Hej på er! Sorry för dålig uppdatering, jag är iallafall hemma nu och har vart det i drygt en vecka. Flyttlasset har gått vilket är väldigt skönt, vi kommer åka till Dubai på söndag. Så den senaste veckan har spenderats mycket med kompisar och till att packa.
Hur känns det nu då när vi flyttar väldigt snart? Jag tycker det känns spännande, läskigt, roligt och väldigt jobbigt att lämna alla här hemma i Sverige! Men jag är taggad ;)

Sköt om er, kram Wilma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!!
Jag har inte uppdaterat på ett tag (ska börja uppdatera mer när vi flyttar) men jag är kvar på Gotland och har det najs ;)
Vi flyttar till Dubai runt 20-25 augusti, så jag tar vara på sista tiden i Sverige, när jag kommer hem från Gotland ska jag försöka var med vänner så mycket som möjligt och packa det sista!

Puss och kram Wilma!

Här kommer lite bilder från Gotland!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag älskar verkligen Gotland och att spendera det mesta av sommaren här, det är så mysigt!
Jag kopplar av allt jag håller inte ens koll på vilken dag det är, härligt!
Sköt om er<33

Likes

Comments

Hej, tänkte dela med mig av lite life update. I fredags kom jag hem från en grym vecka i Idre, saknar redan:(( Sedan dagen efter åkte jag till Gotland som jag kommer vara på nästan hela sommaren, tagga!!! Idag hade jag en jättegrym dag här på Gotland min stora syster fyller år och det var bra väder, vi var b.l a vid havet och hängde med lite släckt såååå mysigt! Så livet rullar på:))
Puss<33


Lite bilder från idag

Från Idre⬇️

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte dela med mig av mina sommarplaner lite gran. Imorgon är det midsommar vilket är jätteroligt vi firar ute i skärgården med vänner, vi kommer hem på lördagen. Söndagen där efter åker jag på träningsläger i Idre vilket kommer bli jätteroligt var på det lägret förra året! Träningslägret är mellan den 25-30 juni. Dagen efter jag kommer hem från lägret åker jag till Gotland (vi har sommarstuga där) att få vara på Gotland på sommaren är det bästa som finns, hela pappas sida av släckt är på Gotland på sommaren och vi är väldigt många, det är jätteroligt att få hänga med kusiner och bara ha det sååå mysigt och roligt!! Sen kommer jag vara på Gotland resten av sommaren (skönt)

En bild från förra årets läger, då var vi i Sälen.

Lite bilder från Gotland!

Jag och min kusin Elise hon är som en syster för mig! <33

Från och med imorgon kommer jag inte vara hemma typ. Så just nu har jag väldigt stressigt jag måste packa det som ska till Dubai det som ska stå i ett föråd här i Sverige, sen måste jag packa till midsommar, lägret och Gotland eftersom att jag inte kommer att ha mycket tid till det sen.
Men det får gå, får vi hoppas!

Likes

Comments

Kort om mig och varför jag börjar blogga:
Jag är en tjej som är 14 år och ser ut såhär ⬆️ haha. Jag och min familj bor i Stockholm men ska flytta till Dubai i augusti och bo där i två år. Jag börjar blogga för att ni ska få hänga med lite på resan och få se vad som händer. Och för att mina kompisar ska få se vad som händer. Sen tycker jag att det värkar roligt osv.
<33

Likes

Comments