Godmorgon/Hej på er alla!
Hur är läget med er? Jag har varit lite frånvarande här ett tag, det har varit så enkelt som att det varit väldigt mycket med skolan och då blir det tyvärr bloggen sol blir lidande.
Men nu har jag nya krafter och känner mig redo att börja uppdatera er med allt som händer med mig och alla hästar.

Kan börja med att berätta att min klass här på Flyinge höll i löshoppningen på årets bruksprov, det var väldigt kul och så intressant att vara med på banan och se samt höra allt på så pass nära håll. Även möjligheten att se så många fina hingstar och börja drömma om framtida föl och sånt kul!
Även en lite tråkig sak som att jag skulle debutera Msv:a igår men den tävlingen var inställd p.g.a. kvarka på den anläggningen.. Men det är bara att träna vidare och bli ännu bättre tills denna helgen då det är dags för vår debut istället, på söndag smäller det och då får ni hålla tummarna att vi sätter vårt kval och kan börja vår riktiga resa sen med de nationella klasserna som young rider.

Känner att jag får skriva ikapp flera inlägg istället för ett långt, så håll ögonen öppna idag för fler inlägg 👀

Kram Wilma

Min fina Hankey Bannister 🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Är allt bra?
Jag har nu precis kommit ner från stallet igen, hela stallet är färdigt och alla hästar ute! Idag börjar jag 10:30 så jag ska gå upp till stallet igen efter en snabb frukost och rida 2 hästar och longera en!

Igår var en lång dag, spenderade 15 timmar i stallet med de underbara djuren! Dagen avslutades med att jag red först Henke för mamma och sedan Kenny. Igår använde vi lite bommar när jag red, jag älskar att använda bommar i ridningen! Hästarna blir mycket mer uppmärksamma och man får också en annan bjudning då dom lägger fokuset på bommarna. Henke var dock lite misstänksam för vad det var som låg på marken, han tyckte mest dom var i vägen för honom, stackaren! 😄
Kenny var väldigt duktig, han är alltid så positiv att jobba med!
Idag är det Calles tur att jobba med bommarna, vi får väl se hur de går...!

Nej, nu måste jag gå och äta! Vi hörs under dagen, kram Wilma

Inte helt nöjd, stackaren! 😂

Likes

Comments

Vilken häst jag har, sån energi och vilja att alltid göra rätt! I gårdagens klass hade vi ett jämnt flyt, fina byten och inga missar vilket resulterade i att vi vann klassen! Vi debuterade alltså nationellt tillsammans igår och vann. 🙌🏻

Henke var super duper fin på framridningen, väldigt framme och lätt i handen och jag satt bara och log! Vilken häst jag har alltså!

Inne på banan sen så blev Henke lite blyg, han har ju inte alls tävlat så mycket och har därför inte så mycket erfarenhet. Men han är så himla cool, inte "tittig" alls utan går alltid. Jag är så nöjd med vår prestation tillsammans och efter 4 starter så har vi blivit placerade i 3 och vunnit en, väldigt bra va?! 😄

Älskar dig över allt!

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu i restaurangen på Flyinge och laddar upp till min start sen! Jag har stalltjänst nu vid 11 och sedan kommer mamma med Henke vid halv 2 och sedan startar jag halv 3.

Jag hittade super fina bilder på Equipe sen igår och blev ännu mer taggad! Ska köpa någon bild sen som jag kan ha, tycker det är kul att ha som minne😊

Vi hörs mer sen efter ritten!
Kram Wilma

Likes

Comments

Hej! Är allt bra?

Idag har jag varit i Flyinge hela dagen, först stalltjänst 06:30 och sedan har jag tävlat med Henke idag! Vi debuterade MSV:b2 och det gick väldigt bra faktiskt, vi landade på 67,5% och blev 5a på de! På framtidningen var han en på miljonen, har aldrig haft den känslan innan! Väldigt explosiv men samtidigt med mig till 110%, det var så häftigt och verkligen en obeskrivlig känsla!

Imorgon är det dags igen, då ska vi debutera ännu ett nytt program och då ska vi rida FEI lagprogram för juniorer, jag är ju egentligen young rider från och med detta året, men behöver kvala till MSV:a och det kan man göra i juniorprogrammen 😊

Nu står jag och kollar på massa fina ekipage och sedan har jag en stalltjänst kvar att göra innan jag ska hem och pussa på mina fina hästar!

Kram Wilma

Du är så älskad, fina häst!

