hej och förlÄt att jag inte uppdaterat pÄ typ 2 veckor. Mitt schema har varit vÀldigt fullt. BÄde jag och Linnea har fÄtt lÀra in nya rutiner och det har faktiskt gÄtt vÀldigt bra hittills. Jag trivs verkligen med bÄde skolan, trÀningen och alla nya mÀnniskor. Enligt mig Àr det vÀldigt viktigt att ha kul och kÀnna glÀdje i det man gör. Det som Àr sÄ roligt nu Àr att jag redan kÀnner framsteg i simningen, och det Àr en sÄÄn hÀrlig kÀnsla att saker och ting gÄr lÀtt framÄt. De hÀr 12 dagarna som jag inte skrivit nÄgot sÄ har det hÀnt vÀldigt mycket och roliga saker, men det kommer jag att ta upp senare eftersom jag ska gÄ och lÀgga mig nu. Godnatt! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

SĂ„klart sĂ„ har det varit en vĂ€ldigt stor omvĂ€xling det hĂ€r med att flytta hemifrĂ„n. Speciellt vid sĂ„dan hĂ€r tidigt Ă„lder, och Ă€ven dĂ„ jag har sĂ„dan nĂ€ra relation till alla i min familj hemma i Övik. Men det har gĂ„tt vĂ€ldigt bra och det hĂ€r kommer vara otroligt bra för mig tror jag. Jag stortrivs redan, jag kĂ€nner att jag hör hemma hĂ€r och det Ă€r en fantastisk kĂ€nsla. Speciellt dĂ„ jag kan ha kĂ€nt att jag inte alltid kĂ€nt mig vĂ€lkommen eller omtyckt ibland vid vissa tillfĂ€llen i min hemstad. SĂ„ har jag inte kĂ€nt hĂ€r Ă€n, och kommer förhoppningsvis aldrig att kĂ€nna sĂ„ heller. 

Jag Ă€r ocksĂ„ sĂ„ himla glad att jag hittade dom i min klass sĂ„ tidigt och att vi redan Ă€r sĂ„ bra kompisar som vi Ă€r nu. Hittills har allt varit sĂ„ bra och det har varit roligt att vara i skolan under dagarna. 

Mina dagar ser ganska annorlunda ut jĂ€mfört med mina dagar hemma i Ö-vik. Direkt efter skolan cyklar vi till simtrĂ€ningen, vilket Ă€r en tid jag inte alls Ă€r van att simtrĂ€na vid men det har gĂ„tt bra och förhoppningsvis sĂ„ kommer jag fortsĂ€tta kĂ€nna mig sĂ„hĂ€r bra och glad Ă€ven nĂ€r det kommer motgĂ„ngar :)

Likes

Comments

Min första dag pÄ gymnasiet var idag, 21/8-17. Jag började alltsÄ 1an idag och det kÀnns fortfarande overkligt eftersom tiden gÄtt sÄ otroligt fort och nu Àr min gymnasietid inne. Men jag Àr sjukt taggad pÄ att fÄ gÄ dÀr, eftersom det kÀndes vÀldigt bra med bÄde klassen, schemat och skolan. Allt var bra denna dag.

Dagen började med att jag och Linnea vaknade 7.45 och jag klev in i duschen det första jag gjorde. Sedan var det bara att fixa sig iordning. Vi skulle ha upprop i aulan 11.00 men vi cyklade med vÄr trÀnare vid 10.10 sÄ vi var dÀr typ 10.25 isch. SÄ det blev ganska lÄng vÀntan utanför aulan fast tiden gick fort sÄ det kÀndes inte som sÄ lÄng tid ÀndÄ.

Efter rektorn hade hÄllt tal och sÄnt gick vi med vÄra klasser till hemklassrummen och fick ytterligare med information om schema och morgondagen bland annat. Jag Àr sÄÄ taggad pÄ imorgon eftersom vi har nÄgot som heter Miljölyftet som Àr en teambuilding tÀvling som jag hoppas att vÄr grupp kommer att vinna sÄklart haha:P

Jag summerar denna dag som vÀldigt lyckad och kul. Det var ju roligt att se sÄ mÄnga nya mönniskor och se vilka som man kommer gÄ samma klass som i 3 Ärs tid.

