Veckan som gått har varit skööön, tre dagar skola och nu 4 dagar ledigt. Just nu när jag postar detta är det lördag och ska bara vara hemma å mysa med min bästavän. För veckan har varit fullt med skoj. Eller ja dom dagarna man varit ledig ahaha. Fast tisdags var väl mysig då jag hade vattenkrig med några av mina vänner.
Fast sen på torsdagen så bjöd jag in en massa andra, och det blev en succé, sjukt rolig dag.
De hela började kl 14:00 då vi skulle fixa vattenballongerna och allt. Sen sattes väl rond 1 igång vid 14:30. Sen när vi var klara tog vi en liten paus och hällde upp mer vatten och gjorde mer vattenballonger.
Vi körde igen och efter det plockade vi iordning.
Killarna ställde sig och spelade fotboll och vi tjejer la oss och solade. Efter ett tag kom några mer killar så vi valde att göra pannkakor. Det blev amerikanska pannkakor med sylt och grädde. När vi ätit upp diskade vi och sånt of course. När de var klart så spelade vi kubb och bara hade roligt. En bra dag helt enkelt.

Dagen efter det så drog jag till Liseberg med några kompisar eller jack drog dit med våran ungdomsgård.
Det va en helt okej dag och så. Fint väder men mycket folk och långa köer... vilket blev jobbigt för. mig för det fick mig att få små panikångest attacker men jag försökte dölja det så mycket jag kunde så ingen skulle märka det.

Som sagt det va sjukt långa köer så hann inte åka så mycket, en av de vi åkte var den nya attraktionen Loke.
Den var rolig och det kändes typ som om att man skulle åka rakt in i Balder men ändå så var den sjuukt rolig, skrattade under hela.

Men men, vi började med Hanghai, därefter Mechanica, Lisebergsbanan ahah, Kållerado, Loke och sen på kvällen drog jag och Sandra upp till Helix och atmosfear.
Helix hade lång kö men var fett värt och atmosfear åkte bara Sandra för jag fega ut ahah.
Efter det ställde vi oss i kön till Ben&Jerry glass så vi köpte varsin glass där. Sen vare hemresa som gällde.

Ha en fortsatt bra dag och ta hand om er!
(Lovar er att jag kommer uppdatera mer, har bara inte mått på topp <3)

Likes

Comments

Musik är något som står väldigt nära mitt hjärta. Jag älskar musik och musikaler och så men ibland blir det för svårt men jag kämpar mig igenom det.. klart att det sliter mig och så men det är en risk jag kan ta om jag ska ha en chans i musikal/musikvärlden!

•Nu på engelskan ska jag översätta en engelsk låt till svenska och sen uppträda med den i skolan, så liksom om det låter skit så har jag inte lyckats med uppgiften och då blir det säkert sämre betyg. Men poängen är att jag försöker och kämpar igenom det right?

Juste för någon vecka sen hade jag uppträde på en lektion framför klassen.. Anledningen till att jag gjorde det är för vi skulle ha en muntlig presentation och man skulle ha med något som ska "fånga intresse" och eftersom jag vet att de gillar när jag sjunger & såå, så tänkte jag why not?
Iallafall, jag uppträde med låten I don't know my name av Grace VanderWaal.
Nu undrar ni säkert hur det gick?
Jadå, början och mitten lät bra. Men sen så förstörde jag slutet helt, det lät heeeemskt!!!
Men i slutändan, vad har jag lärt mig?
I musikvärlden gör man misstag, man kan inte alltid göra ett toppen uppträde. Ibland händer det fel och det får man leva med. I mean Beyoncé we all know you've done some fails too and so has Adele, Ariana Grande, Shawn Mendes, TwentyOnePilots etc.
Det visar bara våra mänskliga sidor.
Stora artister är människor och har tuffa dagar de också, de kan inte alltid vara perfekta. Man gör misstag men man lär sig av dom.Peace out peeps <3

I don't know my name Grace VanderWaal

Likes

Comments

Okej så jag var nu bestämt mig för att skaffa en blogg. Sure jag hade en innan när jag var lite yngre men jag behöver en ny början. New YEAR New ME. Oh god jag skrev nyss inte det va? Men iallafall..
___________________________________________________________
Facts om mig:
Mitt namn är: Wilma Junette Bergman.
Jag är 15 år och bor i Varberg.
På min fritid håller jag på med musik, musikaler, umgås med kompisar, massa serie tittande och ibland ridning.
___________________________________________________________

Jag är en person som kommer säga mina åsikter eftersom jag är en tjej som går igenom tonåren och går igenom det mesta vi alla gått/går igenom. Mitt liv är kaos ibland ja ja ja...

tro mig, jag kommer inte vara rädd att säga som jag tycker. Jag kan säga ett exempel nu.

Till alla oss tjejer som är lite större än andra, visst är det tröttsamt att aldrig hitta storleken till kläderna som andra har? Im freaking tired av det. Bara för att vi är lite större ska inte vi få ha de kläderna som andra bär? Så kära klädaffärer, låt oss ALLA bära de kläder som ALLA ska få lov att använda.Ha det gött haj!

Likes

Comments