Hej på er! Är allt bra? 😃

Ligger nu i soffan efter en intensiv eftermiddag/kväll och bästa Victor lagar mat till oss ❤️

Nu börjar jag äntligen vara på god väg tillbaks till min vardag igen, tre hästar har blivit ridna idag efter skolan och det kändes jätte bra! Först ut var Kenny, han har haft ett litet break nu då han fick en envis hosta som inte riktigt ville ge med sig. Men idag vara han tillbaks på banan och det med besked! Så fin han var! 😊 Toppen känsla genom hela passet trots att han har vilat relativt länge nu, det var väldigt kul att få rida honom igen. Det finns få ponnyer jag suttit på som ger så bra ridkänsla som han gör!

Sedan bytte jag ponny till Calle istället och han fick gå ett joggingpass i väldigt låg men rund form, han var super duktig idag också! Han har börjat fatta vad jag menar när jag vet honom om att sträcka ut halsen, han har haft väldigt svårt för det men det kändes som ytterligare en polett ramlade ner idag, superponny! 😃

Jag sparade såklart favoriten till sist, min bästa Henke! Även han bjöd på ett toppenpass, bortskämd med fina hästar... Han fick också gå ett pass i lite lägre form idag med endast fokus på framåtbjudning. Det blev lite lek, mest lätt sits i galoppen och mycket klapp & beröm = superglad häst! ❤️ Han är verkligen så rolig för han visar väldigt tydligt när han är nöjd, speciellt när man låter honom galoppera på lite, då börjar han nästan "studsa" fram och frustar hela tiden, härliga Henke!

Imorgon kommer Linnéa till Calle igen, skall bli kul att få visa upp honom nu då han känns så fin!
Nu tror jag maten börjar bli färdig
😊
Vi hörs imorgon, Kram Wilma
❤️

Min bästa ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments