God morgon lördag!! Gårdagens planer vände från roadtrip till vinkväll. Lina tog tåget hit som på den gamla goda tiden dvs förra hösten och vintern. Vi tog en box vin och satte oss på mitt rum och lyssnade på musik, sämre kan man ha det.

Sen dök Anton och Douglas upp och stod ut med mina och Linas odödliga insides och konstanta prat i några timmar haha!

Tydligen är jag och Lina världsmästare i att prata i munnen på varandra men ändå inte missa ett ord. Ibland har vi tom TVÅ ämnen igång samtidigt, slå det. Så något trötta i huvudet åkte dom ca 23.30-00 (vinet var gott så har inte så bra koll..). Sen fortsatte vi flamsa och bara ha så himla kul som på den gamla tiden innan all skola tog över. Verkligen kul!

Idag då? Marknad på bruket står på schemat. Sen blir det att röra sig mot Eskilstuna fram mot kvällen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallåhallå! Klockan 05:55 ringde klockan imorse. Trots att jag har sovmorgon till 12:00 i skolan idag. Hade nämligen riskettan idag 8:00 så applåder till min superplanering!!

Men, riskettan var verkligen inte så tråkig som så många säger. Tycker timmarna flög förbi då informationen slår en och når en. Inte precis så jag sitter och gäspar och kollar klockan. Kan även bero på Hasses trafikskolas jätteduktiga föreläsare (?) Jossan! Cred till Hasses och Jossan verkligen 10/10.

I skrivande stund sitter jag på tåget och har halvt ätit en plocksallad som får en svag 2/10. Och det beror inte på min blandning, för den är bäst. Allt smakade bara plast och gammalt typ, uääk. Men åt ändå, mat är mat. (Eller så var det för den va dyr och jag är snål vem vet..)

H E L G HÖRRNI!!! Så skönt. En ledig helg dessutom!!! Tagggg. Hoppas på lite fest och annat kul. Har sån otrolig energi så måste bara göra något. Hela veckan har varit energi för mig? Känns så himla kul, längesen jag hade ork osv.

Likes

Comments

Detta med blogg? Det var länge sen. Har saknat att skriva - och då menar jag annat än samhällsuppsatser, historiaexaminationer och matteprov. Att blogga i sig känns som att man måste ha en ursäkt för. Annars skäms vi lite, det blir pinsamt att ha en blogg. Vill ni höra min ursäkt?

Jo, jag har bloggen igen för att det är så otroligt roligt att skriva, planera och fota till blogginlägg. Verkligen jätteroligt! Men också för att det är ännu roligare att gå tillbaka och se på vad jag hittat på och vad jag skrivit. Sen såklart för att underhålla andra. Och "andra" är alltså du som läser.

Sen vore det ju lite underlättande om fler än jag var intresserade av att se lite av min vardag (glamourösa vardag vill jag lova) och kika in här då och då för att checka lite mobilredigerade bilder (tack vsco) och lite skön text om min dag som topping på de.

Gillar inte denna typ av inlägg, meningslöst tjat om vad som kommer finnas här. Som en innehållsförteckning utan vidare innehåll. Om sanningen ska fram ville jag egentligen slänga upp ett första inlägg här, och visa att jag är tillbaka! Och har världens ambition och motivation till att skriva massor med intressant här! Och inom parentes, visst är jag tjej på (snart...) 18 år. Men intressant behöver inte betyda rea, väskor och ha-begär. Tro mig. Jag har annat kul som cirkulerar i mitt huvud som ibland är superidéer och ibland... inte superidéer.

Snart är denna blogg i rull! Hoppas någon vill hänga med.

Likes

Comments