Nu är jag äntligen hemkommen! Det är så fruktansvärt kallt ute, så därför är det så himla skönt att komma hem och kunna sätta sig framför brasan med någon varm dryck t.ex. En kopp te eller varm choklad. Kaffe skulle kunnat funka också men dricker dock inte det & lär nog aldrig lära mig heller...

Precis som alla andra vardagar så började jag dagen med att åka till skolan. Slutar ganska tidigt på tisdagar (13:50). Så efter skolan gick jag, Daniella & Amanda upp till Sushibar. Ingen av oss hade något planerat och vi alla var lite små sugna på sushi så därför fick det bli så.

Hoppas alla hade en härlig helg, själv jobbade jag både lördag & söndag och för er som vill veta vart jag jobbar så arbetar jag på en restaurang som heter Rasta. Men hur som helst, har endast varit en rätt lugn helg om man bortser från jobbet.

Ha en fortsatt bra kväll, puss & kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Design & inredning

​Jag längtar verkligen efter att få inreda mitt egna hem, då man får göra allt på sitt egna vis. Jag gillar när de är vitt och öppet, med små detaljer samt med snygga möbler som passar in bra.

Hoppas ni får en underbar helg!

Likes

Comments

Go'kväll!
Ligger nu i sängen nyduschad och redo för att sova snart, har tänkt att lägga mig tidigt idag eftersom det blev ganska sent igår, tror jag somnade mellan kl. 01:00 - 02:00. Vilket betyder att jag var ganska trött imorse då jag gick upp kl. 05:00...Sen dels för att det har varit full rulle hela dan, vilket gör en ganska trött och utsliten.

Som jag skrev tidigare idag, så har jag nu fixat både bryn och fransar på min mor, samt schamponering och styling som jag glömde nämna i förra inlägget, vi fick alltså utföra fyra olika moment på våra kunder idag. Jag tyckte det gick superbra och det tror jag min mor tyckte med eftersom hon blev nöjd.

Men nu ska jag försöka få lite sömn (förhoppningsvis), lite svårt att försöka sova när min bror dunkar musik rummet bredvid. Han brukar vanligtvis inte vara hemma eftersom han har en egen lägenhet, men han har fortfarande jullov, därför är han då hemma här hos the family. Han börjar inte förrän måndag, lyxigt va? Jag som började skolan redan idag... Men men det blir nog bra.

Puss & kram!

Likes

Comments

Personligt

Jag och som många andra älskar ju musik. Alla har vi olika smak när det gäller det, jag personligen älskar 80-tals låtar men lyssnar också på mycket annat. MEN något jag verkligen älskar att lyssna på är kärlekslåtar, jag är en väldigt kärleksfull människa, tro det eller ej!😉

Här ovanför är iallafall några utav mina favoriter.

Likes

Comments

Hej!
Sitter nu på bussen mot Jönköping, (Bäckadalsgymnasiet). Var verkligen jobbigt att gå upp imorse då jag nästan har sovit till halv tolv varje dag på jullovet. Men nu börjar rutinerna igen, vakna kl. 05:00 varje skoldag. Eftersom jag fortfarande pendlar och bor kvar i Ödeshög så tar det en stund till skolan (30+40min), får först åka en buss som går från Ödeshög till Gränna, sedan får jag byta buss där till en annan som går mot Jönköping, jag brukar ta 122 som går raka vägen (via motorvägen). Det finns också en annan buss man kan ta men den åker gamla vägen och tar mycket längre tid eftersom bussen stannar vid många busshållplatser.

Idag ska vi nog inte göra så jätte mycket i skolan, vi skulle börja med att samlas i matsalen, då vi ettor skulle få info om individuellt val osv. (Går med ettorna eftersom jag gick handel ett år innan och sedan bytte till frisör, då fick jag börja om ettan igen). Vid ca. 14:00 kommer min mamma upp till skolan, ska göra bryn och fransar på henne. Vi alla i klassen skulle ta med oss en kund idag, som vi kunde utföra "bryn och fransar" på och min kund fick bli mamma, haha.

Ni får ha en underbar dag, puss & kram!

Likes

Comments

Hej! Som ni ser så är detta mitt första inlägg vilket betyder att jag är ny på bloggfronten. Har länge funderat på att skaffa en då jag har läst och följt många bloggar och blivit väldigt inspirerad och sugen.

Wilma Karlsson heter jag, 17 år och bor i ett litet samhälle som heter Ödeshög, men pluggar i Jönköping till frisör. Vilket betyder att jag oftast spenderar min vardag och mina helger i Jönköping eftersom jag både pluggar och har mina vänner där.

Här kommer du få läsa om mig och mitt vardagliga liv och jag ska försöka att vara så aktiv som det bara går.

Välkomna!❤

Likes

Comments