Det finns en sak jag måste berätta. Eller ja, flera saker egentligen. Det kommer komma upp en vlogg om ett tag där jag förklarar allting, så jag kommer inte gå in på så mycket detaljer i det här inlägget.

Men kort och gott så kommer väldigt mycket i mitt vara helt annorlunda om en vecka sisådär.

Först och främst. Jag jobbar ju på en juicebar i Stockholm. Well, inte så länge till. Jag har sagt upp mig. Inte för att jag inte trivs eller vill byta jobb, utan för att livet för mig vidare.

Livet, universum, Gud, de för mig vidare mot nya fantastiska äventyr. På tiden tycker jag. Jag är egentligen inte den som tycker om att slå mig till ro och nöja mig med min situation. Jag söker konstant efter syfte, äventyr och lycka.

Därför kommer nästa vecka vara min sista vecka som anställd på Naked Juice Bar. Lite sorgligt, men också väldigt roligt.

Som jag nämnt kommer jag att förklara allt i en vlogg som kommer på tisdag, alternativt fredag. Men jag kan i alla fall berätta lite hur det kommer se ut framöver.

Nästa fredag gör jag min sista dag på jobbet. Efter det åker jag till Örebro. På lördagen ska jag på bröllop, det ska bli så himla kul. Min kusin ska gifta sig och jag är en sån romantiker så jag kommer nog gråta en liten flod eller två. Dagen efter det, nästa söndag alltså, kommer nog vara väldigt stressig. Då ska jag packa, för på natten åker jag, Oscar och min familj till Kreta i två veckor. Helt underbart. Jag längtar så efter stränderna, värmen, maten och friden jag känner på Kreta. Om ni går tillbaka ett år i mitt bloggarkiv kan ni se lite uppdateringar från förra årets resa dit.

Men vad händer sedan. Jo, det ni. Jag kan säga såhär: jag kommer inte åka tillbaka till lägenheten i Stockholm. Den håller jag nämligen på att flytta ut ur just nu. Whaat. Men okej, kommer jag stanna i Örebro då? Ja, i två veckor.

Det som händer efter de två veckorna i Örebro får ni veta i min vlogg nästa vecka.

Likes

Comments

Jag har äntligen tagit tummen ur och lagt upp en video på min YouTube-kanal! Ge den lite kärlek vetja 😘

Likes

Comments

Hej på er! Vet ni vad? Jag är så himla peppad för jag har startat ett nytt konto på instagram! Det handlar om all things kreativitet, skapande, och pyssel.

Kreativitet och skapande har alltid varit fokus i mitt liv. Jag sjunger, dansar, ritar, pysslar och bakar. Och det får mig att må så himla bra, så jag bestämde mig för att dedikera ett helt konto på instagram åt att dokumentera och dela med mig av min kreativitet.


SÅ, in och följ wilmaskreativa på instagram, det skulle göra mig så himla glad!

En simpel text gjord med akvarell från en mysig målardag med min lillasyster.

Likes

Comments

Har ni läst Isabella Löwengrips blogginlägg "100 mål att uppnå"? Det går helt enkelt ut på att man skriver ner 100 mål man vill uppnå i livet, typ en bucket list, och tanken är att man ska drömma stort och tänka utanför sin comfort zone. Hur inspirerande? Jag tror att jag ska börja jobba på en sån lista ikväll faktiskt.

Gör det ni med!

Likes

Comments

På sistone har jag börjat göra egna block! Det är så roligt och avslappnande tycker jag! Brukar ni pyssla eller hålla på med något hantverk av något slag?

Det jag älskar med att binda block är att jag inte behöver sy (förutom när jag binder sidorna, men det är bara kul) för det är jag så dålig på hehe. Jag älskar också att matcha olika mönster och texturer för att skapa en helhet.

Jag hoppas ni har en fin fredag, själv är jag hemma hos Oscar som har feber, stackaren.


Vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Jag har spenderat dagen med att designa om bloggen, jag kände att den behövde ett somrigt lyft! Det enda som inte är färdigt är sidan "om mig" men allt annat är jag ganska nöjd med just nu.

Kan inte ni kolla runt lite och kommentera vad ni tycker?

Puss på er!

Likes

Comments

Lagerhaus måste väl ändå vara butik nr. 1 när det gäller att fixa sommarfesten? Det tycker jag i alla fall. Kika in på deras hemsida, just nu har de sommarrea på bland annat glasbehållaren med tapp, perfekt för sommarbål på utomhusfesten ju!


Likes

Comments

Hej på er! Hur har er helg varit? Min helg har varit bra! Jag har umgåtts med min familj, pysslat, träffat tjejkompisar och varit i sommarstugan.
Och hörrni, äntligen är Juli månad här! Vad härligt, nu kanske det kan bli lite ihållande sommarväder.

Trots att jag har haft en fantastisk helg här i Örebro så kan jag inte hjälpa att känna mig lite nedstämd just nu.

Jag bor ju ensam i Stockholm och jobbar, så ikväll är det dags att ta tåget tillbaka till en ny jobbvecka och ensamhet.
Det är inte så hemskt som det låter egentligen, jag älskar mitt jobb så himla mycket och jag har endast en månad kvar innan jag ska ha en månads ledighet. Så det är inget att vara nedstämd över egentligen, jag får försöka rycka upp mig lite.

Det är väl ganska naturligt att deppa lite när helgen går mot sitt slut, men det är okej. Det är snart helg igen.

Vi hörs snart, puss på er!

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw