åt gott, och dansade tills det blev natt. Lisa blev jätteglad för att vi fixat detta för henne, och det var viktigast. Jag hade verkligen en rolig kväll, älskar mina tjejer!! Hoppas ni hade en lika bra kväll som oss.

Nu ska jag iväg på 50-årskalas för min morbrors fru om en stund, och sen bär det iväg direkt till Clara för att fira henne med en massa tjejer. Grattis återigen min allra finaste Clara<3 Sen efter det åker resten av gänget in till Göteborg, men jag ska vidare till Johan för festligheter där istället. Det blir en fullspäckad, men förhoppningsvis asbra dag. Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments