Godkväll! Är allt bra? 😊
Jag sitter nu påväg hem i lastbilen från ett magiskt pass med min fina Henke. Allting stämde idag, fina piruetter, super fina serier, otrolig trav och toppen form med bra kontakt, vad mer kan man begära?! Vet att det låter lite för bra för att vara sant, men den kändes nästan alldeles för bra för att vara sant och då får man faktiskt skryta lite tycker jag! Detta kändes som en super bra uppladdning inför helgens tävlingar i Willands, det är andra OBS-tävlingen för mig och Henke och vi är super taggade att få visa upp oss igen!

Startar PSG imorgon och efter det skulle vi alla träffa Tina, landslagsledaren, för ett kort möte!
Jag har laddat upp ett kort filmklipp på min instagram från kvällens superpass, heter wiilmabjork där om ni vill kika!

Hörs imorgon!
Kram Wilma ❤️

Fina och luftiga byten idag!

& super trav med min super häst! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Allt bra?
Igår var en väldigt effektiv dag, jag filmade en ny försäljningsfilm på Kenny, lägger ut den här så fort jag har fått ordning på allt! Sedan var tandläkaren hos oss och raspade tänderna och kolla så allting var bra, det var ingen häst som hade något speciellt men tänkte låta dom vila idag ändå.

Idag är jag i skolan igen, har just nu rast från företagslektionen! Har en relativt kort dag idag, skönt 😍 När jag kommer hem så ska jag fortsätta skriva på mitt examensarbete så jag kan få det klart. Och kan jag sen inte hålla mig ifrån stallet så tänker jag gå upp och rida lite, har en fin 6-årig ponny i stallet som jag skall utbilda och tävla, tänkte presentera honom lite närmre för er under veckan.

Hörs senare!
Kram Wilma
❤️

Likes

Comments

Hej! Allt bra?
Tänkte summera helgen som varit 😊
Eller det började egentligen redan i onsdags när Zidan och hans nya ryttare Elise med hennes familj kom ner till oss. Då hjälpte jag henne med Zidan och jag tränade även två hästar för Ditte. Sedan började tävlingarna i Hästhagen i Fredags med att Elise debuterade på banan med Zidan, dom red först LA:1 som gick super bra, fint flyt hela tiden och jag bara stod och log! Tänk vilken resa jag gjorde med denna ponnyn och nu är nästa ryttare påväg mot samma resa och mål som jag hade ❤️ Dom red ihop 67% och placerade sig som 2:a. Dom red även LB:1 och fick 66%, något mattare men fortfarande samma fina och mjuka ridning. Även Zelma, min lillasyster, debuterade på banan med min fina häst Vlorie, dom skall rida childrentävlingar tillsammans detta året vilket ska bli så spännande! Dom red ihop 70,9% i deras allra första start tillsammans och det var även första tävlingen för Vlorie på mer än 1 år så hon skötte sig bra!

Lördag:
Dagen började med ponnysarna och det var väldigt många ponnyer och startade eftersom det är OBS-tävling för dom, så det var extremt hög nivå på tävlingen, kul! 😍 Zelma startade med Maine i FEI lagtävlansprogram för ponny och fick till en riktigt bra runda, 68,3% och en fin 12 plats i ett tufft startfält!
På eftermiddagen var det dags för mig och Henke att starta i nationell PSG, och vi gjorde en fin runda och fick ihop 66% trots att ryttaren är vimsig och fick en räknemiss i ena serien med galoppombyten.. Kan även tillägga att det var fruktansvärt väder hela lördagen, det var regn hela dagen och även snöstorm och endast 1 plusgrad, och alla banor blev översvämmade. Jag är riktigt imponerad över alla ryttare, tränare, föräldrar, ponnyer, hästar och inte minst för arrangörerna som skötte detta proffsigt utan ett endaste klagomål! Riktigt bra jobbat!