*Fun fact sÄ sa vÄr rektor att denna skola Àr tillochmed större Àn slottet i Stockholm, ganska sjukt. haha ville ba tillÀgga det eftersom det var en ganska udda men kul info att ta upp av honom.

Likes

Comments

Som mÄnga av er förmodligen redan vet sÄ drar skolan igÄng snart, YAAY :P Jag Àr faktiskt vÀldigt taggad för att allt kommer vara sÄ nytt, vilket jag gillar. SÄ det blir spÀnnande att se hur det kommer att bli.

Eftersom skolan börjar pÄ mÄndag den 21/8 för mig sÄ Àr planen att flytta in i lÀgenheten nu pÄ torsdag!! AAHHH, gud va spÀnnande. Jag kan typ fortfarande inte fatta riktigt att jag faktiskt redan ska flytta hemifrÄn, det har liksom inte sjunkit in, eftersom det inte kÀnns verkligt. Men det Àr det och det kommer att bli sÄ sjukt kul och bra tror jag, hoppas jag :P Jag vet att jag kommer att ha mÄnga vid min sida som jag kan vÀnda mig till, sÄ jag gÄr ju inte igenom det hÀr sjÀlv. Speciellt inte eftersom jag alltid kommer att ha Linnea vid min sida, eftersom vi bor tillsammans. Det Àr ocksÄ en sak som kommer bli jÀttekul att uppleva, att ha en rumskompis. Jag tror att det bÄde kommer att underlÀtta för oss bÄda eftersom allting Àr nytt sÄ det Àr en trygghet att man har varandra.

Lite mer om skolan, jag ska gÄ pÄ Dragonskolans Elitidrottsgymnasium med Ärets nya inriktning, simning. Det Àr en vÀldigt stor skola vilket jag ser framemot. Den har tre olika hus dÀr olika program hÄller till. Jag hoppas man fort lÀr sig vart allting Àr XD SpÀnnande ocksÄ att vi 01or fÄr vara dom första pÄ siminriktningen :P Jag hoppas att allt kommer att gÄ som det ska.

Jag ska iallafall gÄ SamhÀllsvetenskapsprogrammet, vilket inte alls var min första tanke. DÄ vi först gjorde vÄrat val valde jag mellan ekonomi och natur. Men det var pÄ omvalsperioden som jag Àndrade till samhÀllslinjen. Jag hoppas verkligen att det Àr en linje som passar mig, men det ÄterstÄr att se dÄ det vÀl drar igÄng. VÄr första dag vet jag kommer vara ganska chill. Vi börjar kl11 och alla nya NIU kommer ha upprop efter det tror jag att vi inte kommer göra sÄ mycket mer Àn att ta bilder till vÄra skÄpkort och möjligen fÄ schema och lite mer information.

Jag lÀngtar ocksÄ till att fÄ nya rutiner och att trÀningen drar igÄng regelbundet!! :D TAGGAAA

Som man kan se Ă€r det en vĂ€ldigt stor skola, ganska mycket större Ă€n vĂ„r största hĂ€r i Övik😂 Jag tror att det kommer att passa mig vĂ€ldigt bra, bĂ„de att fĂ„ komma till en större stad och fĂ„ börja om pĂ„ nytt😊

Likes

Comments

MÄndagen 8/8 var den sista heldagen för oss vilket var otroligt sorgligt, vilket jag tror mÄnga kÀnde. Verkligen hela den hÀr resan har varit obeskrivligt bra!! Allt har varit rena paradiset. Hela gruppen tror jag har bondat med varandra och det Àr verkligen sÄÄ kul.

