Hejsan, det var ett bra tag sen!
Det har har hänt en hel del och det är faktiskt därför jag inte hunnit med att skiva någonting här. Den största anledningen är för att jag börjat läsa på Flyinge och jag tänkte skriva om just Flyinge och vad jag gör där i detta inlägget då det var någon som ville det!

Jag har börjat på Unghästprogrammet som är en 1 år lång utbildning. Det är riktigt roligt och jag har lärt mig så otroligt mycket på bara dessa 2 veckorna jag har gått där. Man får vara med enda från början tills det att man har en så kallad "färdig" häst. På Flyinge blev alla tilldelade vars två hästar, en A-häst och en B-häst, A-hästen är lite äldre och något mer riden och B-hästen är lite yngre och inte lika mycket riden. A-hästen är även ägd av Flyinge och B-hästen är ägd av en utomstående som har tagit sin häst till Flyinge för att få den utbildad. Alla hästar har gått på bete hela sommaren och det vi gjorde första dagen var faktiskt att hämta hem dom där ifrån.

Min A-häst heter Cronist, det är en valack efter Conthargos-Wanderer och han är född 2011, det är en riktigt charmig häst som är väldigt rolig att jobba med. Super snäll i hoppningen vilket är bra för en dressyrnörd som mig... Han är även väldigt mysig att hålla på med, såväl i boxen som i ridningen.

Min B-häst heter Baltiki LS, det är ett sto efter Baltimore-Cor de la Bryere och hon är född 2012, det är en väldigt snäll och rar häst med mycket potential och arbetsvilja. Än så länge har vi bara ridit och longerat våra B-hästar i ridhus men där sköter hon sig väldigt bra. Vi provade även att rida över bommar här om dagen och det skötte hon utmärkt.

Jag trivs jätte bra på Flyinge, visst att det är tufft ibland och det är tidiga morgnar och sena eftermiddagar så är det ändå så härligt eftersom jag varje dag får göra det jag älskar! Att få umgås så mycket med hästarna och få arbeta och vara på ett så proffsigt ställe som Flyinge är något jag drömt om att få göra länge!
Detta kommer bli ett så roligt och lärorikt år!

Detta är charmtrollet Cronist! Ska fixa bättre bilder på mina hästar sedan så ni får se hur dom ser ut! 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Är allt bra?

Idag har vi först varit iväg i Löberöd med Vlorie för att göra den tredje behandlingen med stötvåg och det gick väldigt bra. Vlorie är så himla pigg nu, stackaren vill ju bara komma igång med träningen igen, hon blir alltid lika glad när man kör fram med transporten och springer alltid upp, hon älskar ju att få tävla och visa upp sig och jag orkar knappt vänta tills jag får sitta på hennes rygg igen!

Nu i eftermiddags har vi filmat vår ena häst Romantica, vi har nämligen tänkt ett tag på att sälja henne nu och idag var det dags för filmning och hon skötte sig jätte bra! Det är en super fin häst med massor av kvalitet och som kommer utvecklas jätte mycket om hon hamnar hos rätt person.

​Hon är verkligen vacker denna häst! 

Likes

Comments