Söndag:
Började dagen med sovmorgon, riktigt skönt och välbehövligt! ❤️ Sedan var det dags för Zelmas andra start med Vlorie, denna gången var dom ännu lite mer samspelta och vågade satsa ännu lite mer vilket resulterade i en finfin vinst på 70,3% med en marginal på 3% till tvåan, lagom stolt här! 😉 Dom är även färdigkvalade till SM nu, häftigt!
På eftermiddagen var det dags för kür och det är alltid lika roligt att kolla på! Fina ponnyer med fina program och häftig musik, blir inte bättre! Zelma och Maine gjorde väldigt bra ifrån sig, Maine blev väldigt taggad då han inge gått kür sen vi var i Friends, men ett fint travprogram och något mer spänd galopp så fick dom ändå ihop 67%!

Måndag:
Började med att Zelma och Maine startade FEI mästerskapsprogram, han var så fin i traven och skritten och även början på galoppen, sedan blev det väldigt spänt i galoppen tyvärr och då blir inte de så lätt att göra avslappnade enkla byten. Men de fick ändå ihop 65% vilket betyder att de har höjt sin lägstanivå väldigt mycket! 🌟
Sedan var det dags att åka hem och äta lunch och börja förbereda Henke och Zidan för deras starter. Jag startade nationell FEI Mästerskapsprogram YR och hade en så bra känsla! Jag och Henke börjar bli mycket mer samspelta även inne på banan nu och det är så häftigt! Jag var så nöjd när jag kom ut från banan och vi fick 67% och blev även 2:a placerad, så kul!
Zidan och Elise var så fina på framridningen! Sedan blev det tyvärr missförstånd när dom skulle in på banan då dom släppt in ekipage på collectingring så Elise fick inte komma in i ridhuset utan fick skritta utanför, och då tappade dom lite känslan och därför blev det lite fel i programmet. Men det är sånt som händer och jag är så stolt över deras prestation! Det kommer bli hur bra som helst och dom kommer bli farliga! 🌟

Nu har vi lite paus och tid för att träna och bli ännu bättre i två veckor innan det är dags för tävlingar i Willands, min andra OBS-tävling!
Vi hörs, ha det bäst sålänge!
Kram Wilma ❤️

Likes

Comments

Hej alla glada!
Är allt bra med er?

Med mig är allt super, alla hästarna går bra och allt flyter på. Jag har haft ett lite längre uppehåll härifrån ett tag, kände att motivationen för allt sviktade ett tag och då orkade jag helt inte pressa fram inlägg här bara för att det skulle vara så. Det var mycket med skolan och sena kvällar så jag valde helt enkelt att bara "strunta" i min blogg för ett tag.
Men nu känner jag mig fit for fight igen, skolan är inne på sista blocket och det är dags för examen, jag har sökt ny utbildning, hästarna är fina och allt bara flyter på som det ska, härlig känsla!!

Just nu sitter jag i lastbilen påväg hem från Hästhagen då Zelma red en klass imorse, påsken har spenderats på Hästhagens årliga tävlingar med fina familjen + andra fina familjen som köpt Zidan utav mig, dom är nere hos oss och gör sin tävlingsdebut och de gjorde dom med bravur, placerade sig som 2:a i LA:1 och idag ska dom debutera i LA:p1, all lycka till till dom 🌟
Jag ska även rida min fina Henke så jag kan uppdatera er ikväll hur det gått för oss ❣️

Kram Wilma

Fina Maine & Zelma innan dagens start ❤️ Även Maine har finfint täcke ifrån Hearts For Horses!

Likes

Comments

Godmorgon/Hej på er alla!
Hur är läget med er? Jag har varit lite frånvarande här ett tag, det har varit så enkelt som att det varit väldigt mycket med skolan och då blir det tyvärr bloggen sol blir lidande.
Men nu har jag nya krafter och känner mig redo att börja uppdatera er med allt som händer med mig och alla hästar.

Kan börja med att berätta att min klass här på Flyinge höll i löshoppningen på årets bruksprov, det var väldigt kul och så intressant att vara med på banan och se samt höra allt på så pass nära håll. Även möjligheten att se så många fina hingstar och börja drömma om framtida föl och sånt kul!
Även en lite tråkig sak som att jag skulle debutera Msv:a igår men den tävlingen var inställd p.g.a. kvarka på den anläggningen.. Men det är bara att träna vidare och bli ännu bättre tills denna helgen då det är dags för vår debut istället, på söndag smäller det och då får ni hålla tummarna att vi sätter vårt kval och kan börja vår riktiga resa sen med de nationella klasserna som young rider.

