Hallo!!!
Idag drog skolan igång efter en behövlig helg.
I helgen gjorde jag inte så jättemycket speciellt utan pluggade, badade chillade och åt på ett jätte mysigt café.

Jag träffade även min präst som ska konfirmera mig, ja jag ska faktist konfirmera mig här med norska kyrkan vi är ett litet gäng på 4 pers 2 norska och 2 svenskar. Vi ska åka till Singapore och träffa andra som konfirmerar sig i Singapore som är svenskar och norska, hur kul?! (Kan skriva mer om det en annan gång.)
Så det kändes jättebra!

Sköt om er! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!
Idag började skolan igen efter en skön helg.
På fredagen (ja vi är faktist lediga på fredagar men går i skolan på söndagar) så chillade jag massor badade och sånt.
Vi bode på hotell sen över natten för att vi skulle byta lägenhet för att vi får inte tillgång till huset förens 1 dec. Men vi åt sjukt god middag på hotellet.
Sen dagen efter åkte jag till öknen med en av mina kompisar som är norsk och hennes familj och en till norsk familj. Det var sjuuukt fint, vi hade ingen riktig ökenbil så det var lite risky men det gick! Vi åt middag där sen åkte vi hem!
Vill gärna åka dit igen med en öken bil så man bara kan gasa över sanddyner och köra järnet, men vi ska få en ökenbil senare så det lär bli av ;))

Sköt om er, kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Förlåt för jättedålig uppdatering nu ska jag faktist bli bättre!!!
Allt går bra i skolan, mycket att göra. Vi har förresten hittat ett hus och det är såå fint, ni kommer få se bilder senare. Men vi får inte flytta in i huset förens 1 dec, men vi får njuta av att bo här i JBR och nära havet så länge!

Sköt om er!
Kram Wilma

Likes

Comments

Hej på er!!

Nu har jag gått första veckan i nya skolan! Jag tycker att det har gått bra, jag har fått lära känna nya osv. Jag har mest hängt med tre tjejer som också är nya på skolan vilket är skönt för då kan vi hjälpas åt att hitta runt och prata om grejer vi inte förstår.

På lektionerna har jag ju inte förstått allt men jag försöker hänga med ändå. Vi har gjort lite tester under veckan också för att dem ska kunna placera in en i rätt nivå, det har varit ganska svårt.
Jag vet att det kommer vara tufft nu i början men det är väll bara att kämpa sig igenom helt enkelt.

Så nu är första skolveckan avklarad!!!

Sköt om er!!<33 (ska försöka börja uppdatera mer)

Det är sååååå varmt här och sol varje dag!!!

Likes

Comments

Lillsyrran i sin skoluniform och nya väskan ;))

Hej på er!!

Nu har vi varit här ett tag, och vi har gjort provet som jag skrev om i förra inlägget.
Hur gick det då? Provet var ett såkallat map test, både jag och Tyra tyckte att det var ganska svårt. Men vi klarade det iallafall!!!! Och vi kommer börja på den skolan.

Den 7 är det en "intrudoktionsdag" då alla nya på skolan kommer då lite info och så. Sen den 10 börjar skolan på riktigt, jag kommer börja grade 8.
Vi har också köpt skoluniformer!

Sköt om er<333

Likes

Comments

Najs utsikt att vakna till ;)) (även fast man knappt ser havet på bilden haha)

Hej på er!
Tänkte bara berätta att jag är i Dubai nu, kan inte fatta att jag ska bo här?!?
Just nu bor vi i en lägenhet som vi har hyrt, vi ska bo här i ungefär en månad. Vilket jag verkligen inte har något emot för att det är stort ligger nära stranden och vi har tillgång till två pooler och gym.
Men vi ska gå på hus visningar eftersom att vi ska hyra ett hus här och det är i det huset som vi ska bo dem här 2 åren.

Skolan börjar den 7 september så det är ett tag kvar (skönt) men innan dess ska vi göra ett prov som visar hur mycket extra engelska man behöver, om man failar totalt kanske dem inte har resurser så att man kan gå på den skolan. Men det ska nog gå bra (förhoppningsvis).

Ha det bäst, kram Wilma!

Likes

Comments

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering, jag är iallafall hemma nu och har vart det i drygt en vecka. Flyttlasset har gått vilket är väldigt skönt, vi kommer åka till Dubai på söndag. Så den senaste veckan har spenderats mycket med kompisar och till att packa.
Hur känns det nu då när vi flyttar väldigt snart? Jag tycker det känns spännande, läskigt, roligt och väldigt jobbigt att lämna alla här hemma i Sverige! Men jag är taggad ;)

Sköt om er, kram Wilma!

Likes

Comments

Hej på er!!
Jag har inte uppdaterat på ett tag (ska börja uppdatera mer när vi flyttar) men jag är kvar på Gotland och har det najs ;)
Vi flyttar till Dubai runt 20-25 augusti, så jag tar vara på sista tiden i Sverige, när jag kommer hem från Gotland ska jag försöka var med vänner så mycket som möjligt och packa det sista!

Puss och kram Wilma!

Här kommer lite bilder från Gotland!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag älskar verkligen Gotland och att spendera det mesta av sommaren här, det är så mysigt!
Jag kopplar av allt jag håller inte ens koll på vilken dag det är, härligt!
Sköt om er<33

Likes

Comments

Hej, tänkte dela med mig av lite life update. I fredags kom jag hem från en grym vecka i Idre, saknar redan:(( Sedan dagen efter åkte jag till Gotland som jag kommer vara på nästan hela sommaren, tagga!!! Idag hade jag en jättegrym dag här på Gotland min stora syster fyller år och det var bra väder, vi var b.l a vid havet och hängde med lite släckt såååå mysigt! Så livet rullar på:))
Puss<33


Lite bilder från idag

Från Idre⬇️

Likes

Comments