Vi har haft ett projekt i skolan där vi fick sminka en modell efter en olycka som hänt, min modell har varit på fest med sin vän där de på vägen hem krockar med en bil vilket ledar till denna skada.

Det vi hade med var:

-skönhetsmakeup
-föråldring
-sår & skador

Modell- Julia Lindström

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Lätt bas
Contur och rouge
Bryn
Röda läppar
Guld/bronze ögonskugga
Lockigt hår

Modell- Julia Lindström

Likes

Comments

Här visar jag hur du väldigt snabbt och enkelt kan göra ett skrapsår med blod. Det du behöver är inprinsip fakeblod och en skäggsvamp eller ngt liknande du kan anvönda för att dra blodet med för att få skrapsårsliknande resultat. Du kan även anvönda fler färger tex svart, röd, blå osv för att få en mer verklig känsla, detta kan du såklart bygga upp men detta är en snabb och enkel variant. Jag applicerade även vaselin för att få en mer glansigare yta för jag tycker att det ser trovärdigare ut

Likes

Comments

När du använt lösögonfransar så kan det ibland hända att limmet fastnar på dina riktiga fransar när du tagit bort lösögonfransarna, det kan ibland vara irriterande och vara svårt att få bort men jag har ett väldigt enkelt tips för att lätt få bort limmet.
Det ända du behöver är en olja, vilken som helst. Du kan ta hjälp av tops/pads för att applicera oljan. Oljan gör att limmet blir mjukare och lättare tappar fästet ifrån dina fransar.

När det kommer till dina lösögonfransar kan du oftast enkelt dra bort limmet annars kan du göra på samma sätt som detta, det brukar alltid gå att återanvända fransarna.

Likes

Comments

Ostylade lockar med plattång

Likes

Comments

Vänstra bilden: 50 tals sminkning
Högra bilden: egen tolkning på 50 tals inspirerad sminkning

Likes

Comments

Läppenna- make up store BURLESQUE matt

Likes

Comments

Plattången är ett bra redskap för mycket, för att platta håret men även locka håret i olika lockar. Nu tänkte jag visa hur jag gör slarviga lockar med plattång på min fina modell Mathilda.

Dessa verktyg behöver du:

Du behöver egentligen bara en hårborste men jag använde fler till stylingen efteråt för att få en fin bena och få bort bebishår.

1. Använd värmeskydd i hela håret, men låt de torka in så att det inte är blött när du börjar locka.

2. Dela upp håret, ett tips är att börja underifrån och jobba sig uppåt.

3. Locka håret i stora eller små lockar, det väljer du själv men ett tips är att inte röra lockarna förens de svalnat och därefter börjar du styla. För att locka håret med plattång så lägger du plattången som att du ska platta men sedan vrider du den åt något håll, jag har gjort lockarna åt olika håll för att det ska se mer livligt ut. Du kan skruva olika länge och olika vinklar för att få olika lockar.

Nu har jag lockat hela håret

4. Den sista punkten är stylingen, om man vill ha mer naturliga o slarvigare lockar. Jag gjorde så att jag bad henne vända huvudet neråt för volym och sedan drog jag igenom fingrarna i håret.

Här är slutresultatet på Mathildas hår

//Wilma

Likes

Comments