Känner att jag får skriva ikapp flera inlägg istället för ett långt, så håll ögonen öppna idag för fler inlägg 👀

Kram Wilma

Min fina Hankey Bannister 🌟

Likes

Comments

Hej! Är allt bra?
Jag har nu precis kommit ner från stallet igen, hela stallet är färdigt och alla hästar ute! Idag börjar jag 10:30 så jag ska gå upp till stallet igen efter en snabb frukost och rida 2 hästar och longera en!

Igår var en lång dag, spenderade 15 timmar i stallet med de underbara djuren! Dagen avslutades med att jag red först Henke för mamma och sedan Kenny. Igår använde vi lite bommar när jag red, jag älskar att använda bommar i ridningen! Hästarna blir mycket mer uppmärksamma och man får också en annan bjudning då dom lägger fokuset på bommarna. Henke var dock lite misstänksam för vad det var som låg på marken, han tyckte mest dom var i vägen för honom, stackaren! 😄
Kenny var väldigt duktig, han är alltid så positiv att jobba med!
Idag är det Calles tur att jobba med bommarna, vi får väl se hur de går...!

Nej, nu måste jag gå och äta! Vi hörs under dagen, kram Wilma

Inte helt nöjd, stackaren! 😂

Likes

Comments

Vilken häst jag har, sån energi och vilja att alltid göra rätt! I gårdagens klass hade vi ett jämnt flyt, fina byten och inga missar vilket resulterade i att vi vann klassen! Vi debuterade alltså nationellt tillsammans igår och vann. 🙌🏻

Henke var super duper fin på framridningen, väldigt framme och lätt i handen och jag satt bara och log! Vilken häst jag har alltså!

Inne på banan sen så blev Henke lite blyg, han har ju inte alls tävlat så mycket och har därför inte så mycket erfarenhet. Men han är så himla cool, inte "tittig" alls utan går alltid. Jag är så nöjd med vår prestation tillsammans och efter 4 starter så har vi blivit placerade i 3 och vunnit en, väldigt bra va?! 😄

Älskar dig över allt!

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu i restaurangen på Flyinge och laddar upp till min start sen! Jag har stalltjänst nu vid 11 och sedan kommer mamma med Henke vid halv 2 och sedan startar jag halv 3.

Jag hittade super fina bilder på Equipe sen igår och blev ännu mer taggad! Ska köpa någon bild sen som jag kan ha, tycker det är kul att ha som minne😊

Vi hörs mer sen efter ritten!
Kram Wilma

Likes

Comments

Hej! Är allt bra?

Idag har jag varit i Flyinge hela dagen, först stalltjänst 06:30 och sedan har jag tävlat med Henke idag! Vi debuterade MSV:b2 och det gick väldigt bra faktiskt, vi landade på 67,5% och blev 5a på de! På framtidningen var han en på miljonen, har aldrig haft den känslan innan! Väldigt explosiv men samtidigt med mig till 110%, det var så häftigt och verkligen en obeskrivlig känsla!

Imorgon är det dags igen, då ska vi debutera ännu ett nytt program och då ska vi rida FEI lagprogram för juniorer, jag är ju egentligen young rider från och med detta året, men behöver kvala till MSV:a och det kan man göra i juniorprogrammen 😊

Nu står jag och kollar på massa fina ekipage och sedan har jag en stalltjänst kvar att göra innan jag ska hem och pussa på mina fina hästar!

Kram Wilma

Du är så älskad, fina häst!

Finaste plastrongen från Fancy By M, passa på att designa din egna turplastrong! 🌟

Schabrak från GP Horse 🌟

Likes

Comments

Täcke från Hearts for horses

Schabrak + lindor från GP Horse

I förra helgen tog jag med mig Zelma med kameran och gick till ett av våra fält för att rida Henke och ta lite fina bilder, och det blev en hel del fina bilder men tyvärr har jag inte lyckats få över alla bilder på telefonen.. men jag har två fina bilder i alla fall!

Henke uppskattade verkligen att få springa av sig på fältet och ibland tog hans busiga humör över lite väl mycket så jag kan ju säga som så att jag hängde väldigt löst i mellan åt.. Haha, han är verkligen som en busig lite ponny när han börjar bocka och hålla på!

Likes

Comments