Header

Jag måste ursäkta mig för inga inlägg på ett tag. Jag har i alla fall haft fullt upp med provvecka och dessutom nästa års kursval. Men jag tänkte nu bara berätta att från och med nu så kommer jag att "börja" blogga igen! Vi hörs imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ååh vad jag älskar att flyga. Det är den bästa känslan, att titta ner på marken och molnen under. Bästa är det ju dock när man landar på ett nytt ställe!


Idag har jag räknat matte och tränat. Det var så skönt att springa ute i solskenet! Bara njuta av frisk luft, solen och att röra på sig i det fria.

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot

- SOMMAREN!! 😍

- Paris i maj

- Att fylla 17

3 saker jag önskar mig

- ett nytt objektiv

- ordentliga träningsrutiner

- att det äntligen skulle bli vår

3 saker jag blir lugn av

- att vara på lande

- läsa

- gå en lång promenad


3 saker jag kan

- laga mat

- köra båt

- slösa pengar

3 saker jag vill

- RESA!!!!!

- lära mig att vindsurfa

- Vara så positiv som möjligt


3 saker jag ofta pratar om

- Mode

- träning

- skola

Likes

Comments

Idag vaknade jag till soligt väder vilket verkligen lyfter humöret, snart blir det vår 😍. Jag bestämde mig för att städa mitt rum riktigt ordentligt och dessutom möblera om det. Det har tagit hela dagen men äntligen är jag klar. Jag är riktigt nöjd. Kanske ni får se bilder lite senare men det börjar redan bli mörkt -> sämre bilder.

Likes

Comments

Idag hade jag min sista normala skoldag i grundskolan. Kan ni fatta att jag nu gått i nio år i skolan och att jag i princip aldrig mera behöver studera. Jag kommer ju nog och fortsätta nästa höst i ett gymnasium. Men vi har ju skolavslutning den 30 maj, om tre veckor. Fram tills tisdagen på sista veckan så gör alla nior var sitt diplomarbete om vad som helst. Det kan vara ett praktiskt arbete plus en arbetsbeskrivning eller ett skriftligt arbete på minst tio sidor. Jag har valt att göra ett praktiskt arbete, om förstås mat. Jag skall tillbereda fem olika vegetariska maträtter och skriva allmänt om hur det är att vara vegetarian osv. Det bästa är att vi inte måste vara i skolan. Vi måste pricka av oss själva mellan 11.15 och 11.35 men annors får vi vara var vi vill bara arbetet blir gjort. Det betyder att jag får ha sovmorgon ända tills min grundskola tar slut!

​Jag i helgen på första åkturen med swingen för i år!

Likes

Comments

Om 24 dagar åker vi till Florida! Vårt flyg far tidigt på morgonen och vi mellanlandar på Heathrow Airport, London och flyger därifrån sedan till Miami International Airport. Vi landar ungefär fem tiden (lokal tid) om jag kommer ihåg.

Shoppingalen som jag är så måste jag ju besöka alla olika sorters butiker som inte finns i Finland och shoppa loss bl.a Victoria¨s Secret, Forever 21, Sephora, Nike

Beachen måste jag ju också besöka. Vi är bara en vecka där men lite färg kan man väl ändå få. Och sedan måste jag ju inviga alla mina bikinisar som jag köper från Victoria's Secret 😉

Likes

Comments

Här är fyra bilder från juli förra året. Kitöloppet, Sveaborg, Saimen och en mås. Man får så fina minnen från att titta på foton från fast en resa, förra sommaren etc etc. Jag älskar att göra det och man blir alltid så glad. 

Likes

Comments