Dom som kÀnner mig sedan innan vet att jag inte var den mest utÄt personen man kunde hitta. Eftersom jag sjÀlv visste att jag var sÄ förut sÄ vill jag Àndra pÄ det och det tycker jag verkligen att jag lyckats att göra. Speciellt pÄ den hÀr resan. Jag har inte varit blyg alls, jag har pratat med alla och varit vÀldigt bekvÀm i vem jag Àr just nu. Jag tror att det Àr det som gjort allting sÄ mycket bÀttre, för att om jag inte hade vÄgat ta första steget att prata med folk sÄ kanske inte det hade blivit lika mÄnga connections.

Jag Àr otroligt taggad över det hÀr första Äret som snart drar igÄng pÄ gymnasiet, eftersom jag tror att det kommer bli sÄdan stor och hjÀlpfull förÀndring. SÄklart sÄ kommer det bli mycket hÄrt slit, men det kommer vara sÄ roligt dÄ man ser utvecklingen pÄ tÀvlingarna :)

Summan av det hÀr lÀgret Àr att det var rena paradiset för mig. BÄde processen i min personliga utveckling och att fÄ komma igÄng med simningen var sÄ kul. Bland det bÀsta var ocksÄ att jag fÄtt umgÄs och lÀra kÀnna sÄ mÄnga nya och komma nÀrmare mÄnga :D


HÀr var vi pÄ flygplatsen i Burgas och vÀntade pÄ flyget till Stockholm, saknaaar!!<3333

Nattflyg mĂ„ste ju vara bland det bĂ€sta😍

Likes

Comments

Denna resa har vi alltsÄ hunnit haft 14 simpass. Det var vÀldigt bra uppdelat med trÀnare och hur passen var upplagd. Det var ofta teknik pÄ morgonen och fart pÄ kvÀllen. Vissa morgnar kunde vi ha distans men det var oftast fart inblandat i kvÀllspassen. Alla dessa pass kom nÀstan som en chock för kroppen eftersom jag inte simmat allt för mycket nu pÄ sommarlovet. Men det Àr den bÀsta upptakten inför skolstart.

Även under det hĂ€r lĂ€gret sĂ„ har der varit lite motgĂ„ngar, det har varit tungt i början och jag har haft oturen att skada mig. Men jag kĂ€mpade mig igenom alla pass och nu Ă€r allt tipptopp. Som tur var var det bara en tillfĂ€llig skada som höll i sig i 2-3 dagar :P

Jag har verkligen fÄtt upp min motivation pÄ topp nu innan skolan och Àr super taggad pÄ vad det hÀr första Äret pÄ gymnasiet har att erbjuda :D

Likes

Comments

Hej, det första jag vill sÀga Àr bara förlÄt för att jag inte uppdaterade sÄ mycket nu dÄ vi var utomlands. Det var ganska kasst internet och jag hade fullt upp i princip hela tiden. Aldrig en lugn stund :P

Lördagen var sÄ himla kul!! Verkligen hela den dagen var typ goals. Det började med ett morgonlöpning pÄ beachen 06.50. Efter det Ät vi frukost och sedan var det dags för morgonsimningen. Efter lunch for vi pÄ utflykt och det mÄste nog varit bland det roligaste jag varit med om. Det var helt klart vÀl spenderade 42LEV. Hela gruppen for alltsÄ till Varna. Det lÄg ungefÀr 1h ifrÄn vÄrat hotell. Vi hade vattenkrig pÄ piratskepp som vi var uppdelade i 2 pÄ. Det började med att vi sköt pÄ varandra pÄ samma bÄt och sedan andra bÄtar. Efter det sÄ gjorde vi nÄgra lekar pÄ bÄten som var vÀldigt konstiga och sÄÄ roliga. Jag tror inte att jag skrattat sÄ mycket som pÄ den hÀr resan pÄ ett bra tag. Det var verkligen en upplevelse.

