Nu var det ett väldigt bra tag sedan! inprincip alla mina andra blogginlägg har det stått "förlåt för dålig uppdatering" osv osv. Men denna gång tänker jag inte säga förlåt och allt de som skrivits innan.

Lite uppdatering kring mitt liv kanske: Det är väldigt jobbigt i skolan, betygen som inte riktigt vill vara min vän, om man ska säga så. Jag är väääldigt skoltrött, men ska bli skönt med lov snart, ett litet tag kvar dock... En till katt har införskaffats i min familj, han är 4 år gammal och döv, (en omplacering). Det är inte så jätte mycket som har hänt, men det var en liten uppdatering iallafall.

hoppas ni har det bra och kämpa vidare bara, allt kommer lösa sig tillslut, äve fast att det inte känns som det för tillfället så kommer det lösa sig! massa kramar💘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

💘​hej! Nu var det ett väällddigt bra tag sedan jag skrev något på bloggen... För det första så har jag inte mått så bra på senaste tiden... Det har varit väldigt mycket bara nu allt med familjen och lite så.

Nu börjar skolan närma sig och jag får bara mer och mer ångest för varje dag som går, en dag närmare skolan. Allt jag tänker på är betyg, om min pappa kommer bli nöjd, om jag kommer bli nöjd, kommer mina betyg bli bättre än vad dom är eller kommer dem att sänkas? Allt jag tänker på är mina betyg... jag hoppas att de kommer bli bättre iallafall. Det finns några bra saker med skolan iallafall haha                                                                                                     1. Jag får överskåp.                                                                                                                                                                                 2. Vi får iPads, så att det blir lite lättare.                                                                                                                                           3. Det bästa är nog att jag kommer få träffa mina vänner oftare nu.

Jag har också tänkt och näst intill bestämt mig att när skolan börjar så får det bli slut med all skräpmat och all lathet! Jag ska börja träna, och äta bättre! Det är ett måste! Har du någon bra tränings app eller program så kan du gärna dela med dig om de/dem.

Nu på senaste tiden så har jag börjat använda lite mera smink än vad jag brukar göra, typ som eyeliner och lite så, men jag behöver hjälp med min eyeliner! ibland och det är inte ofta som min eyeliner blir bra eller iallafall okej, men har du något knep eller tips som du kan dela med dig om att lägga eyeliner? för att jag skulle bli överlycklig om min eyeliner skulle bli bra oftare. 


KRAMAR Wilma💘

Likes

Comments

Jag får inte in bilderna på förra inlägget så jag lägger ut de här👍🏼😋

Likes

Comments

Hej igen hoppas allt är bra med er! Det var ett ganska så långt tag sedan det blev ett inlägg här på bloggen men nu så ska det nog bli fler inlägg!😊

Snart så slutar jag 7:an och det blir sommarlov, äntligen!! Som jag har längtat till sommarlovet! Skolavslutning har jag på fredag, och mina syskon på torsdag. jag har lite undringar om hur mitt hår ska se ut på skolavslutningen, jag funderar på att bara ha det som vanligt. Min klänning är jag helt förälskad i den är så fin och sitter perfekt på mig. 

Jag undrar om någon vet om "Bahama-Mamas" The manizer sisters paletten är bra? jag har den här hemma och den verkar bra men någon som vet? jag har bara anhängigt den ett få antal gånger. (Jag lägger in en bild senare på paletten.)

kramar Wilma💘  

Likes

Comments

Hej! jag är så himla dålig på att lägga upp inlägg... Jag tror att jag ska ta en paus från bloggen ett tag men typ bara i nån vecka. (sorry för ett sådant kort inlägg...)

kramar Wilma 💘

Likes

Comments

HEJ! jag är så ledsen att jag jante har lagt upp något. Men min dator funkar typ inte &det är "skönast" att blogga från en dator.

