Orkar inte blogga längre vilket ni säkert har märkt men, får välvde om ja börjar igen nån gång :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni har märkt har jag börjat blogga igen lite smått men ska nog börja göra det varje dag. Den va bara i ungefär en vecka men ;) men jag kan ju berätta lite vad som har hänt:)

I fredags så va jag med Ida och åkte till genekiken (badställe) och sen kom två killar o så va vi lite med dom, efter de åkte vi hem och åt o senare gick vi ut lite i Nossebro och träffade lite folk, och så sov jag över där tills lördag. Riktigt länge sedan ja va med henne o de va jätte kul!

Och i lördags så åkte ja hem från Ida och packade lite saker o sen åkte jag till Annelie (min systers killes syster) ;) på 18års fest, så vi va där en stund och firade henne o sedan åkte alla som hade vart där till Hawaiihålan (badställe) och så fortsatte festen där, spelade lite fotboll, brännboll och gjorde massa annat, tvär kul! Vi tältade även där tills söndag.

Och i söndags var de ju även morsdag så direkt när alla vaknade plockade vi ihop allt och åkte hem till Jerry o Annelie, o där blev vi hämtade av mamma så när vi kom hem gjorde vi oss iordning och åkte till Lidköping o åkte gocart, ass kul! Vill dit snart igen! O sen åkte vi hem till min moster o grillade o bara chilla :)

Rätt fullproppad helg men allt har vart super kul! :)

 


 

 

Likes

Comments

Ibland är de gött att va sjuk så man bara kan sola hela dagen :D

Likes

Comments

Funderar att ta en liten bloggpaus.. orkar inte blogga längre men kommer säkert börja snart igen :)

 

Likes

Comments

Som sagt rubriken säger allt (typ) Bästa dagen på länge!

Va på fritidsgården idag igen känner att de är där ja spenderar de mesta av min tid ;)

Men det va massa med roliga folk där!

Först spelade några brännboll och sen grillade dom korv o så snackade vi lite medans vi åt och till slut började alla hämta tillbringare fyllda med vatten så de blev vatten krig ;) riktigt kul va de iallafall! och ja kan ju säga att ja va inte torr nånstans när ja kom hem till Matilda och skulle byta kläder...

de syns inget på bilden men är iallafall jätte blöt.. xd

Likes

Comments

 

Har inte orkat blogga på sistone har gjort massa annat så har inte haft lust.. För igår hade mår skola ne sak som heter runemilen xd alltså hela skolan ska gå/springa en mil och de va nån gubbe som hette rune som kom på det så den fick antagligen heta de... Orkade inte springa i år så ja gick med några :)

Men idag stannade jag kvar på fritidsgården (igen) med Matilda och några fler men nu är vi hemma hos mig och bara chillar :)

PUSS :*

 

 

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, men ska bättra mig!

Men nu har ja tränat mage,rumpa,lår en stund och lär ha rätt mycket träningsvärk imorn..  Yey tagga! Men man får väl ta det posetivt, man får ju snyggare kropp ;) 

 

Likes

Comments

Lägger mig med ett stort leende på läpparna! :D

Kom precis hem efter att ha köpt en iPhone 4, ville helst ha 4s men man kan inte få allt ;) men är jätte glad iallafall! ska bara fixa ett annat kort och sen så ska den va helt perfekt :)

men ska sova nu så godnatt söta läsare:)

Likes

Comments

Som sagt ska ju börja med träningen nu allstå äta nyttigt, sov rätt, träna o dricka mycket! så idag får de bli en typ pyssla-om-dig-själv dag!

Bloggar igen lite senare

 

Likes

Comments