DÄ vi kom tillbaka till hotellet sÄ var det bara att hoppa i bassÀngen och köra. Det var ett valfritt pass som man fick vÀlja om man skulle simma eller inte. Men det var hyffsat stor del av gruppen som valde att simma vilket var kul. Efter simningen var det middag. Om jag ska vara Àrlig har inte maten varit jÀttebra men det har funkat. Sedan var vi mÄnga som spelade kort typ hela kvÀllen.


Likes

Comments

Dag 2 hÀr i vÀrmen sÄ sög mitt internet, fick lite smÄtt panik men det fixade sig till slut. Som tur var XD ganska sjukt hur uppkopplad och beroende man Àr av sin telefon nu för tiden.

Andra dagen var sÄ kul pÄ mÄnga sÀtt. Förutom att jag fick ont i min vÀnstra armbÄge i mitten av morgonpasset. Av vilken anledning? Ingen aning:/ pga det sÄ har jag inte simmat allt, utan dÄ har jag simmat ben istÀllet. Men största delarna serierna har jag kÀmpat mig igenom trots smÀrtan. Den andra dagen var Àven den första dagen för mig att vara pÄ stranden. Havet var sÄÄ himla skönt. Inte för kallt, inte för varmt. LAGOMT Àr bÀst;) Eftersom solen Àr starkare hÀr Àn i Sverige sÄ ser jag alltid till att smörja in ansikte och axlar. Better safe than sorry, right? Havet den dagen hade röd flagg, vilket innebÀr höga vÄgor! Vilket var sÄ kul XD Det var Àven andra dagen som vi efter middagen gick ut pÄ "stan" hÀr. Vi gick i helgrupp, sÄ det var svÄrt att hÄlla ihop alla.

Dag 3, den tredje dagen sĂ€gs vara den jobbigaste. Men den dagen var helt klart bland det bĂ€sta, hittills ;) vi har varit pĂ„ stranden, sett och snackat med hĂ€rliga personer😂 varit vid poolen och haft vĂ€ldigt bra trĂ€ningsdagar. Det har verkligen varit sĂ„ himla kul det hĂ€r första dagarna. Jag har fĂ„tt lĂ€ra kĂ€nna och kommit nĂ€rmare personer, vilket Ă€r sĂ„ bra till i höst. Kan vara bra att vara en i gĂ€nget om man sĂ„ sĂ€ger XD

Likes

Comments

Första dagen blev ovÀntat lÄng, ifrÄn att jag vaknade runt 8 tiden pÄ mÄndagen och vi var framme 07.38 pÄ hotellet igÄr sÄ var man ganska trött. Men det var bara att köra. Första passet var kl10 men direkt vi kom fram Ät vi frukost, sÄ det var bra. Det kÀndes inge vidare för mig i bassÀngen förrÀn kvÀllspasset. Mellan passen sÄ har vi passat pÄ att ta igen lite sömn och solat lite:P och Àtit, en hel del.

Nu Àr det dag 2 för oss hÀr borta, hoppas det kÀnns bÀttre i bassÀngen nu:)

Likes

Comments

​AssĂ„ hörnii! imorgon Ă„ker jag till Bulgarien pĂ„ simlĂ€ger, sĂ„ sjukt kul det kommer att bli. Jag tror att det Ă€nnu roligare att det Ă€r sĂ„ mĂ„nga som ska Ă„ka. Det ska bli kul att fĂ„ trĂ€ffa sĂ„ mĂ„nga och förhoppningsvis lĂ€ra kĂ€nna mĂ„nga :PJag Ă€r fett taggad pĂ„ att fĂ„ komma igĂ„ng med simningen igen efter sommaruppbehĂ„llissch. Det kommer nog bli jobbigt men det Ă€r bara att betta ihop och kĂ€mpa (se sina mĂ„l framför sig). Eftersom jag inte varit i Bulgarien förut sĂ„ ska det bli vĂ€ldigt kul att fĂ„ se ett nytt land. TyvĂ€rr Ă€r restiderna vĂ€ldigt kassa men men, bara vi kommer fram sĂ„ Ă€r jag nöjd. :P 

Likes

Comments