För att göra en föråldringsmakeup behöver du en brun och en vit kajalpenna, ljusare fetsmink, vitt fetsmink, puder och penslar. Jag hade även en skäggsvamp för att efterlikna blodkärl på kinderna. Du rynkar huden och fyller i rynkorna med den mörkare pennan och sedan följer sträcken med den vita färgen. Sedan blandar du ut alla rynkor försiktigt och applicerar puder över. Jag använde även vit kajalpenna över brynen och vitt fetsmink på fransarna.

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Här visar jag hur du kan plocka bryn naturligt, jag har valt att visa på en kille som vill ha lite mer maskulint bryn om man kan säga så. För att bara rensa upp brynet så plockar jag bort i mitten, lite under och formar brynet lite naturligt. Ett tips är att plocka vartannat hår så att de inte blir för skarpt om man inte vill de.

Du kan tänka efter denna mallen om man vill veta vart brynet "ska" börja och sluta för att det ska se fint ut.

Bilderna ovanför är före

Efterbilder

Puss
Wilma

Likes

Comments

Igår gjorde jag naglar på mig själv, det blev stiletto svarta och rosa med silverglitter på ringfingrarna. Gjorde dom dock lite för långa för mig som inte är van att ha så långa

Likes

Comments

Hello!
Igårkväll spenderade jag lite tid med mina två kompisar och gjorde deras naglar, det blev rosa färger för bägge, en glittrig rosa och en mörkrosa med glitter på ring och långfinger.

Likes

Comments

Innehåller affiliate-länkar

Innan och under färgning av fransar

Resultat av fransarna

Under färgningen av bryn

Här är resultatet av brynen samt fransarna! Vi använde svart färg till fransarna då Evelina ville ha riktigt mörka fransar och kunna gå utan smink, brynen tog vi en mörkt brun färg och hon fick välja hur hon ville "forma" dom. Färgen blir såklart extra mörk precis i början. 

Kram Wilma

Likes

Comments

Modellen är inspirerad ifrån Stella McCartneys catwalk modeller, enkel naturlig sminkning med fokus på ögon och bryn. Har även använt orange färg på fransarna. Håret är lätt våfflat och uppsatt i en låg tofs.

Likes

Comments

Smink och hår som vi gjorde förra året i skolan

Likes

Comments