Hoppas allt är bra med er och att ni mår toppen! Jag har ganska mycket i mitt huvud just nu... Så jag har ganska så fullt upp, jag tänker varje dag att jag ska lägga upp någonting men 1. Jag vet inte vad jag ska blogga om & 2. Jag har inte hunnit...
Imorgon så kommer jag att försöka att få upp ett inlägg och sö ska jag försöka fixa internet till min dator.

Hemma hos min mamma så har vi fått en ny katt! Han heter Cornelis och är super söt!
😻 jag kan lägga upp en bild så ni får se.

Jag önskar att set kunde bli sommarlov snart! Eller är det bara jag?
😂

Kramar Wilma
💘

Likes

Comments

jag är SÅÅÅ ledsen för att jag inte har kunnat blogga! jag har inte haft båge internet... Men nu när jag har min dator så kommer det säkert att komma lite flera inlägg men jag kommer inte vara så jätte aktiv nästa vecka för att min dator kommer att vara hemma hos min mamma. men jag kan förbereda några inlägg på söndagen om jag hinner. nu på senaste tiden så har jag inte heller haft den tiden till att skriva, för att jag har skola också.

Denna vecka så har jag varit med min kompis ganska så mycket, men idag så ville mamma att jag skulle vara hemma... men jag ska kolla om jag kan få henne att ångra sig, för att mina syskon är sjuka... och jag vill inte bli sjuk själv. för att då missar man massa i skolan, och då hamnar jag bara ännu mera efter i skolan. Men om jag fixar alla betyg så får jag en resa! vart jag vill! (utan mina syskon)

jag kommer kanske att skriva ett inlägg lite senare idag och skriva lite om skolan.. för att det tycker jag är ganska så viktigt att prata om. för jag vet att det är många som tycker att det är svårt med skola och allt som har med skolan att göra.


Kramar Wilma💘

Likes

Comments

Heej! Förlåt för att jag inte har bloggat på de senaste dagarna... Men det är för att nu ha skolan startat igen o allt går i 180 nästa hela tiden.
Jag har inte så där jätte mycket att blogga om men vi skriver väll bah ett litet snabbt inlägg.
Jag ska snart gå till bussen för att komma till min skola. Så jag kan i te skriva så himla mycket mer men vi hörs sen!
👍🏼

Kramar Wilma
💘

Likes

Comments

Jag hann inte riktigt skriva klart, och fick inte ut riktigt vad jag ville säga om HAT!

Det hära med hat... Det finns tydligen människor som inte har något bättre för sig än att försöka splittra på våran "grupp"... men om du läser detta som jag nu sitter här och skriver, så ska du veta att du kommer inte att lyckas! För att vi pratar med varandra och är det något problem så säger vi det till varandra. Så försök inte ens att splittra på oss för att du kommer inte att lyckas!

Fy vad skönt att få skriva ut det här! När jag blir arg så håller jag det inom mig... Och tillslut så exploderar jag... Men nu har jag kommit på ett sätt att få ut min ilska om jag är arg, min glädje om jag är glad och mon sorg om jag är ledsen! ÄNTLIGEN! Jag ska sluta "gnälla" och gå och göra mig i ordning för att ta kvällen.

Hoppas du sover skönt och godnatt💤

Kramar Wilma💘

Likes

Comments

Förlåt, för att jag inte har bloggat idag och så. Men min syster har haft kalas för att hon fyller år🎉. Så grattis till henne!

Nu har jag tagit en bild på jeansen som jag köpte. Jag är ingen model så jag ätningen så jätte bra på att "posa" framför spegeln...

Jag har ett kompis "gäng" som är mina allra bästa vänner. Men det är någon som försöker "splittra" på oss... Det är någon som säger/skriver massa saker som INTE är sant, te.x att jag har snackat skit om min allra bästa vän...
Det här är så j***a tråkigt... Att en människa vill skriva något sådant till en människa det är sjukt..!

Kramar Wilma

Likes

Comments