Hej!

idag är det min brors födelsedag, 19 bast, så efter en jobbig skoldag drog jag, mamma och mormor ut till St:eskils kyrkogård med buketter till honom, och när vi ändå va där fixade vi lite på andra släktingars gravar, bland annat min morbror, morfar och gammelfarmor.

Sedan bestämde jag mig för att åka ut o sova hos farmor och sova eftersom att de redan va en jobbig dag och min systers kompis skulle sova över och aa, dom är inte så "snälla" eller vad man ska säga. så nu sitter jag i deras gästrum, dricker te, gör läxor och använder datorn.

imorgon ska jag klippa mig, men har ingen aning om hur, har hår som inte är så långt, typ precis under armhålan eller något sånt, slutar typ vid armhålan, och efter det ska jag till kyrkan o lyssna på Lisa Ajax. uppdaterar med lite bilder imorgon, typ innan och efter bilder. så aa, bye byee


Gasoline Dream - Elin Bergman

Likes

Comments

Hej! jag heter Wilma och är 14 år från Eskilstuna, har många gånger tänkt på att skaffa blogg men de har inte gått igenom förrän nu, jag är inte helt säker på vad jag ska lägga ut eller blogga om, har inte helt hajat allt och så än, men det går att förbättra, vet inte heller hur ofta jag kommer lägga ut, är ni intresserade får ni bara hänga efter  bye byee.

wildest dreams - Madilyn Bailey

Likes

Comments