Finaste plastrongen från Fancy By M, passa på att designa din egna turplastrong! 🌟

Schabrak från GP Horse 🌟

Likes

Comments

Täcke från Hearts for horses

Schabrak + lindor från GP Horse

I förra helgen tog jag med mig Zelma med kameran och gick till ett av våra fält för att rida Henke och ta lite fina bilder, och det blev en hel del fina bilder men tyvärr har jag inte lyckats få över alla bilder på telefonen.. men jag har två fina bilder i alla fall!

Henke uppskattade verkligen att få springa av sig på fältet och ibland tog hans busiga humör över lite väl mycket så jag kan ju säga som så att jag hängde väldigt löst i mellan åt.. Haha, han är verkligen som en busig lite ponny när han börjar bocka och hålla på!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte berätta för er om träningen för Johanna i onsdags, jag och pappa lastade Henke i vår nya lastbil och styrde mot Ängelholm och årets första träning för Johanna! Henke var verkligen otroligt fin och jag satt bara och log genom hela passet, den känslan jag hade då har jag nog aldrig haft innan, det var magiskt!

Vi red igenom lite program som jag ska rida i Flyinge v.4 för att känna på lite linjer och vägar så jag lättare kan planera hur jag ska rida på bästa sätt på tävlingen sen.

Det var så himla kul att träna igen och det blir ännu roligare när man får kommentarer från Johanna så som "jag vet inte riktigt vad vi ska träna på idag, för han är så fin"! Det känns verkligen toppen och som att jobbet man lägger ner verkligen lönar sig!

Fina fina Henke, är så spänd på att se vad detta året kommer ge oss!

Vår nya lastbil, hur fin?!

Finaste Henke. Schabrak + lindor från bästa GP Horse!

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa er här om en otroligt fin ponny jag har till salu hos mig, det är en valack född 2001 e.Vermont. Han har startat upp till FEI dressyr med flertalet ryttare och med mig så vann han förklassen till 2016 års Lag-SM på 69% och i gick även i bronslaget på samma tävling. Under den helgen kvalade vi även till individuellt SM efter endast en månad tillsammans. Han har även resultat i fälttävlan med tidigare ryttare och han hoppar även med fin teknik och tycker det är fantastiskt kul!

Kentucky är en otroligt härlig och lätt ponny som är en fantastisk läromästare. Han har väldigt mycket kvar att visa på tävlingsbanan och han älskar att tävla och få visa upp sig. Han är underbar i all hantering och lätt att ha att göra med i alla situationer så som att sko, klippa, lasta, ha på tävling, rida ut m.m.

Hans annons finner ni om ni följer denna länken http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=995748&inriktning=4&typ=12

Ni kan även kontakta mig på mail, wiilmabjork98@hotmail.com om ni vill veta mer om denna superponnyn!

Kram Wilma

Likes

Comments

Hejsan!
Nu är det verkligen för längesedan jag uppdaterade er här, skäms på mig!

Är allt bra med er? Med mig är det super tycker jag, alla hästarna känns toppen och snart drar tävlingssäsongen igång igen ÄNTLIGEN!! Har längtat så!
Under tiden som jag varit frånvarande här så har jag hunnit fira både jul och nyår, vi har fått snö som låg ett tag men som töat bort helt nu och fågelkvittret börjar komma tillbaka, samt att hästarna både har haft vintervila och vinterträning som nu är över.

Jag sitter just nu i bilen och har väldigt mycket tid nu, så jag tänkte skriva av mig lite i några inlägg så jag kan uppdatera er om allt som hänt under den senaste tiden!

Kram Wilma

Likes

Comments

Hej alla glada!
Jag sitter just nu hemma en snabbis och äter frukost, jag ska köra ner till Flyinge igen om ca en kvart och fixa lunchstalltjänst!
Dagen började 06.30 nere i Flyinge idag då jag har stalltjänst över helgen tillsammans med 4 stycken andra ifrån klassen. Jag hade sån tur så jag var ledig över julen och jobbar över nyår, så perfekt!
Men nu är det dags att börja ta upp rutinerna igen, jag har varit ledig ifrån skolan i ca 1 1/2 vecka och har "bara" haft stallet hemma att ta hand om + hästar att rida. Det har inte varit så bara men jag vet att det kommer bli väldigt mycket jobbigare nu då jag måste rida alla mina hästar på kvällstid istället för på dagen och det kommer betyda väldigt lite sömn i de närmsta 6 månaderna men vill man bli bäst finns inga genvägar!

Det som är kvar av dagen idag kommer gå åt att vara på Flyinge fram tills ca 16:30 och sedan är det snabbt hem här för att rida 5 hästar, längtar tills jag sitter i sadeln ikväll på mina fina hästar!

Kram Wilma

Likes

Comments