Godkväll! Är allt bra? 😊
Jag sitter nu påväg hem i lastbilen från ett magiskt pass med min fina Henke. Allting stämde idag, fina piruetter, super fina serier, otrolig trav och toppen form med bra kontakt, vad mer kan man begära?! Vet att det låter lite för bra för att vara sant, men den kändes nästan alldeles för bra för att vara sant och då får man faktiskt skryta lite tycker jag! Detta kändes som en super bra uppladdning inför helgens tävlingar i Willands, det är andra OBS-tävlingen för mig och Henke och vi är super taggade att få visa upp oss igen!

Startar PSG imorgon och efter det skulle vi alla träffa Tina, landslagsledaren, för ett kort möte!
Jag har laddat upp ett kort filmklipp på min instagram från kvällens superpass, heter wiilmabjork där om ni vill kika!

Hörs imorgon!
Kram Wilma ❤️

Fina och luftiga byten idag!

& super trav med min super häst! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Allt bra?
Igår var en väldigt effektiv dag, jag filmade en ny försäljningsfilm på Kenny, lägger ut den här så fort jag har fått ordning på allt! Sedan var tandläkaren hos oss och raspade tänderna och kolla så allting var bra, det var ingen häst som hade något speciellt men tänkte låta dom vila idag ändå.

Idag är jag i skolan igen, har just nu rast från företagslektionen! Har en relativt kort dag idag, skönt 😍 När jag kommer hem så ska jag fortsätta skriva på mitt examensarbete så jag kan få det klart. Och kan jag sen inte hålla mig ifrån stallet så tänker jag gå upp och rida lite, har en fin 6-årig ponny i stallet som jag skall utbilda och tävla, tänkte presentera honom lite närmre för er under veckan.

Hörs senare!
Kram Wilma
❤️

Likes

Comments

Hej! Allt bra?
Tänkte summera helgen som varit 😊
Eller det började egentligen redan i onsdags när Zidan och hans nya ryttare Elise med hennes familj kom ner till oss. Då hjälpte jag henne med Zidan och jag tränade även två hästar för Ditte. Sedan började tävlingarna i Hästhagen i Fredags med att Elise debuterade på banan med Zidan, dom red först LA:1 som gick super bra, fint flyt hela tiden och jag bara stod och log! Tänk vilken resa jag gjorde med denna ponnyn och nu är nästa ryttare påväg mot samma resa och mål som jag hade ❤️ Dom red ihop 67% och placerade sig som 2:a. Dom red även LB:1 och fick 66%, något mattare men fortfarande samma fina och mjuka ridning. Även Zelma, min lillasyster, debuterade på banan med min fina häst Vlorie, dom skall rida childrentävlingar tillsammans detta året vilket ska bli så spännande! Dom red ihop 70,9% i deras allra första start tillsammans och det var även första tävlingen för Vlorie på mer än 1 år så hon skötte sig bra!

Lördag:
Dagen började med ponnysarna och det var väldigt många ponnyer och startade eftersom det är OBS-tävling för dom, så det var extremt hög nivå på tävlingen, kul! 😍 Zelma startade med Maine i FEI lagtävlansprogram för ponny och fick till en riktigt bra runda, 68,3% och en fin 12 plats i ett tufft startfält!
På eftermiddagen var det dags för mig och Henke att starta i nationell PSG, och vi gjorde en fin runda och fick ihop 66% trots att ryttaren är vimsig och fick en räknemiss i ena serien med galoppombyten.. Kan även tillägga att det var fruktansvärt väder hela lördagen, det var regn hela dagen och även snöstorm och endast 1 plusgrad, och alla banor blev översvämmade. Jag är riktigt imponerad över alla ryttare, tränare, föräldrar, ponnyer, hästar och inte minst för arrangörerna som skötte detta proffsigt utan ett endaste klagomål! Riktigt bra jobbat!

Söndag:
Började dagen med sovmorgon, riktigt skönt och välbehövligt! ❤️ Sedan var det dags för Zelmas andra start med Vlorie, denna gången var dom ännu lite mer samspelta och vågade satsa ännu lite mer vilket resulterade i en finfin vinst på 70,3% med en marginal på 3% till tvåan, lagom stolt här! 😉 Dom är även färdigkvalade till SM nu, häftigt!
På eftermiddagen var det dags för kür och det är alltid lika roligt att kolla på! Fina ponnyer med fina program och häftig musik, blir inte bättre! Zelma och Maine gjorde väldigt bra ifrån sig, Maine blev väldigt taggad då han inge gått kür sen vi var i Friends, men ett fint travprogram och något mer spänd galopp så fick dom ändå ihop 67%!

Måndag:
Började med att Zelma och Maine startade FEI mästerskapsprogram, han var så fin i traven och skritten och även början på galoppen, sedan blev det väldigt spänt i galoppen tyvärr och då blir inte de så lätt att göra avslappnade enkla byten. Men de fick ändå ihop 65% vilket betyder att de har höjt sin lägstanivå väldigt mycket! 🌟
Sedan var det dags att åka hem och äta lunch och börja förbereda Henke och Zidan för deras starter. Jag startade nationell FEI Mästerskapsprogram YR och hade en så bra känsla! Jag och Henke börjar bli mycket mer samspelta även inne på banan nu och det är så häftigt! Jag var så nöjd när jag kom ut från banan och vi fick 67% och blev även 2:a placerad, så kul!
Zidan och Elise var så fina på framridningen! Sedan blev det tyvärr missförstånd när dom skulle in på banan då dom släppt in ekipage på collectingring så Elise fick inte komma in i ridhuset utan fick skritta utanför, och då tappade dom lite känslan och därför blev det lite fel i programmet. Men det är sånt som händer och jag är så stolt över deras prestation! Det kommer bli hur bra som helst och dom kommer bli farliga! 🌟

Nu har vi lite paus och tid för att träna och bli ännu bättre i två veckor innan det är dags för tävlingar i Willands, min andra OBS-tävling!
Vi hörs, ha det bäst sålänge!
Kram Wilma ❤️

Likes

Comments

Hej alla glada!
Är allt bra med er?

Med mig är allt super, alla hästarna går bra och allt flyter på. Jag har haft ett lite längre uppehåll härifrån ett tag, kände att motivationen för allt sviktade ett tag och då orkade jag helt inte pressa fram inlägg här bara för att det skulle vara så. Det var mycket med skolan och sena kvällar så jag valde helt enkelt att bara "strunta" i min blogg för ett tag.
Men nu känner jag mig fit for fight igen, skolan är inne på sista blocket och det är dags för examen, jag har sökt ny utbildning, hästarna är fina och allt bara flyter på som det ska, härlig känsla!!

Just nu sitter jag i lastbilen påväg hem från Hästhagen då Zelma red en klass imorse, påsken har spenderats på Hästhagens årliga tävlingar med fina familjen + andra fina familjen som köpt Zidan utav mig, dom är nere hos oss och gör sin tävlingsdebut och de gjorde dom med bravur, placerade sig som 2:a i LA:1 och idag ska dom debutera i LA:p1, all lycka till till dom 🌟
Jag ska även rida min fina Henke så jag kan uppdatera er ikväll hur det gått för oss ❣️

Kram Wilma

Fina Maine & Zelma innan dagens start ❤️ Även Maine har finfint täcke ifrån Hearts For Horses!

Likes

Comments